reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję kochana. Bo już zaczęłam wątpić w to wszystko. Pierwszy raz tak mam. A faktycznie na wyjeździe jestem ;).
A jak u Ciebie???

Rob testa i nie trzymaj nas w niepewności. Masz jakies konkretne objawy na @ lub nie @ ???

Ja czekam na wizytę w nowej klinice. Mam 14.06. W międzyczasie jak się uda to coś poserduszkujemy ale bez spiny. Nie sprawdzam kiedy owu. Najlepiej jakby jutro było serduszko, tak szacuje. Zobaczymy czy się uda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja czekam na wizytę w nowej klinice. Mam 14.06. W międzyczasie jak się uda to coś poserduszkujemy ale bez spiny. Nie sprawdzam kiedy owu. Najlepiej jakby jutro było serduszko, tak szacuje. Zobaczymy czy się uda.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to kciuki żeby sie udało naturalnie. A czemu zmiana kliniki?? Nie ufacie ekipie z pierwszej??

Jutro przed praca testuje :) trzymajcie kciuki .. U mnie @ 4 dni sie spoznia.. 5lat staran..
Kilka testów będzie z rana oby owocnych

f2wlj44juj75ukos.png

Hej dziewczynki! U mnie wczoraj było tak pięknie, jak dziś, duuuzo rzeczy zrobilam, w tym przez 20minut byłam na grzadkach i tak mnie słońce zlapalo w plecy i ramiona, ze cala noc nie mogłam spać, teraz tez mnie piecze... U mnie wykres taki dziwny, śluzu brak, a powinien juz być jajkowaty, jak zawsze... Po @ chwile był taki lepki, a teraz brak... Ten cykl jakoś z przeczuciem spisalam na straty :(

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki! U mnie wczoraj było tak pięknie, jak dziś, duuuzo rzeczy zrobilam, w tym przez 20minut byłam na grzadkach i tak mnie słońce zlapalo w plecy i ramiona, ze cala noc nie mogłam spać, teraz tez mnie piecze... U mnie wykres taki dziwny, śluzu brak, a powinien juz być jajkowaty, jak zawsze... Po @ chwile był taki lepki, a teraz brak... Ten cykl jakoś z przeczuciem spisalam na straty :(

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo ja tylko na chwile bo przyjechal przyjaciel K i malujemy drzwi [emoji7]

1496585450-aaaaaa.jpeg

Tutaj widac roznice :) u samej gory framuga pomalowana gruntem, nizej juz porazka.
Azzz oczami wyobrazni juz widze jak to bedzie wygladac [emoji7][emoji7][emoji7]

1496585466-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Hejo ja tylko na chwile bo przyjechal przyjaciel K i malujemy drzwi [emoji7]

1496585450-aaaaaa.jpeg

Tutaj widac roznice :) u samej gory framuga pomalowana gruntem, nizej juz porazka.
Azzz oczami wyobrazni juz widze jak to bedzie wygladac [emoji7][emoji7][emoji7]

1496585466-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Koniecznie pokaż efekt po !!!!!
Podłogi nie zabezpieczyłaś czy ja ślepak ?:)

Do góry