reklama
Agatusia1
Fanka BB :)
Hej
@Flower Super ciemnieje - Gratulacje Wymarzony Dzień Matki
U mnie niestety negatywny aż sobie popłakałam No nic chyba czas przywitać się z @ Nie rozumiem tylko dwóch rzeczy - temperatura w 12 dpo powinna być już niższa a i szyjka powinna być nisko a jest mega wysoko. Dziwny ten cykl Długi i mam już dość.
Na pocieszenie kupiłam sobie dużą sałatkę z tuńczykiem i warzywkami. Mniam
Dobrze że to już piąteczek, piątunio Dziś idziemy na urodziny do koleżanki mojej Córy z przedszkola do "kulek" aż na 3 godziny - już się boje
Miłego dnia
U mnie niestety negatywny aż sobie popłakałam No nic chyba czas przywitać się z @ Nie rozumiem tylko dwóch rzeczy - temperatura w 12 dpo powinna być już niższa a i szyjka powinna być nisko a jest mega wysoko. Dziwny ten cykl Długi i mam już dość.
Dobrze że to już piąteczek, piątunio Dziś idziemy na urodziny do koleżanki mojej Córy z przedszkola do "kulek" aż na 3 godziny - już się boje
Miłego dnia
Załączniki
judytka777
Hej witam się rano z kawą [emoji477]
Flower kreseczka ciemnieje gratuluje!![emoji4]
U mnie wkoncu słoneczko swieci huraaa
Miłego dnia kochane[emoji8]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Flower kreseczka ciemnieje gratuluje!![emoji4]
U mnie wkoncu słoneczko swieci huraaa
Miłego dnia kochane[emoji8]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
caltha
Witam dziewczyny u mnie też ma być ładnie, a potem upał- nie lubię gorąca
@Flower wygląda na porządną ciążę- ładnie ciemnieje
Dziś wolne od pracy, miałam sprzątać i pakować nas na wyjazd i jak zwykle dupa. Idę z moją córką pilnować synka przyjaciółki- idzie do gina 9tc. A jeszcze mam dwie klasy diagnoz do sprawdzenia, które powinny być zrobione 2tyg temu, tylko po drodze ktoś nawalił i dopiero dziś mam sposób punktowania :/
Do tego pół tygodnia chodzę wykończona i mogłabym z łóżka nie wstawać, a tu jeszcze czeka mnie beznadziejny bezsenny tydzień.
No i oczywiście miesiąc na straty, bo działaliśmy raz na początku i nic więcej, a kolejny cykl powinniśmy odpuścić - źle mi
@Flower wygląda na porządną ciążę- ładnie ciemnieje
Dziś wolne od pracy, miałam sprzątać i pakować nas na wyjazd i jak zwykle dupa. Idę z moją córką pilnować synka przyjaciółki- idzie do gina 9tc. A jeszcze mam dwie klasy diagnoz do sprawdzenia, które powinny być zrobione 2tyg temu, tylko po drodze ktoś nawalił i dopiero dziś mam sposób punktowania :/
Do tego pół tygodnia chodzę wykończona i mogłabym z łóżka nie wstawać, a tu jeszcze czeka mnie beznadziejny bezsenny tydzień.
No i oczywiście miesiąc na straty, bo działaliśmy raz na początku i nic więcej, a kolejny cykl powinniśmy odpuścić - źle mi
Lanvin
Hahahha...nieźle trochę oblech, sikałaś na to [emoji23] skorzystałaś chociaż z zaproszenia?Kochane ! Zrobiłam test ! Owulacyjny oczywiście [emoji12] zostawiłam w łazience i zapomniałam zabrać, a M poszedł się myć. Po 10 min wyskakuje z łazienki i macha mi testem : " masz płodne, szybko do łóżka" patrzcie co ta małpa zrobiła:
Ps: namalował to moja szminka !!! [emoji35][emoji38][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Kochana, spadek dziś u Ciebie był...u mnie w 13 dpo temperatura skoczyła do 37, a kolejnego dnia już spadła do 36,64 i na drugi dzień @ przyszła...Nie ma co się sugerować poniżej 15dpo, jak się utrzymuje wysoko 16-17, to wtedy jest szansa...Hej
Zobacz załącznik 808055
Dobrze że to już piąteczek, piątunio Dziś idziemy na urodziny do koleżanki mojej Córy z przedszkola do "kulek" aż na 3 godziny - już się boje [emoji14]
Miłego dnia
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
A co do podziału obowiązków...mój M czyści łazienkę, najczęściej wyciera kurze i odkurza, chyba że ja jestem w domu, to ja to zrobię. Pranie wstawiamy na zmianę, ale prasuje ja, chyba że mnie wkurzy [emoji14] gotuję ja, zmywamy oboje, ale już niedługo... Do naszego mieszkania kupujemy zmywarkę [emoji7] a co do sprzątania po jedzeniu, u nas nie ma czegoś takiego, że ja gotuję, to ja sprzątam, jak ktoś zje, to musi po sobie odnieść talerz, przepłukać i to co zostanie na stole, to też wszyscy odnoszą. Nie wyobrażam sobie sprzątać tylko dlatego, że ja ugotowalam
Agatusia1
Hahahha...nieźle trochę oblech, sikałaś na to [emoji23] skorzystałaś chociaż z zaproszenia?
[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Kochana, spadek dziś u Ciebie był...u mnie w 13 dpo temperatura skoczyła do 37, a kolejnego dnia już spadła do 36,64 i na drugi dzień @ przyszła...Nie ma co się sugerować poniżej 15dpo, jak się utrzymuje wysoko 16-17, to wtedy jest szansa...
No tak był spadek - ale sugerowałam się poprzednim cyklem i całkiem inaczej to wyglądało - od 10 dpo temperatura spadała stopniowo. A tu raz w dół raz w górę Czyli wychodzi że każdy cykl jest inny No nic czekam grzecznie na @ i niech zaczyna się nowy (mam nadzieje krótszy ) cykl Mój T już się chyba lepiej dziś czuje to go zmolestuje jeszcze przed @
Spark
Miałam wyższą i spadła bez leków... ale warto mimo wszystko coś z tym robićWitam
Długo sie nie odzywałam bo czekałam na @ a pózniej na badania. Dzisiaj odebrałam wyniki. Mam podwyższona prolaktyne 41,02 ng/ml. Wizytę u mojej gin mam dopiero we wtorek, wiec chciałam sie zapytać was czy to jest duzo czy nie Pewnie ten temat juz był, ale cieżko szukać na 6000 stron
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Spark
Hahahahahaaha [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Kochane ! Zrobiłam test ! Owulacyjny oczywiście [emoji12] zostawiłam w łazience i zapomniałam zabrać, a M poszedł się myć. Po 10 min wyskakuje z łazienki i macha mi testem : " masz płodne, szybko do łóżka" patrzcie co ta małpa zrobiła:
Ps: namalował to moja szminka !!! [emoji35][emoji38][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom