reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczynki! U mnie wczoraj było tak pięknie, jak dziś, duuuzo rzeczy zrobilam, w tym przez 20minut byłam na grzadkach i tak mnie słońce zlapalo w plecy i ramiona, ze cala noc nie mogłam spać, teraz tez mnie piecze... U mnie wykres taki dziwny, śluzu brak, a powinien juz być jajkowaty, jak zawsze... Po @ chwile był taki lepki, a teraz brak... Ten cykl jakoś z przeczuciem spisalam na straty :(

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj,brak objawów

Załączniki

• Screenshot_20170604-133941.png
    Screenshot_20170604-133941.png
    89,8 KB · Wyświetleń: 106
Dorcia ...Dorcia jutro testing day :)))))
Rano
Ja tez jutro musze zrobić test bo odstawiam dupka, wiec z zalecenia lekarza. Oprócz piersi i klujacych jajników nic ale to z dupka te dolegliwości. Jedyne co mnie dziwi to klucie w prawym jajniku bo owu była z lewego - usg. Lewy tez kłuje ale czemu prawy, dziwne
1496577982-aaaaaa.png

f2wlj44juj75ukos.png

@StorAnia dziękuję kochana ale pewnie małpa i tak przyjdzie juz kiedys @@mi sie spóźniła kiedys 3 dni wiec wiesz nie robię sobie nadzieji..
@oczekiwanie nie mam zadnych typowych jak i nie typowych objawów pozatym ze @@@ powinna byc 2dni temu ale tak jak piszę takie spóźnienie juz sie kiedyś mi zdarzylo dlatego dzioluszki czekam sobie spokojnie co ma byc to bedzie :-) :-) :-)
@Docia1975 , @Ogien121212 &&&&& dziewczyny za testy trzymam niech w koncu zacznie byc na tym forum naszym troche radosniej i pozytywniej

reklama
@StorAnia dziękuję kochana ale pewnie małpa i tak przyjdzie juz kiedys @@mi sie spóźniła kiedys 3 dni wiec wiesz nie robię sobie nadzieji..
@oczekiwanie nie mam zadnych typowych jak i nie typowych objawów pozatym ze @@@ powinna byc 2dni temu ale tak jak piszę takie spóźnienie juz sie kiedyś mi zdarzylo dlatego dzioluszki czekam sobie spokojnie co ma byc to bedzie :-) :-) :-)
@Docia1975 , @Ogien121212 &&&&& dziewczyny za testy trzymam niech w koncu zacznie byc na tym forum naszym troche radosniej i pozytywniej
Oby chociaż moje przeczucie mówi ze znowu nic z tego. We wtorek powinna przyjść @ ale po dupku lubi się spóźnić wiec do końca tyg daje jej czas. Chociaż mogła by już nie przyjść, czego wszystkim nam życzę w tym roku.

f2wlj44juj75ukos.png

Do góry