Wiecie co próbuje was nadrabiać ale kurde produkujecie jak szalone !! Serio!
@Spark super ze mały już daje znaki ! Moja kumpela która ma termin na 28.07 czuła już ruchy porządne w 16tyg! Brzuch miała płaski ze szok ale jak się rękę przyłożyło to nawet ja czułam. Wiec jak widać u każdego inaczej. No ale oba teraz w 30tyg i ma taki brzuchol jak Ty teraz ;-) szczęściara [emoji51][emoji23]
@pyzunia u mnie niestety na telefonie nic nie widać ...
@StorAnia ja tez jedynaczka i bardzo to przeżywam. Wiec chce mieć przynajmniej 3 dzieci. Ale zobaczymy co Bóg da. Jak Brdzie jedno zdrowe to tez dobrze! Mój M ma 3rodzenstwa i nie ma z nimi kontaktu. Także co człowiek to inaczej.
U mnie nadal cisza z Londynu. Nie wiem czy pisałam to Wam, ale dają sobie czas do 3tyg na spr czy się kwalifikuje co jest bzdura bo muszę spełniać kryteria żeby zostać do nich skierowana... No ale dopiero jutro minie tydzień wiec poczekam jeszcze grzecznie do następnej środy i zadzwonię zapytam co i jak ;-)
A dziś z polski przyszedł mi list a w środku Daily Belly !! Pamiętnik ciążowy - powiem Wam ze oboje z M jak czytałam na głos zawartość go co będziemy w nim opisywać mieliśmy łzy w oczach !! Coś cudownego !! Brdzie prezent na 18stke dla potomka ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom