reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja też, ja też! A, że czekałam z testem to nie laczylam tego... mama już "po wszystkim" powiedziała mi, że "za plecami" mówiły z moją siostrą, że w końcu tak dużo jem i że się cieszą. Potem okazało się, że to ciąża :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę ja też ciągle jem[emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co próbuje was nadrabiać ale kurde produkujecie jak szalone !! Serio!

@Spark super ze mały już daje znaki ! Moja kumpela która ma termin na 28.07 czuła już ruchy porządne w 16tyg! Brzuch miała płaski ze szok ale jak się rękę przyłożyło to nawet ja czułam. Wiec jak widać u każdego inaczej. No ale oba teraz w 30tyg i ma taki brzuchol jak Ty teraz ;-) szczęściara [emoji51][emoji23]
@pyzunia u mnie niestety na telefonie nic nie widać ...

@StorAnia ja tez jedynaczka i bardzo to przeżywam. Wiec chce mieć przynajmniej 3 dzieci. Ale zobaczymy co Bóg da. Jak Brdzie jedno zdrowe to tez dobrze! Mój M ma 3rodzenstwa i nie ma z nimi kontaktu. Także co człowiek to inaczej.

U mnie nadal cisza z Londynu. Nie wiem czy pisałam to Wam, ale dają sobie czas do 3tyg na spr czy się kwalifikuje co jest bzdura bo muszę spełniać kryteria żeby zostać do nich skierowana... No ale dopiero jutro minie tydzień wiec poczekam jeszcze grzecznie do następnej środy i zadzwonię zapytam co i jak ;-)
A dziś z polski przyszedł mi list a w środku Daily Belly !! Pamiętnik ciążowy - powiem Wam ze oboje z M jak czytałam na głos zawartość go co będziemy w nim opisywać mieliśmy łzy w oczach !! Coś cudownego !! Brdzie prezent na 18stke dla potomka ;-)

1495034159-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1495021022-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny czy cos tu jest czy mam zwidy ??

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki [emoji110][emoji110] u mnie podobna byla kreska [emoji6]
1495036348-aaaaaa.png

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]

Witam kochane moje....
@Spark super ze czujesz swojego bąbelka niech maluszek pokazuje jak najwiecej mamusi ze jest i czuje się dobrze ! ❤❤️
@pyzunia86 ja tez nic nie widzę no ale poki nie ma @@@ to jest nadzieja na to ze kolejny test nie pozostawi juz zadnych watpliwosci &&&&&
U mnie juz 12dc /28 jakos szybko mi mija ten maj może dlatego ze pogoda coraz piękniejsza ....
Za wszystkie staraczki trzymam &&&& niech sie wam powiedzie a kazda oczekująca @@@@ niech zapomni o niej na 9 pieknych miesiecy ...

Kochane ja na szybko daje znak życia i uciekam w krzaki. Do Polski dojechaliśmy cali i zdrowi! Pogoda przepiękna. Już działkę na budowe obadalismy oczywiście tylko naszymi i taty oczyma ale ja tam widzę piękny dom dla nas [emoji173] dziś byliśmy na badaniach krwi i po sklepach polaziliśmy i chciałabym dołączyć do rodzinki na działaczke ale narazie leżę w naleśniku z kołdry bo mam okropna migrene. Pisałam wam że okres mi się w poniedziałek zaczął. Taaa... poplamilo i oczywiście dziś po badaniach ze mnie chlusnelo a ja sobie progesteron zbadalam bo mówię że małpy nie ma to może się zalapie. I tak leżę i cierpię [emoji23] już powoli puszcza i pakuje się do auta bo nie odpuszczę działki dziś. Mama sadzi roślinki. Mąż mój jej przekopuje działkę, się podlizuje teściowej [emoji6]
Buziaki [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aj dziewczyny jak pięknie ze wiosna w końcu nadeszła (chwile przed latem [emoji23]). Wszędzie robi się zielono, wszystko dookoła się rodzi. To i my działamy aby stworzyć nowe życie. [emoji4](No bo skoro owulacja....)

Jak to mówi mój M "forma zalana, teraz trzeba czekać aż ciasto wyrośnie" Hahahaha leżę z nogami w gorze i nie mogę ze śmiechu. Nie wierze ze się uda ale M taki "podjarany" ze jest owulacja i mówi ze tym razem się uda :)
Trzeba myśleć pozytywnie, No tak [emoji5][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry