reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane ! Zrobiłam test ! Owulacyjny oczywiście [emoji12] zostawiłam w łazience i zapomniałam zabrać, a M poszedł się myć. Po 10 min wyskakuje z łazienki i macha mi testem : " masz płodne, szybko do łóżka" patrzcie co ta małpa zrobiła:
1495742469-aaaaaa.jpeg

Ps: namalował to moja szminka !!! [emoji35][emoji38][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
No to.marsz do wyra [emoji28]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Flower gratuluję kreseczek i trzymam kciuki :happy:kiedy badania z krwi będziesz robić?

Dziekuje, a co do badan to jutro robie jeszcze jeden test i jesli pozytywny to zadzwonie i umowie sie do lekarza. Na bete do srody nie mam wogle szns isc, ale w poprzednich ciazach tez nie robilam badan krwi tylko po tescie do lekarza zeby oblukac czy wszystko na swoim miejscu, wiec jeszcze pomysle :)

Kochane ! Zrobiłam test ! Owulacyjny oczywiście
emoji12.png
zostawiłam w łazience i zapomniałam zabrać, a M poszedł się myć. Po 10 min wyskakuje z łazienki i macha mi testem : " masz płodne, szybko do łóżka" patrzcie co ta małpa zrobiła:

hehehe niezle, i od razu pomyslalam ze moj tez by tak zrobil :)

A ja leze w lozku i jestem tak zmeczona ze co minute ziewam a oczy same mi sie zamykaja ze ledwo pisze :)

Dzisiaj u mnie 19 dzień cyklu. I na twarzy strasznie mnie syfami wysypalo :( rano miałam strasznie cigniecie jajników.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Basia [emoji85][emoji23][emoji85][emoji23][emoji85][emoji23] kocha Cie ten twój chłop!

Mfifi, hahahaha masz racje, moze sie fryzura pipce nie podoba[emoji23][emoji23][emoji23]

Boszzz, jak ja sie cieszę ze mam zmywarkę a przede wszystkim suszarke[emoji15][emoji15][emoji15][emoji173]️ odkąd z pl wyjechałam to moge na palcach chyba jednej ręki policzyć ile razy mialam żelazko w rece[emoji87] serio!
Mokre pranie wrzucam do suszarki, wyciągam gorące i albo od razu na wieszaki albo składam i wszystko sie samo prasuje.
A kiedyś tez tak zbierałam jak wy[emoji6]ze w szafach pusto a w pralni mialam mountain everest i pół dnia prasowania raz na miesiąc, jak ja tego nienawidzilam[emoji849]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dzień dobry☺
Słoneczko wychodzi więc miejmy nadzieję że będzie fajny dzionek
@Flower kreseczka ciemnieje! Super widok:biggrin2:
@basia89 Twoje krechy też zarąbiste:D
Grunt to w tych staraniach mieć jeszcze dobre podejście do tego wszystkiego i pozytywne nastawienie:happy:. Widzę że mąż poczucie humoru to ma:D
Miłego dnia życzę, my z synkiem zaraz wychodzimy on do przedszkola a ja do pracy, także miłego!

Cześć wszystkim, leże sobie jeszcze, ale muszę wstaaawac, zapowiada się ładny dzień i weekend, co prawda jutro na uczelnie, ale tylko do 14:00, wiec da się przeżyć, no i to juz przedostatni raz przed obroną [emoji16] Tak wiec życzę miłego![emoji274][emoji274][emoji274][emoji257][emoji477]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry