reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Serce jak tam u Was?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze niunia ... każdy donoszony tydzień to szczęśliwy tydzień :) Głównie żyję od poniedziałku do poniedziałku,- od wizyty do wizyty ... :)
A jak Twoje nastroje niunia ? Planujesz jakieś wakacje ?
My za meble płacimy chyba 6300, a sprzęty jak liczyliśmy to ok. 7000 wyjdzie. My niestety musimy zrobić wszystko, bo to mieszkanie od dewelopera...

Haha, super! Widzisz... Tylko w moim brzuchu prócz tłuszczu nic nie ma [emoji23] a ludzie już myśleli, że w ciąży jestem. Ja durna nie wpadłam na to, że tak to może wyglądać [emoji2]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana Twój szkrab pięknie maluje! Mój ma 3 na koniec roku z plastyki - a mama po liceum plastycznym
upload_2017-6-1_11-34-8.png

Odnośnie brzuszka to jeszcze się wypełni takim małym okopującym okruszkiem :)
Tylko to cholernie niesprawiedliwe, że na jedną rzuci się przysłowiowe spodnie i BUUUM już w ciąży jest. A druga lata po lekarzach, robi kosztowne badania, sama wyszukuje wiedzy kiedy takowej zaczyna braknąć ginowi i musi czekać na ten jeden jedyny szczęśliwy cykl nie widząc jak długo i kiedy to nastąpi.

Ja mieszkam na nowym osiedlu, widzę młodziutkie dziewczyny, ostatnio taka biegała z dziećmi za moim blokiem.... miała 3 dzieci - szacuję na oko, że rok po roku 4,3,2 latka i dużyyyy brzuch :/ I powiem Ci, że pomimo iż jestem w ciąży - mam takie ukucie zazdrości ...mi lata lecą (35 na karku - mój K 2 lata starszy), zawsze marzyłam o takiej dużej rodzinie i dupa ...chyba nie będzie mi dane ...czeka mnie CC... a potem rok przerwy w staraniach.Na tą ciążę czekałam ponad 4 lata, więc strach myśleć ile musiałabym czekać na kolejną, ile nerw i strachu by donosić ...ehhh Mam tylko nadzieję, że dzieci moje pomimo dużej różnicy wieku będą ze sobą naprawdę związane ...

My kobiety zawsze mamy się czym martwić :)

Załączniki

• upload_2017-6-1_11-34-8.png
    upload_2017-6-1_11-34-8.png
    962 bajtów · Wyświetleń: 395
reklama
My za meble płacimy chyba 6300, a sprzęty jak liczyliśmy to ok. 7000 wyjdzie. My niestety musimy zrobić wszystko, bo to mieszkanie od dewelopera...

Haha, super! Widzisz... Tylko w moim brzuchu prócz tłuszczu nic nie ma [emoji23] a ludzie już myśleli, że w ciąży jestem. Ja durna nie wpadłam na to, że tak to może wyglądać [emoji2]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
my robimy remont wywalamy stare ,meble i sprzęt, płytki zostają bo nie widać na nich brudu.

Dobrze niunia ... każdy donoszony tydzień to szczęśliwy tydzień :) Głównie żyję od poniedziałku do poniedziałku,- od wizyty do wizyty ... :)
A jak Twoje nastroje niunia ? Planujesz jakieś wakacje ?

Kochana Twój szkrab pięknie maluje! Mój ma 3 na koniec roku z plastyki - a mama po liceum plastycznym Zobacz załącznik 808840
Odnośnie brzuszka to jeszcze się wypełni takim małym okopującym okruszkiem :)
Tylko to cholernie niesprawiedliwe, że na jedną rzuci się przysłowiowe spodnie i BUUUM już w ciąży jest. A druga lata po lekarzach, robi kosztowne badania, sama wyszukuje wiedzy kiedy takowej zaczyna braknąć ginowi i musi czekać na ten jeden jedyny szczęśliwy cykl nie widząc jak długo i kiedy to nastąpi.

Ja mieszkam na nowym osiedlu, widzę młodziutkie dziewczyny, ostatnio taka biegała z dziećmi za moim blokiem.... miała 3 dzieci - szacuję na oko, że rok po roku 4,3,2 latka i dużyyyy brzuch :/ I powiem Ci, że pomimo iż jestem w ciąży - mam takie ukucie zazdrości ...mi lata lecą (35 na karku - mój K 2 lata starszy), zawsze marzyłam o takiej dużej rodzinie i dupa ...chyba nie będzie mi dane ...czeka mnie CC... a potem rok przerwy w staraniach.Na tą ciążę czekałam ponad 4 lata, więc strach myśleć ile musiałabym czekać na kolejną, ile nerw i strachu by donosić ...ehhh Mam tylko nadzieję, że dzieci moje pomimo dużej różnicy wieku będą ze sobą naprawdę związane ...

My kobiety zawsze mamy się czym martwić :)
super że wszystko ok :)
będzie dobrze :)

reklama
Do góry