reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin popieram @Emzilka
Nam się udało zadziałać wczoraj. Przydałoby się jeszcze ze dwa razy w tym tygodniu, ale pewnie nie wyjdzie.
Nie mogę się dobudzić. Najchętniej poszłabym spać dalej.
Ale człowiek durny- nie wysypiam się od 3lat a marzy mi się dziecko a więc przedłużenie tego stanu permanentnego niewyspania
Wyśpisz się po śmierci[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewczynki:)

@Lanvin czekamy i kciukasy zaciśnięte :)
@caltha U nas podobnie z tym działaniem. Albo Mała śpi z nami albo chora, albo siku albo coś jej się przyśni nie fajnego.
@cheebay śliczna córa :)
@Spark Jak zdówko?

U mnie taka sytuacja. Lutki nie biorę od dwóch dni. Jajnik prawy mnie kłuje, piersi lekko bolące a i nastrój jakiś taki spokojny jak nigdy przed @. A i mam straszną ochotę na przytulaski :p

upload_2017-5-23_7-39-55.png

Trzymam kciuki za Was dziewczyny.

Miłego dnia:)

Załączniki

• upload_2017-5-23_7-39-55.png
    upload_2017-5-23_7-39-55.png
    9,1 KB · Wyświetleń: 429
Nie ma opcji[emoji6]przetrztmywanie jest nie zdrowe. A po stosunku zaleca się wysikać aby bakterie z cewki moczowej wypłukać[emoji6]
A jak bzykniemy się po przebudzeniu to nie pójdę przecież znów spać[emoji1]

Nie, No pewnie
Zrobisz jak zechcesz [emoji5]
Nessi napisała jak u niej było, ja sie dopisałam ze u mnie tez zadziałało , po razie jakbyś wstrzymała nic by ci sie nie stało ale jak już napisałam każdy robi jak chce .
Trzymam kciuki aby sie udało mimo wszystko .
Lanvin a ty nie sikniesz?? Już od wczesnego rana podglądam i trzymasz w napięciu [emoji12][emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Witam się z rana. Ja dzisiaj w domu bo w nocy od 3:30 jak mnie zaczęło przeczyszczac to nie byłam w stanie z łóżka wstać teraz jeszcze straszne brzuch mnie boli. :( A jeszcze na dodatek termometr mi spadł i się zbil :/ Miłego dnia wam życzę :)

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma opcji[emoji6]przetrztmywanie jest nie zdrowe. A po stosunku zaleca się wysikać aby bakterie z cewki moczowej wypłukać[emoji6]
A jak bzykniemy się po przebudzeniu to nie pójdę przecież znów spać[emoji1]

Nikt nie każe leżeć całą noc :p Ale 30 min można wytrzymać ;)

@Lanvin kochanie Ty moje :-) :) ja siedzę w krzakach, już po 24 więc 12dc, seksy nie rozpoczęte bo... jakoś tak wychodzi. I jakoś nie mogę się wstrzelic w klimat forum ;-) ;) odinstalowałam apke, dopiero dzisiaj zaczęłam mierzyć temp. Ale Ci kurna nie wybacze ze jeszcze nie widziałam twoich 2 kresek, a że będą to jestem pewna! A potem oddawaj brzuch, byle nie za szybko

@Docia1975 Tak bardzo zaciskam kciuki ze łooo!
@StorAnia Może kolejny test kochana? Bo to jednak podejrzane

Kocham. I uciekam nadal w krzaki, bo jestem aspołeczna:-) :)
Ale ja lubię jak jesteś z nami, a nie w krzakach :( moich dwóch kresek niestety nie zobaczysz, a przynajmniej nie w tym miesiącu :(

@Lanvin dawaj wykres, test, bhcg!!!! ;) :-D
Nic nie daje, bo temperatura spadła o 0,4 dziś....wczoraj nagle praktycznie przestały mnie boleć piersi, odechciało mi się spać, więc założyłam juz podpaske i czekam.

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ja lubię jak jesteś z nami, a nie w krzakach :( moich dwóch kresek niestety nie zobaczysz, a przynajmniej nie w tym miesiącu :(

Nic nie daje, bo temperatura spadła o 0,4 dziś....wczoraj nagle praktycznie przestały mnie boleć piersi, odechciało mi się spać, więc założyłam juz podpaske i czekam.

@Lanvin, serio? Robiłaś test? :-( :( Ja też już czekam,Zrobiłam dzis rano i biało, jak w zimie, więc nic z tego, w dodatku @ wisi w powietrzu, bo czuję... :(

Może błąd pomiaru ?:(

Tule mocno,

reklama
Do góry