reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zmieniłam. Cyklu starań nie zmieniamy, tak?

qdkkj44j6bi2vbec.png
Nie nie. Ja do lipca czekam ze staraniami.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
@Lanvin ja jesli moge tez dolacze sie do zestawienia, ale dopiero jak dostane @. Bo przez Lutenyl tak mi sie poprzesuwalo, ze juz mam 34 dc a @ jakos nie czuc. Juz bym chciala zeby przyszla, zeby jechac z tym koksem ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin ja jesli moge tez dolacze sie do zestawienia, ale dopiero jak dostane @. Bo przez Lutenyl tak mi sie poprzesuwalo, ze juz mam 34 dc a @ jakos nie czuc. Juz bym chciala zeby przyszla, zeby jechac z tym koksem ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Spoczko, podeślij mi na priv imię, wiek, cykl starań, o które bobo się starasz i termin kolejnej @ :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Witajcie kochane w tak ponury dzień:/ wczoraj mówię do Mojego żeby nie myślał teraz o sexie bo mam dni płodne - strasznie to trudne. Chciałam się do niego przytulić to powiedział "przecież sama mówiłaś że nie wolno" ;) mojemu dużo nie trzeba aby mu się " zachciało". ;)jeśli chodzi o mnie musi się bardziej postarać[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi to szczerze powiem się w ogóle po laparo odechciało...Sex mógłby chwilowo nie istnieć dla mnie. Nie wiem może to jakiś podświadomy lęk, że wszystko jest tam takie tkliwe i obolałe po zabiegu...

Mi to szczerze powiem się w ogóle po laparo odechciało...Sex mógłby chwilowo nie istnieć dla mnie. Nie wiem może to jakiś podświadomy lęk, że wszystko jest tam takie tkliwe i obolałe po zabiegu...
Miałam to samo. Strasznie się bałam że będzie boleć. I może mi coś 'peknac '

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kobietki [emoji3]
Czytam Was cały czas jednak jakoś mi weny brak na odpisywanie
Chciałam powiedzieć że u mnie chyba w końcu idzie tak jak trzeba.
Testy ładnie ciemnieja.
Ten jest z piątku
1494427802-aaaaaa.jpeg

Ten z poniedziałku
1494427830-aaaaaa.jpeg

A dzisiaj zrobiłam taki
1494427854-aaaaaa.jpeg

Nadal nie mogę w to uwierzyć...

Dostałam dziś dupka z Polski i po przeczytaniu ulotki mam mętlik w głowie. Mialyscie możesz jakieś uboczne skutki? Bo szczerze mówiąc to trochę się wystraszylam.
Wizyta dopiero za tydzień...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry