reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Docia1975 progesteron niski, małpy nie ma, ciąży nie ma, wszystko do dooopy ;)
@cheebay śliczna ta Gwiazdeczka Twoja :)
@NeSSi super, że brzuszek oki :) a, że trochę ciąży to trudno :) ja bym się chętnie zamieniła :)
@Docia1975 trzymam kciuki!

Dziewczyny co ja mam robić? 10 dni luteiny i od środy czekam na @ i nic! Sutki tylko strasznie wrażliwe. Temperatura nisko.
Od.środy nie bierzesz lutki?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mycie jak mycie. Ale ja tam zawsze przed snem muszę siku zrobić[emoji6]
A poza tym-seks nie zawsze wieczorem [emoji6]bo my ostatnio raczej rano i w południe[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

To Zrobisz sisiu przed a po wstrzymasz [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

@Lanvin kochanie Ty moje :-) :) ja siedzę w krzakach, już po 24 więc 12dc, seksy nie rozpoczęte bo... jakoś tak wychodzi. I jakoś nie mogę się wstrzelic w klimat forum ;-) ;) odinstalowałam apke, dopiero dzisiaj zaczęłam mierzyć temp. Ale Ci kurna nie wybacze ze jeszcze nie widziałam twoich 2 kresek, a że będą to jestem pewna! A potem oddawaj brzuch, byle nie za szybko

@Docia1975 Tak bardzo zaciskam kciuki ze łooo!
@StorAnia Może kolejny test kochana? Bo to jednak podejrzane

Kocham. I uciekam nadal w krzaki, bo jestem aspołeczna:-) :)

Ostatnia edycja:
To Zrobisz sisiu przed a po wstrzymasz [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Nie ma opcji[emoji6]przetrztmywanie jest nie zdrowe. A po stosunku zaleca się wysikać aby bakterie z cewki moczowej wypłukać[emoji6]
A jak bzykniemy się po przebudzeniu to nie pójdę przecież znów spać[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Docia jak bliźniaki Ci pasują, to jak najbardziej nieech się tam dwa jajca zapładniają :D

Basia89 a jak u Ciebie sytuacja?? :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana jestem zła. Miałam zrobic badania w tym miesiącu ale muszę odłożyć.. ten cały wyjazd w góry rozregulował mi cykl [emoji33] zostało mi jeszcze trochę tych testów owulacyjnych z Allegro w których słaba kreska to u mnie zbliżająca się owu. Przedwczoraj kreska była a wczoraj juz nie także przypuszczam, że jest po owulacji albo cykl bezowulacyjny [emoji53] w tym cyklu postanowiłam nie mierzyć temperatury ale sprawdziłam dzisiaj z ciekawości i 36,87 także cholercia chyba po owulacji [emoji849][emoji53]
@Lanvin kochanie Ty moje :-) :) ja siedzę w krzakach, już po 24 więc 12dc, seksy nie rozpoczęte bo... jakoś tak wychodzi. I jakoś nie mogę się wstrzelic w klimat forum ;-) ;) odinstalowałam apke, dopiero dzisiaj zaczęłam mierzyć temp. Ale Ci kurna nie wybacze ze jeszcze nie widziałam twoich 2 kresek, a że będą to jestem pewna! A potem oddawaj brzuch, byle nie za szybko

@Docia1975 Tak bardzo zaciskam kciuki ze łooo!
@StorAnia Może kolejny test kochana? Bo to jednak podejrzane

Kocham. I uciekam nadal w krzaki, bo jestem aspołeczna:-) :)

Kochana, też tak mam.. jakoś pozytywnego myślenia mi brak.. odpoczywaj w tych krzakach ale o nas nie zapominaj [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry