reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie dziewczęta u mnie starania o dzidziusia w tym miesiącu oficjalnie zakończone. Teraz trzeba czekać do 28 maja na wyniki tych starań. Zobaczymy co to będzie. Dobrego dnia!
No to idziemy łeb w łeb [emoji23].Teraz pozostaje oczekiwanie [emoji16].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Współczuję kochana :*
Masakra, w takim przypadku jestem szczęśliwa, że jestem jedynaczką....
@StorAnia przynajmniej masz spokojne życie ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam trojke
No i dupa.... Normalnie ja się dziewczyny załamię. Jakiś jeden jebany pęcherzyk się nie wchłonął i nie będę miała w tym miesiącu stymulacji... Ewentualnie iui na naturalnym cyklu jeśli coś wyrośnie samo... :( nie mam już siły, ciągle złe wiadomości :(
Ale torbiel czynnosciowa sie zrobiła czy jak???
@pyzunia86 u mnie widać :)

1495021022-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny czy cos tu jest czy mam zwidy ??

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do powtórzenia za dwa dni, obowiazkowo [emoji5][emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

1495021022-aaaaaa.jpeg

Widzę cień cienia!

A przypomnij mi w jakim wieku jest twój syn?moi chłopcy też już duże bo 9 i 11 lat.chciałabym dla nich taka malutka siostrzyczke:)
Ja w niedzielę mam mieć okres lub w sobotę.mam bole brzucha już od trzech dni.boję się ze znowu nici z tego:(
Mój w tym roku 7 lat, we wrześniu idzie do pierwszej klasy :)

Jej mój synuś od wczoraj mocno W KOŃCU daje o sobie znać [emoji14] i reaguje na moje "przyciskanie" brzucha [emoji14] cudowne uczucie [emoji177]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę [emoji7] [emoji7] [emoji7] wspaniałe uczucie :)

A czyli trzeba mieć aplikację?sciagne ja ze sklepu Play?
Tak :)

Mi głód też zwiastował ciążę.. Normalnie w pracy mogłam wytrzymac bez śniadania a tu o 12 burczenie, że az wstyd.. Dodatkowo węch mi się wyostrzył, jak mi perfumy szefowej nie przeszkadzały, tak wtedy odrzucało mnie od niej na kilometr :)
Zaraz się okaże, że wszystkie miały taki wilczy apetyt w ciąży [emoji2]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

No i dupa.... Normalnie ja się dziewczyny załamię. Jakiś jeden jebany pęcherzyk się nie wchłonął i nie będę miała w tym miesiącu stymulacji... Ewentualnie iui na naturalnym cyklu jeśli coś wyrośnie samo... :( nie mam już siły, ciągle złe wiadomości :(

Kochana nie martw się, dobrze ze kontrolujesz wszystko.

1495021022-aaaaaa.jpeg

U mnie nic nie widać... za to widać jakby "zalanie"

Jej mój synuś od wczoraj mocno W KOŃCU daje o sobie znać [emoji14] i reaguje na moje "przyciskanie" brzucha [emoji14] cudowne uczucie [emoji177]
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] tez chce!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziewczyny niestety test negatywny, ale okresu brak no i owu tez mi sie przesunela bo mialam 6 maja mimo brania donga. Wiec toretycznie dzien po spodziewanej @ ale patrzac na owu tak pozna to moze przyjdzie w week. Zastanawia mnie ttylko to ze w tamtym tyg mialam w 2 dni mega katar jak bym byla na cos uczulona a nie jestem i mam od tamtej pory fale uderzenia takiego goraca a dzis bylo mi strasznie nie dobrze :( gdyby nie negatywny test owu juz bym myslala ze to oznaki ciazy. No nic czekamy.... Chodz myslalam ze dong reguluje cykl a mi jeszcze wyduzyl:(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę cień cienia!

Mój w tym roku 7 lat, we wrześniu idzie do pierwszej klasy :)

Zazdroszczę [emoji7] [emoji7] [emoji7] wspaniałe uczucie :)

Tak :)

Zaraz się okaże, że wszystkie miały taki wilczy apetyt w ciąży [emoji2]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też, ja też! A, że czekałam z testem to nie laczylam tego... mama już "po wszystkim" powiedziała mi, że "za plecami" mówiły z moją siostrą, że w końcu tak dużo jem i że się cieszą. Potem okazało się, że to ciąża :D

reklama
Ja dziewczyny niestety test negatywny, ale okresu brak no i owu tez mi sie przesunela bo mialam 6 maja mimo brania donga. Wiec toretycznie dzien po spodziewanej @ ale patrzac na owu tak pozna to moze przyjdzie w week. Zastanawia mnie ttylko to ze w tamtym tyg mialam w 2 dni mega katar jak bym byla na cos uczulona a nie jestem i mam od tamtej pory fale uderzenia takiego goraca a dzis bylo mi strasznie nie dobrze :( gdyby nie negatywny test owu juz bym myslala ze to oznaki ciazy. No nic czekamy.... Chodz myslalam ze dong reguluje cykl a mi jeszcze wyduzyl:(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy cykl to organizm się przyzwyczaja, u mnie pierwszy na dongu 42dni, kolejne dwa cykle już 33

Do góry