Szybę da się wymienić.hahah a patrz na to nie wpadłam [emoji14] nie był testowany
chyba musze wypróbować ale twardo będzie i oby szyba nie pękła
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybę da się wymienić.hahah a patrz na to nie wpadłam [emoji14] nie był testowany
chyba musze wypróbować ale twardo będzie i oby szyba nie pękła
taaa a jakie kosztaSzybę da się wymienić.
Koszta jak koszta ...ale może przyjemność dzika będzietaaa a jakie koszta
chyba wole na miękkim mam wystające kosci wiec to będzie bolałoKoszta jak koszta ...ale może przyjemność dzika będzie
hahha jesteście niemożliweKotek koszta kosztami :-) tak jak Nessi mówi jaka przyjemność. A kto powiedział że to ty musisz leżeć na dole?? Zostaje tobie górna pozycja:-)
Tu dużo rzeczy można się nauczyć i dowiedziećhahha jesteście niemożliwe
w salonie nie mamy jeszcze rolet wiec sąsiedzi by się napatrzyliTu dużo rzeczy można się nauczyć i dowiedzieć
Pewnie ...Kotek ...a jak żyrandol masz hmm..to wiesz ;DTu dużo rzeczy można się nauczyć i dowiedzieć
nie nie wiem?Pewnie ...Kotek ...a jak żyrandol masz hmm..to wiesz ;D