reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No u mnie zimno i pochmurno[emoji53]A gdzie jest takie słońce?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
W warszawie [emoji1] prawie lato [emoji1]

@basia89 Jezu, ja do pieczenia 2 lewe ręce, przed zrobieniem ciasta na pizzę muszę prosić o wsparcie od losu [emoji23]

@StorAnia nie wiem co Ci powiedzieć rybko... [emoji17] wrzuć link albo zrzut ekranu z telefonu, może pójdzie.

@Bulbasek o matko kochana [emoji15] współczuję, ja miałam kiedyś takie napady zgagi ze oddychać nie mogłam i wręcz wyłam z bólu... dobrze że Ci przeszło! @Spark A młody może już inny gust muzyczny sobie wyrobił[emoji1]

@marc co się chowasz kołku[emoji1]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)

Widzę temat obowiązków domowych :) ja lubię sprzątać, odkurzac i prasowac. Moja największa bolaczka jest zmywanie. Najgorsza czynność. Dlatego kocham swoją zmywarkę :D mogę ładować i oprozniac byle tylko nie myć :) Gotowac tez uwielbiam. Razem z M, który jest naprawdę super kucharzem :) wymieniamy się albo razem robimy.
M sprząta kabinę prysznicową i kibelek, więc ja już resztę ogarnę :)

Poza tym Kochane, wczoraj o mało nie wyladowalam w szpitalu. Byliśmy z M na kolacji w naszym sprawdzonym miejscu. Wzięłam sobie wołowinę i chyba to nie był mój dzień na nia :( jak wróciliśmy, nie minęło dużo czasu taki ogromny ból żołądka. Aż płakałam tak mnie bolało :( tona mięty...masowanie. troszkę odpuscilo i zasnelam. Po godzinie obudził mnie znów ten potworny ból. Znowu mięta i potem wzięłam gumę do zucia. Dzięki temu ruszyło mi i cały posiłek wylądował w toalecie. Ogromna ulga Ale prawie nie spałam a jak już przysnelam to tylko na siedząco. :( koszmar...
Dobrze, ze ci przeszło.
@Windy91 uśmiałam się z tego kołka :p

@basia89 testy owu robie 3 dzien z rzedu od 13dc. Dzisiaj mam 15dc.
Cykle +/- 29 dniowe.

@Kurcia no skoro jestes kiepska gospodynia to musisz po prostu miec zajebisty charakter [emoji16]
Tez musze miec zajebisty bo gospodyni ze mnie marna [emoji23]

@mfifi04 tak, w tym cyklu walczymy o luty[emoji1377] u mnie 15dc i w tym czasie to juz owu ciamnialo a teraz jeszcze nic sie nie ruszylo.

@Koraa o jak fajnie, tez bym chciala pracowac z domu!
A gotowac we dwojke tez lubie chociaz to wyglada raczej tak, ze K gotuje a ja jestem jego przydupasem do krojenia i zmywania [emoji23]

Wcale nie brzmi dziwnie, wrecz przeciwnie, bardzo fajnie, ze sie dzielicie. Ja poki co pracuje sporo mniej od K to wiekszosc rzeczy robie w domu ale jak pracowalam wiecej od K to on wiekszosc ogarnial. Takze mi pasuje taki partnerski uklad :)

@Windy91 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] kurcze tam mi Cie dziewczyno brakowalo tutaj! I Twojego humoru! Ciesze sie, ze jestes!

@kotek87 o matko mojemu nie dam tknac szafy i skladania ubran. L to by najchetniej zwinal wszystko w wielka kule i wrzucila do szafy [emoji36]a ja musze miec wszystko na miejscu bo nienawidze szukac rzeczy.

@judytka777 odkurzanie tez mnie relaksuje i daje taka satysfakcje jak widze szybko efekt tego odkurzania :) taka sliczna podloga [emoji173]

@StorAnia ehh przykro mi, ze co chwile cos sie miesza i komplikuje. Mam nadzieje, ze w koncu zacznie sie wszystko ukladac.

@Bulbasek ojejku ale Cie wymeczylo :( juz lepiej sie czujesz?
Zoladek i bol glowy to chyba najbardziej daja w kosc.

@marc no to super :) to teraz czekamy na tesciora :)

A w Wiatrakowie swieto i wolne mamy. Superowo bo dzien prze prze przecudowny! Bylismy 3 godziny na rowerach wzdluz morza, na lodach, na rybce, polezelismy na trawce, poganialismy sie z naszym 4-lapnym dzieckiem. Superowy dzien :) nie pamietam kiedy tak odpoczelam i zrelaksowalam sie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Spark moja gin jest tez endo i kazała zbadać prolaktyne około 7 dni po owu. Ale sprawdzę tez i na początku cyklu.

@marc to prawda cyc po duphastonie jest :)

Rozumiem, to dobrze. W takim wypadku właśnie warto ją też zbadać na początku :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@basia89 Jezu, ja do pieczenia 2 lewe ręce, przed zrobieniem ciasta na pizzę muszę prosić o wsparcie od losu [emoji23]

@StorAnia nie wiem co Ci powiedzieć rybko... [emoji17] wrzuć link albo zrzut ekranu z telefonu, może pójdzie.

@Bulbasek o matko kochana [emoji15] współczuję, ja miałam kiedyś takie napady zgagi ze oddychać nie mogłam i wręcz wyłam z bólu... dobrze że Ci przeszło! @Spark A młody może już inny gust muzyczny sobie wyrobił[emoji1]

Może z TacoHamingway'em spróbuję [emoji14]
Bo jak będę musiała słuchać opery, to mogę tegoo nie przeżyć [emoji14] od czasu klasycznej też jakoś dam radę w razie"w" ;p teraz na słuchawkach ale jaak się urodzi i mu tak zostanie to...[emoji15] [emoji86] [emoji349] [emoji347]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj tak już lepiej. W ogóle miałam pisać wcześniej, ze super, ze z nami jesteś :) brakowało Ciebie i tego humoru :) :*

Oj tak już lepiej. W ogóle miałam pisać wcześniej, ze super, ze z nami jesteś :) brakowało Ciebie i tego humoru :) :*

reklama
@basia89 testy owu robie 3 dzien z rzedu od 13dc. Dzisiaj mam 15dc.
Cykle +/- 29 dniowe.

@Kurcia no skoro jestes kiepska gospodynia to musisz po prostu miec zajebisty charakter [emoji16]
Tez musze miec zajebisty bo gospodyni ze mnie marna [emoji23]

@mfifi04 tak, w tym cyklu walczymy o luty[emoji1377] u mnie 15dc i w tym czasie to juz owu ciamnialo a teraz jeszcze nic sie nie ruszylo.

@Koraa o jak fajnie, tez bym chciala pracowac z domu!
A gotowac we dwojke tez lubie chociaz to wyglada raczej tak, ze K gotuje a ja jestem jego przydupasem do krojenia i zmywania [emoji23]

Wcale nie brzmi dziwnie, wrecz przeciwnie, bardzo fajnie, ze sie dzielicie. Ja poki co pracuje sporo mniej od K to wiekszosc rzeczy robie w domu ale jak pracowalam wiecej od K to on wiekszosc ogarnial. Takze mi pasuje taki partnerski uklad :)

@Windy91 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] kurcze tam mi Cie dziewczyno brakowalo tutaj! I Twojego humoru! Ciesze sie, ze jestes!

@kotek87 o matko mojemu nie dam tknac szafy i skladania ubran. L to by najchetniej zwinal wszystko w wielka kule i wrzucila do szafy [emoji36]a ja musze miec wszystko na miejscu bo nienawidze szukac rzeczy.

@judytka777 odkurzanie tez mnie relaksuje i daje taka satysfakcje jak widze szybko efekt tego odkurzania :) taka sliczna podloga [emoji173]

@StorAnia ehh przykro mi, ze co chwile cos sie miesza i komplikuje. Mam nadzieje, ze w koncu zacznie sie wszystko ukladac.

@Bulbasek ojejku ale Cie wymeczylo :( juz lepiej sie czujesz?
Zoladek i bol glowy to chyba najbardziej daja w kosc.

@marc no to super :) to teraz czekamy na tesciora :)

A w Wiatrakowie swieto i wolne mamy. Superowo bo dzien prze prze przecudowny! Bylismy 3 godziny na rowerach wzdluz morza, na lodach, na rybce, polezelismy na trawce, poganialismy sie z naszym 4-lapnym dzieckiem. Superowy dzien :) nie pamietam kiedy tak odpoczelam i zrelaksowalam sie :)

Tak już lepiej. Dziękuję Ci :* a co dzisiaj za święto u Was? Fajnie, ze tak miło i aktywnie spedziliscie czas :) takie chwilę są potrzebne :)

Do góry