reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny [emoji8]

U mnie słoneczko od rana. Jeśli chodzi o sprzątanie to ja lubię sprzątać, prasować itd. Tylko nie lubię zmywać i gotować. Na szczęście mój M kocha gotować wiec się uzupełniamy :)

@Spark Ty chyba najbardziej się orientujesz, albo i może @bertha? Czy przy progesteronie 120 możliwa jest ciąża? I czy prolaktyna na poziomie 1200 pozwoli na zagnieżdżenie się zarodka? Czy jedno nie przeczy drugiemu? Czy ciąża jest możliwa? Chciałabym już brać bromergon żeby zbić ta prolaktyne ale ten lek jest zakazany dla kobiet w ciąży... jestem w kropce. Jako najbardziej doświadczone pytam Was o radę :) [emoji1374]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podwyższona prolaktyna może powodować problemy z zagniezdzeniem... powinna też hamować owulacje, więc nie wiem jak to u Ciebie...
A chodzisz tylko do gina czy to ginekolog-endokrynolog?? Bo tutaj zdecydowanie taki by się przydał. I badanie prolaktyny na początku cyklu!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Współczuję!!! :/ ból żołądka miałam raz, nie potrafiłam oddychać z bólu, jaak poszłam do apteki to mi Pani chciała po karetke dzwonić bo tak wyglądałam... espumisan i jeszcze coś tam pomogło, ale po dwóch dniach dopiero :/
A espumisan w ciąży też można, na wszelki wypadek sprawdziłam bo bym chyba umarła gdybym znów takiego bólu dostała :/

Koszmar. Muszę poczytać o tym espumisanie. Gdyby mi się coś takiego znowu przytrafiło... jutro mam wizytę i powiem doktorowi. A glaszcze ten brzuch i mowie: Synku, a Ty czasem nie uciekasz tam mamie na żołądek? I nagle takie cztery mocne kopniaki dostalam. Hehe

Ja pracuję z domu więc tam gdzie pracuje musi być idealny porządek bo inaczej nie dam rady, kiedyś lubiłam prasować ale ponieważ mój mąż tego nie potrafil docenić to teraz sam sobie prasuje i wszyscy są happy [emoji38] lubię mieć porządek i lubię bałaganić, więc mam w domu zawsze co robić! [emoji4] gotujemy razem i bardzo to oboje lubimy i nawet nam to nieźle wychodzi. Pranie ja nastawiam, mąż powiesza. Podłogi on odkurza a ja myje. Kurcze ale to dziwnie brzmi! [emoji16]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Pięknie brzmi [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Koszmar. Muszę poczytać o tym espumisanie. Gdyby mi się coś takiego znowu przytrafiło... jutro mam wizytę i powiem doktorowi. A glaszcze ten brzuch i mowie: Synku, a Ty czasem nie uciekasz tam mamie na żołądek? I nagle takie cztery mocne kopniaki dostalam. Hehe
Hahaha potwierdził Łobuz [emoji14]
Ja wczoraj cały dzień nie czułam ruchów i włączyłam muzyke na słuchawkach i podlozylam doo brzucha, i nagle taki kop w tą słuchawkę [emoji14] gdyby nie fakt, że po drodze mój brzuch to bym olała sprawę, ale to było tak mocne, że odechcialo mi się wł mu muzyki [emoji14]

Hahaha potwierdził Łobuz [emoji14]
Ja wczoraj cały dzień nie czułam ruchów i włączyłam muzyke na słuchawkach i podlozylam doo brzucha, i nagle taki kop w tą słuchawkę [emoji14] gdyby nie fakt, że po drodze mój brzuch to bym olała sprawę, ale to było tak mocne, że odechcialo mi się wł mu muzyki [emoji14]

Hehe :) czyli słyszy Cię mamuska :) Na yt jest dużo takiej muzyki stymulujacej. Czasem puszczam też temu mojemu Grzybkowi ;)

Witam ponownie:happy:
@siwa84 bardzo mi przykro, trzymam kciuki za Was aby w końcu słoneczko dla Was zaświeciło, wierzę że tak będzie!
@Flower gratuluję kreseczek i trzymam kciuki :happy:kiedy badania z krwi będziesz robić?
U mnie od południa pogoda super, słonko świeci ale nie ma upału. Synek tylko wyszedł z przedszkola i odrazu wołał żeby iść grać w piłkę.
A co do obowiązków to ja nienawidzę prasować, najbardziej to koszul męża,
a że on uwielbia w koszulach chodzić to zawsze mam tego stertę, którą zostawiam na sam koniec:p
I ja z tych zbierających a potem prasujących hurtem lub pół hurtem.:D
Śmieci wyrzuca mąż, a sprzątanie dzielimy, każdy coś robi i gotujemy też na zmianę.
Natomiast uważam ze mycie naczyń to walka z wiatrakami:baffled:
Mój mąż niecierpi i marzy o zmywarce, ja prawdę mówiąc też. :oops:
A wracając do staranek to...dzisiaj jest 23dc owulacja chyba 16 lub 17 ale pewności nie mam a @ powinna być za tydzień więc nie pozostaje nic innego jak czekać cierpliwie choć niestety ja z tych niecierpliwych i nie wiem czy doczekam do 1.06. :oops:
Zmykam myć naczynia po obiedzie, póki moich chłopaków nie ma.
Miłego popołudnia Wam życzę:happy:

reklama
@Spark moja gin jest tez endo i kazała zbadać prolaktyne około 7 dni po owu. Ale sprawdzę tez i na początku cyklu.

@marc to prawda cyc po duphastonie jest :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry