reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej:)

@Flower Super ciemnieje - Gratulacje :) Wymarzony Dzień Matki:)

U mnie niestety negatywny :( aż sobie popłakałam:( No nic chyba czas przywitać się z @ :( Nie rozumiem tylko dwóch rzeczy - temperatura w 12 dpo powinna być już niższa a i szyjka powinna być nisko a jest mega wysoko. Dziwny ten cykl :( Długi i mam już dość.
Na pocieszenie kupiłam sobie dużą sałatkę z tuńczykiem i warzywkami. Mniam :)

upload_2017-5-26_7-32-28.png

Dobrze że to już piąteczek, piątunio :) Dziś idziemy na urodziny do koleżanki mojej Córy z przedszkola do "kulek" aż na 3 godziny - już się boje :p

Miłego dnia :)

Załączniki

• upload_2017-5-26_7-32-28.png
    upload_2017-5-26_7-32-28.png
    9,9 KB · Wyświetleń: 473
Hej witam się rano z kawą [emoji477]
Flower kreseczka ciemnieje gratuluje!![emoji4]
U mnie wkoncu słoneczko swieci huraaa
Miłego dnia kochane[emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny :) u mnie też ma być ładnie, a potem upał- nie lubię gorąca

@Flower wygląda na porządną ciążę- ładnie ciemnieje

Dziś wolne od pracy, miałam sprzątać i pakować nas na wyjazd i jak zwykle dupa. Idę z moją córką pilnować synka przyjaciółki- idzie do gina 9tc. A jeszcze mam dwie klasy diagnoz do sprawdzenia, które powinny być zrobione 2tyg temu, tylko po drodze ktoś nawalił i dopiero dziś mam sposób punktowania :/
Do tego pół tygodnia chodzę wykończona i mogłabym z łóżka nie wstawać, a tu jeszcze czeka mnie beznadziejny bezsenny tydzień.
No i oczywiście miesiąc na straty, bo działaliśmy raz na początku i nic więcej, a kolejny cykl powinniśmy odpuścić - źle mi

Kochane ! Zrobiłam test ! Owulacyjny oczywiście [emoji12] zostawiłam w łazience i zapomniałam zabrać, a M poszedł się myć. Po 10 min wyskakuje z łazienki i macha mi testem : " masz płodne, szybko do łóżka" patrzcie co ta małpa zrobiła:
1495742469-aaaaaa.jpeg

Ps: namalował to moja szminka !!! [emoji35][emoji38][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahha...nieźle :D trochę oblech, sikałaś na to [emoji23] skorzystałaś chociaż z zaproszenia?

A to mój dzisiejszy test :) :) :)

Zobacz załącznik 808052

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Hej:)

@Flower Super ciemnieje - Gratulacje :) Wymarzony Dzień Matki:)

U mnie niestety negatywny :( aż sobie popłakałam:( No nic chyba czas przywitać się z @ :( Nie rozumiem tylko dwóch rzeczy - temperatura w 12 dpo powinna być już niższa a i szyjka powinna być nisko a jest mega wysoko. Dziwny ten cykl :( Długi i mam już dość.
Na pocieszenie kupiłam sobie dużą sałatkę z tuńczykiem i warzywkami. Mniam :)

Zobacz załącznik 808055

Dobrze że to już piąteczek, piątunio :) Dziś idziemy na urodziny do koleżanki mojej Córy z przedszkola do "kulek" aż na 3 godziny - już się boje [emoji14]

Miłego dnia :)
Kochana, spadek dziś u Ciebie był...u mnie w 13 dpo temperatura skoczyła do 37, a kolejnego dnia już spadła do 36,64 i na drugi dzień @ przyszła...Nie ma co się sugerować poniżej 15dpo, jak się utrzymuje wysoko 16-17, to wtedy jest szansa...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

A co do podziału obowiązków...mój M czyści łazienkę, najczęściej wyciera kurze i odkurza, chyba że ja jestem w domu, to ja to zrobię. Pranie wstawiamy na zmianę, ale prasuje ja, chyba że mnie wkurzy [emoji14] gotuję ja, zmywamy oboje, ale już niedługo... Do naszego mieszkania kupujemy zmywarkę [emoji7] a co do sprzątania po jedzeniu, u nas nie ma czegoś takiego, że ja gotuję, to ja sprzątam, jak ktoś zje, to musi po sobie odnieść talerz, przepłukać i to co zostanie na stole, to też wszyscy odnoszą. Nie wyobrażam sobie sprzątać tylko dlatego, że ja ugotowalam :)

Hahahha...nieźle :D trochę oblech, sikałaś na to [emoji23] skorzystałaś chociaż z zaproszenia?

[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Kochana, spadek dziś u Ciebie był...u mnie w 13 dpo temperatura skoczyła do 37, a kolejnego dnia już spadła do 36,64 i na drugi dzień @ przyszła...Nie ma co się sugerować poniżej 15dpo, jak się utrzymuje wysoko 16-17, to wtedy jest szansa...

No tak był spadek - ale sugerowałam się poprzednim cyklem i całkiem inaczej to wyglądało - od 10 dpo temperatura spadała stopniowo. A tu raz w dół raz w górę :p Czyli wychodzi że każdy cykl jest inny :) No nic czekam grzecznie na @ i niech zaczyna się nowy (mam nadzieje krótszy ) cykl :) Mój T już się chyba lepiej dziś czuje to go zmolestuje jeszcze przed @ :p

Witam :)
Długo sie nie odzywałam bo czekałam na @ a pózniej na badania. Dzisiaj odebrałam wyniki. Mam podwyższona prolaktyne 41,02 ng/ml. Wizytę u mojej gin mam dopiero we wtorek, wiec chciałam sie zapytać was czy to jest duzo czy nie :)Pewnie ten temat juz był, ale cieżko szukać na 6000 stron :)
Miałam wyższą i spadła bez leków... ale warto mimo wszystko coś z tym robić ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane ! Zrobiłam test ! Owulacyjny oczywiście [emoji12] zostawiłam w łazience i zapomniałam zabrać, a M poszedł się myć. Po 10 min wyskakuje z łazienki i macha mi testem : " masz płodne, szybko do łóżka" patrzcie co ta małpa zrobiła:
1495742469-aaaaaa.jpeg

Ps: namalował to moja szminka !!! [emoji35][emoji38][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahahahaaha [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry