reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1496311581-aaaaaa.jpeg

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@NeSSi ty za chwilę będziesz mieć 2 dziecko mimo że masz 35 lat. Ja 25 i dni jednego tylko same straty. Muszę być dobrej myśli-teraz się uda. Nie mówiłaś o planach -kolejne dziecko. A CC podobno mniej bólu :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To moje 2 cc- pierwsza ciąża z powikłaniami dużymi ...też lekko nie było :) W pierwszą ciążę zaszłam mając 26 :) Jeszcze się uda zobaczysz :)

@NeSSi tak się cieszę że u was wszystko ok. Od poniedziałku do poniedziałku :) tak wakacje nad morzem od 8 do 15 lipca. Więc jeszcze miesiąc dobry. Starania zaczęłam od 2 dni -codziennie.

Super ! Bardzo się cieszę ! Wybaw się za mnie :) Jakiś dziki seksior po zachodzie słońca na plaży i może jakaś brzuchata pamiątka z wakacji będzie :)

kotek87 - Pięknie ! Bardzo nowocześnie ! :) A taki fiolet kiedyś miałam - jest superancki!- pięknie odbija białe meble :)
A stół to już w ogóle czaderski :) Gdzieś Ty taki znalazła ?:)

Super ! Bardzo się cieszę ! Wybaw się za mnie :) Jakiś dziki seksior po zachodzie słońca na plaży i może jakaś 9 miesięczna pamiątka z wakacji będzie:)

kotek87 - Pięknie ! Bardzo nowocześnie ! :) A taki fiolet kiedyś miałam - jest superancki!- pięknie odbija białe meble :)
dziękuję :)
ze stołem to była niezła beka bo w sklepie kosztował 3000 tys a my znaleźliśmy sklep który był likwidowany i kupiliśmy po wystawowy za 1900 była tylko 1 ryska na nodze
ale kest trudny w utrzymaniu czystośći 3xrazy na dzień trzeba kurz scierac oczywiście tak nie robie :p
a taki stół można kupic w Bydgoskie meble

dziękuję :)
ze stołem to była niezła beka bo w sklepie kosztował 3000 tys a my znaleźliśmy sklep który był likwidowany i kupiliśmy po wystawowy za 1900 była tylko 1 ryska na nodze
ale kest trudny w utrzymaniu czystośći 3xrazy na dzień trzeba kurz scierac oczywiście tak nie robie :p
a taki stół można kupic w Bydgoskie meble
Testowany był ten stół ?:D Wiesz bo ...hm ....
Nie tylko jeść na takim można :D

reklama
Super ! Bardzo się cieszę ! Wybaw się za mnie :) Jakiś dziki seksior po zachodzie słońca na plaży i może jakaś brzuchata pamiątka z wakacji będzie :)

Taki właśnie planuje :-)

Do góry