reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie dziewczęta u mnie starania o dzidziusia w tym miesiącu oficjalnie zakończone. Teraz trzeba czekać do 28 maja na wyniki tych starań. Zobaczymy co to będzie. Dobrego dnia!
No to idziemy łeb w łeb [emoji23].Teraz pozostaje oczekiwanie [emoji16].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Współczuję kochana :*
Masakra, w takim przypadku jestem szczęśliwa, że jestem jedynaczką....
@StorAnia przynajmniej masz spokojne życie ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam trojke
No i dupa.... Normalnie ja się dziewczyny załamię. Jakiś jeden jebany pęcherzyk się nie wchłonął i nie będę miała w tym miesiącu stymulacji... Ewentualnie iui na naturalnym cyklu jeśli coś wyrośnie samo... :( nie mam już siły, ciągle złe wiadomości :(
Ale torbiel czynnosciowa sie zrobiła czy jak???
@pyzunia86 u mnie widać :)

1495021022-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny czy cos tu jest czy mam zwidy ??

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do powtórzenia za dwa dni, obowiazkowo [emoji5][emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

1495021022-aaaaaa.jpeg

Widzę cień cienia!

A przypomnij mi w jakim wieku jest twój syn?moi chłopcy też już duże bo 9 i 11 lat.chciałabym dla nich taka malutka siostrzyczke:)
Ja w niedzielę mam mieć okres lub w sobotę.mam bole brzucha już od trzech dni.boję się ze znowu nici z tego:(
Mój w tym roku 7 lat, we wrześniu idzie do pierwszej klasy :)

Jej mój synuś od wczoraj mocno W KOŃCU daje o sobie znać [emoji14] i reaguje na moje "przyciskanie" brzucha [emoji14] cudowne uczucie [emoji177]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę [emoji7] [emoji7] [emoji7] wspaniałe uczucie :)

A czyli trzeba mieć aplikację?sciagne ja ze sklepu Play?
Tak :)

Mi głód też zwiastował ciążę.. Normalnie w pracy mogłam wytrzymac bez śniadania a tu o 12 burczenie, że az wstyd.. Dodatkowo węch mi się wyostrzył, jak mi perfumy szefowej nie przeszkadzały, tak wtedy odrzucało mnie od niej na kilometr :)
Zaraz się okaże, że wszystkie miały taki wilczy apetyt w ciąży [emoji2]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

No i dupa.... Normalnie ja się dziewczyny załamię. Jakiś jeden jebany pęcherzyk się nie wchłonął i nie będę miała w tym miesiącu stymulacji... Ewentualnie iui na naturalnym cyklu jeśli coś wyrośnie samo... :( nie mam już siły, ciągle złe wiadomości :(

Kochana nie martw się, dobrze ze kontrolujesz wszystko.

1495021022-aaaaaa.jpeg

U mnie nic nie widać... za to widać jakby "zalanie"

Jej mój synuś od wczoraj mocno W KOŃCU daje o sobie znać [emoji14] i reaguje na moje "przyciskanie" brzucha [emoji14] cudowne uczucie [emoji177]
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] tez chce!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziewczyny niestety test negatywny, ale okresu brak no i owu tez mi sie przesunela bo mialam 6 maja mimo brania donga. Wiec toretycznie dzien po spodziewanej @ ale patrzac na owu tak pozna to moze przyjdzie w week. Zastanawia mnie ttylko to ze w tamtym tyg mialam w 2 dni mega katar jak bym byla na cos uczulona a nie jestem i mam od tamtej pory fale uderzenia takiego goraca a dzis bylo mi strasznie nie dobrze :( gdyby nie negatywny test owu juz bym myslala ze to oznaki ciazy. No nic czekamy.... Chodz myslalam ze dong reguluje cykl a mi jeszcze wyduzyl:(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę cień cienia!

Mój w tym roku 7 lat, we wrześniu idzie do pierwszej klasy :)

Zazdroszczę [emoji7] [emoji7] [emoji7] wspaniałe uczucie :)

Tak :)

Zaraz się okaże, że wszystkie miały taki wilczy apetyt w ciąży [emoji2]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też, ja też! A, że czekałam z testem to nie laczylam tego... mama już "po wszystkim" powiedziała mi, że "za plecami" mówiły z moją siostrą, że w końcu tak dużo jem i że się cieszą. Potem okazało się, że to ciąża :D

reklama
Ja dziewczyny niestety test negatywny, ale okresu brak no i owu tez mi sie przesunela bo mialam 6 maja mimo brania donga. Wiec toretycznie dzien po spodziewanej @ ale patrzac na owu tak pozna to moze przyjdzie w week. Zastanawia mnie ttylko to ze w tamtym tyg mialam w 2 dni mega katar jak bym byla na cos uczulona a nie jestem i mam od tamtej pory fale uderzenia takiego goraca a dzis bylo mi strasznie nie dobrze :( gdyby nie negatywny test owu juz bym myslala ze to oznaki ciazy. No nic czekamy.... Chodz myslalam ze dong reguluje cykl a mi jeszcze wyduzyl:(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy cykl to organizm się przyzwyczaja, u mnie pierwszy na dongu 42dni, kolejne dwa cykle już 33

Do góry