@basia89 testy owu robie 3 dzien z rzedu od 13dc. Dzisiaj mam 15dc.
Cykle +/- 29 dniowe.
@Kurcia no skoro jestes kiepska gospodynia to musisz po prostu miec zajebisty charakter [emoji16]
Tez musze miec zajebisty bo gospodyni ze mnie marna [emoji23]
@mfifi04 tak, w tym cyklu walczymy o luty[emoji1377] u mnie 15dc i w tym czasie to juz owu ciamnialo a teraz jeszcze nic sie nie ruszylo.
@Koraa o jak fajnie, tez bym chciala pracowac z domu!
A gotowac we dwojke tez lubie chociaz to wyglada raczej tak, ze K gotuje a ja jestem jego przydupasem do krojenia i zmywania [emoji23]
Wcale nie brzmi dziwnie, wrecz przeciwnie, bardzo fajnie, ze sie dzielicie. Ja poki co pracuje sporo mniej od K to wiekszosc rzeczy robie w domu ale jak pracowalam wiecej od K to on wiekszosc ogarnial. Takze mi pasuje taki partnerski uklad
@Windy91 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] kurcze tam mi Cie dziewczyno brakowalo tutaj! I Twojego humoru! Ciesze sie, ze jestes!
@kotek87 o matko mojemu nie dam tknac szafy i skladania ubran. L to by najchetniej zwinal wszystko w wielka kule i wrzucila do szafy [emoji36]a ja musze miec wszystko na miejscu bo nienawidze szukac rzeczy.
@judytka777 odkurzanie tez mnie relaksuje i daje taka satysfakcje jak widze szybko efekt tego odkurzania
taka sliczna podloga [emoji173]
@StorAnia ehh przykro mi, ze co chwile cos sie miesza i komplikuje. Mam nadzieje, ze w koncu zacznie sie wszystko ukladac.
@Bulbasek ojejku ale Cie wymeczylo
juz lepiej sie czujesz?
Zoladek i bol glowy to chyba najbardziej daja w kosc.
@marc no to super
to teraz czekamy na tesciora
A w Wiatrakowie swieto i wolne mamy. Superowo bo dzien prze prze przecudowny! Bylismy 3 godziny na rowerach wzdluz morza, na lodach, na rybce, polezelismy na trawce, poganialismy sie z naszym 4-lapnym dzieckiem. Superowy dzien
nie pamietam kiedy tak odpoczelam i zrelaksowalam sie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom