reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Doskonale Cię rozumiem. Odkąd mam dom wolę w ogródku coś porobić, poleżeć niż na imprezy chodzić ze znajomymi. O kasie to też nie mówię bo każdy taki wypad kosztuje a ja to wolę w dom wsadzić.
Najbardziej mnie chyba wkurza że ludzie myślą że jak mam dom to mam w ch.... kasy a że mam na niego kredyt do końca życia że nie jeżdżę na wczasy nie kupuję sobie ciuchów i jeżdżę gratem bo każda złotówka idzie na dom to nikt nie widzi. Mam dom to muszę spać na kasie wrrrrr....

A próbowałaś innych zastrzyków? Na mnie pregnyl też nie zawsze działał nawet w poczwórnej dawce a ten zastrzyk na o (nie pamiętam teraz nazwy) działa.
Oj tez tak mam. Uwielbiam pakować kasę w dom i ogród. Chociaż jest czym oko potem nacieszyć

Leżę sobie :-) i kurna muszę trochę chatę ogarnąć przed naszym wyjazdem :-) a nie mam sił :-)
Katar mi z nosa dosłownie cieknie.....

Dziewczynki zrobiłam test 28dc i jest cień,cienia cienia ...
Nie wiem czy brać duphaston czy to jest bezsensu - od razu pisze, ze nie nastawiam sie przed moimi wcześniejszymi przygodami bo nadal w testy i cienie nie wierze i wierzyć nie będę

Kurcze to mize Beta i dupek
Normalnie jestem mistrzynią ciążowych urojeń :) dopiero 3dpo a ja jestem od wczoraj notorycznie senna i nie mam siły, kłuje mnie jajnik, czuję jajowód i mam ślinotok. Jeszcze chwila to z moich urojeń brzuch mi zacznie rosnąć
Oj mam tak samo w każdym cyklu z dupkiem. W tym po clo i teraz z dupkiem jakby mniej objawów tylko cycki jak zwykle bola. Oj jakoś czuje ze nic z tego w poniedziałek test bo mam odstawić dupka

I jak było?[emoji16][emoji16] my pewnie wieczorkiem posmigamy;) no ja też się cieszę, ze wszystko ok, przynajmniej wiem, ze nie ma przeciwskazan. Doktor mi powiedział, ze jestem ciasniutka[emoji19]. Fajnie, ale z ust gościa, który siedzi miedzy Twoimi nogami,jeszcze znajomego, to tak średnio słyszeć ;D aż mowilam do mojego, czemu nie chwalił wcześniej [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze to się musiałaś poczuć. Ja bym chyba buraka strzeliła

szkoda ze ciąza nie jest zarazliwa bo chetnie bym Was wszytskie pozarazala :) Ale duża kawa (a wtedy to moze juz kakao lub czekolada) dla tej która zabierze mi mdłości :)

@Paraplu spokojnie pooddcycha i ten Twoj tez moze zrozumie ze BB to nie jest cos co Cie az tak absorbuje ze nie masz czasu na innych tylko po prostu tak czasami sie uklada. Ja uczniom czesto mowie ze im czlowiek starszy tym ciezej sie zaprzyjaznic!
Masz Nas i to powinno Go raczej cieszyc ze z kims mozesz porozmawiac!

@Windy91 nie uciekaj w krzaki! Faceci to duze dzieci i niestety nie zawsze w odpowiednim czasie ogarniaja co powinni! Moj przeciez w zeszlym cylku mnie bardzo podobnie zrobil, od poczatku cylku byly normalnie przytulakni a jak ovu to On mial wąty i ten czas gdzies nam uciekl :/

@nataala super ze wszystko wporzadku! :)

@MoKa to trzymam mocno kciuki zeby sie tym razem udalo!

@Lanvin a Ty gdzie sie ukrywas?

a z tymi tekstami od gin to ja tez bym sie bardzo zle poczula :)

leze w lozku, zmeczona bardzo, zaraz ide spac, jeszcze od wczoraj nie zdazylam odpoczac i ochlonac! Powiem Wam ze pierwszy raz tak bardzo balam sie podrozy! Cala powrotna droge sie modlilam zebysmy dojechali cali na miejsce!
Od poczatku wycieczki byla wpadka bo pilotka zapala a kierowca nie wiedzial gdzie ma przyjechac wiec spoznili sie po nas ponad godzine! Pilotka z tym kierowca jechala po raz pierwszy i od wejscia na niego byla zla. Po trasie chiala nadgonic czas i non stop na niego krzyczla przyspierz wyprzedz itd! Te dwa dni sluchajac non stop tego byly straszne! Ja nie mowie ze kierowca bez winy bo niestey ale byl calkiem nieprzygotowany, nie znal tracy, nie mial nawet nawigacji wiec byl skazany na instrukcje pilotki! A kierowca byl siwezy i to jego byla 3 wycieczka w zyciu! Jak wracalismy on juz mial jej tak dosc ze zeczywickie jechal duzo szybciej, az dzieci na postoju nie chcialy wracac do autokaru bo stwierdzily ze nie dojedziemy! Naprawde takiego stresu dawno nie pzezylam!

To piękny początek ciąży ze stresem. Odpocznij trochę

Witam wieczornie kochane moje....
@marc trzymam &&& kochana w końcu na tym naszym forum musza zacząć dziać sie cuda ... ! [emoji173][emoji173]️
U mnie dzis córunia miala urodzinki wiec przyjechala rodzinka i posiedzielismy przy grillu ale jakos jeszcze znalazlam czas i siły by sie z wami choc na przywitac dzisiaj ...
Czy ktos jeszcze testuje w najblizszym czasie ???
Ja mam dzis 26dc/28 ale jakos szybko przelecial mi ten.cykl bardzo nawet nie mialam.czasu sie nad czymkolwiek zastanowic czy chociazby obliczyc dni plodne ja to ogólnie jestem dziwna w porownianiu z Wami dziewczynki nic nie mierze, nic nie licze, nic nie biorę a spodziewam sie zajsc w.ciążę :laugh2:

Ale masz super. Szybciej od nas zajdziesz na luzie

Witam. Ja miałam nadzieję na ten cykl Ale chyba nic z tego :( cycek boli jak zawsze przed @ temperatura we wtorek 37 dzisiaj już 36,7 ehh... :( dzisiaj jest 11 dzień po owu.
W poniedziałek i wtorek byłam na opiekunczym na młodszego synka bo biegunka a dzisiaj i jutro bo starszy syn ma migdały ropne i antybiotyk.
Dostaje jakiegos dola. Muszę wziąść się w garść.
Miłego dnia wam życzę :)

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

To tak jak ja od wtorku na l4 opieka na syna. Strasznie kaszla.

A ha teraz przerwa i kawkę pije. Bo roboczy dzień na działce. Korzystam z tego wolnego. Mały w domku a ja zasuwam, ale strażnik Lubie tak popracować.

f2wlj44juj75ukos.png

@Bulbasek, u mnie jakoś leci [emoji6] właśnie wróciłam od dentysty i was nadrabiam z krzaków [emoji6] U mnie chyba 10dp ale sama nie wiem bo w tym miesiącu wszystko się pokręciło i owu była chyba już w 12dc.. ale nawet jej nie czułam więc sama czekam kiedy @ przyjdzie[emoji12] a jak u Ciebie? Dobrze się czujesz? [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Może poprawie Wam humor, sobie poprawiłam :D Pojechałam do apteki na drugi koniec miasta po odbiór zamówienia. Zaoszczędziłam koszt przesyłki, ale straciłam półtorej godziny ;) Odebrałam już leki, zapakowane w prześwitującą reklamówkę, zapitalam na przystanek kompletnie nie mając pojęcia jak wrócić do domu, a już trzecia osoba spogląda na mój pakunek. Dolatuję do przystanku, pytam kobitki jak dojechać na Retkinię, a ona tłumacząc mi, ogląda moją reklamówkę... Lecę przystanek do przodu, żeby złapać autobus, którym dojadę do domu, wszyscy kuźwa patrzą na tą cholerną reklamówkę!!! :D Oczywiście ucieka mi autobus, idę obok przystanku do parku, siadam na ławce, biorę reklamówkę!!!!! na kolana... FUCK! :D a tam pod 10 opakowaniami hepasliminu dla mamy, magnezem i wit B 6 dla mnie.... 10 opakowań testów ciążowych :D:D nie pytajcie jak szybko znalazłam materiałową torebkę w torbie :D
Ja tak ostatnio z rossmanna wracalam... 2paczki testów owulacyjnych i 4 ciazowe, kwas foliowy i podpaski[emoji19]...[emoji23]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może poprawie Wam humor, sobie poprawiłam :D Pojechałam do apteki na drugi koniec miasta po odbiór zamówienia. Zaoszczędziłam koszt przesyłki, ale straciłam półtorej godziny ;) Odebrałam już leki, zapakowane w prześwitującą reklamówkę, zapitalam na przystanek kompletnie nie mając pojęcia jak wrócić do domu, a już trzecia osoba spogląda na mój pakunek. Dolatuję do przystanku, pytam kobitki jak dojechać na Retkinię, a ona tłumacząc mi, ogląda moją reklamówkę... Lecę przystanek do przodu, żeby złapać autobus, którym dojadę do domu, wszyscy kuźwa patrzą na tą cholerną reklamówkę!!! :D Oczywiście ucieka mi autobus, idę obok przystanku do parku, siadam na ławce, biorę reklamówkę!!!!! na kolana... FUCK! :D a tam pod 10 opakowaniami hepasliminu dla mamy, magnezem i wit B 6 dla mnie.... 10 opakowań testów ciążowych :D:D nie pytajcie jak szybko znalazłam materiałową torebkę w torbie :D
Aż 10testow szalejesz

Do góry