reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mierzysz o różnych godzinach temperaturę? Bo na wykresie wygląda jakby Ci nie liczyło temperatur, bo kółeczka nie są niebieskie hmmm.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Nie wiem dlaczego tak mi wykazuje, mierze codziennie o 5:30 nawet jak mam wolne. W ogóle mam wszystko zablokowane, musiałabym płacić ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ do mnie przyszła w pracy i odebrałam wszelkie marzenia... chce mi się płakać.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też chyba lipa :( rano krew na papierze. Pewnie się rozkręci także smutno mi:(

Martuchna bardzo mi przykro. Mam nadzieję że teraz wszystko będzie dobrze i szybko wrócicie do staranek :)
Paraplu świetny pomysł ze myślisz o rozwoju. Ja stanęłam w miejscu i nie wiem jak ruszyć. Niby siedzę w domu z dzieckiem ale brakuje mi czasu na wszystko. Albo sobie tak wmawiam. Ja skończyłam finanse i bankowość (rachunkowość) i zawsze chciałam robić coś w tym kierunku ale wyjechałam za mężem za granicę i dupa. Wylądowałam na sprzątaniu też a teraz w domu. W końcu coś trzeba pomyśleć.
Lanvin klasa integracyjna i tak i nie. Wszystko ma swoje wady i zalety. Dlatego ty najlepiej będziesz wiedziała jak to wygląda w danej szkole i czy to będzie dobre dla twojego syna.
StorAnia ja też spać nie mogę od kilku nocy a jak już zasne to budzę się zlana potem :/

Ehh nie mam weny dzisiaj. Dzień do dupy przez to parszywe @

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi dziewczyny kochane. Ehhhh.... Nie wiadomo już nawet co napisać przy takich wieściach...

@Paraplu z tym IT to tak jak dziewczyny piszą. Trzeba to kochać. Ja skończyłam informatykę z wyróżnieniem, ale co z tego jak nie lubię tego robić. Wszyscy namawiali ze to kasa, przyszłość ble ble ble. Nie odnalazłam się w tym. Tu wszystko bardzo dynamicznie się zmienia. Trzeba to kochać i szkolić się na bieżąco. Ja nie mam na to ani siły a tym bardziej chęci. Poza tym tu gdzie mieszkam to szczytem marzeń jest posada informatyka w jakimś urzędzie. Nie dziękuję. @gabrika ja chętnie też bym ten test przejrzala.

1usavcqgt1dml95x.png

@Paraplu z tym IT to tak jak dziewczyny piszą. Trzeba to kochać. Ja skończyłam informatykę z wyróżnieniem, ale co z tego jak nie lubię tego robić. Wszyscy namawiali ze to kasa, przyszłość ble ble ble. Nie odnalazłam się w tym. Tu wszystko bardzo dynamicznie się zmienia. Trzeba to kochać i szkolić się na bieżąco. Ja nie mam na to ani siły a tym bardziej chęci. Poza tym tu gdzie mieszkam to szczytem marzeń jest posada informatyka w jakimś urzędzie. Nie dziękuję. @gabrika ja chętnie też bym ten test przejrzala.

1usavcqgt1dml95x.png

Proszę :)
Link do: Strona główna | Praca Enter

reklama
Do góry