reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mierzysz o różnych godzinach temperaturę? Bo na wykresie wygląda jakby Ci nie liczyło temperatur, bo kółeczka nie są niebieskie hmmm.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Nie wiem dlaczego tak mi wykazuje, mierze codziennie o 5:30 nawet jak mam wolne. W ogóle mam wszystko zablokowane, musiałabym płacić ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ do mnie przyszła w pracy i odebrałam wszelkie marzenia... chce mi się płakać.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też chyba lipa :( rano krew na papierze. Pewnie się rozkręci także smutno mi:(

Martuchna bardzo mi przykro. Mam nadzieję że teraz wszystko będzie dobrze i szybko wrócicie do staranek :)
Paraplu świetny pomysł ze myślisz o rozwoju. Ja stanęłam w miejscu i nie wiem jak ruszyć. Niby siedzę w domu z dzieckiem ale brakuje mi czasu na wszystko. Albo sobie tak wmawiam. Ja skończyłam finanse i bankowość (rachunkowość) i zawsze chciałam robić coś w tym kierunku ale wyjechałam za mężem za granicę i dupa. Wylądowałam na sprzątaniu też a teraz w domu. W końcu coś trzeba pomyśleć.
Lanvin klasa integracyjna i tak i nie. Wszystko ma swoje wady i zalety. Dlatego ty najlepiej będziesz wiedziała jak to wygląda w danej szkole i czy to będzie dobre dla twojego syna.
StorAnia ja też spać nie mogę od kilku nocy a jak już zasne to budzę się zlana potem :/

Ehh nie mam weny dzisiaj. Dzień do dupy przez to parszywe @

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi dziewczyny kochane. Ehhhh.... Nie wiadomo już nawet co napisać przy takich wieściach...

@Paraplu z tym IT to tak jak dziewczyny piszą. Trzeba to kochać. Ja skończyłam informatykę z wyróżnieniem, ale co z tego jak nie lubię tego robić. Wszyscy namawiali ze to kasa, przyszłość ble ble ble. Nie odnalazłam się w tym. Tu wszystko bardzo dynamicznie się zmienia. Trzeba to kochać i szkolić się na bieżąco. Ja nie mam na to ani siły a tym bardziej chęci. Poza tym tu gdzie mieszkam to szczytem marzeń jest posada informatyka w jakimś urzędzie. Nie dziękuję. @gabrika ja chętnie też bym ten test przejrzala.

1usavcqgt1dml95x.png

@Paraplu z tym IT to tak jak dziewczyny piszą. Trzeba to kochać. Ja skończyłam informatykę z wyróżnieniem, ale co z tego jak nie lubię tego robić. Wszyscy namawiali ze to kasa, przyszłość ble ble ble. Nie odnalazłam się w tym. Tu wszystko bardzo dynamicznie się zmienia. Trzeba to kochać i szkolić się na bieżąco. Ja nie mam na to ani siły a tym bardziej chęci. Poza tym tu gdzie mieszkam to szczytem marzeń jest posada informatyka w jakimś urzędzie. Nie dziękuję. @gabrika ja chętnie też bym ten test przejrzala.

1usavcqgt1dml95x.png

Proszę :)
Link do: Strona główna | Praca Enter

reklama
Do góry