reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zmieniłam. Cyklu starań nie zmieniamy, tak?

qdkkj44j6bi2vbec.png
Nie nie. Ja do lipca czekam ze staraniami.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
@Lanvin ja jesli moge tez dolacze sie do zestawienia, ale dopiero jak dostane @. Bo przez Lutenyl tak mi sie poprzesuwalo, ze juz mam 34 dc a @ jakos nie czuc. Juz bym chciala zeby przyszla, zeby jechac z tym koksem ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin ja jesli moge tez dolacze sie do zestawienia, ale dopiero jak dostane @. Bo przez Lutenyl tak mi sie poprzesuwalo, ze juz mam 34 dc a @ jakos nie czuc. Juz bym chciala zeby przyszla, zeby jechac z tym koksem ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Spoczko, podeślij mi na priv imię, wiek, cykl starań, o które bobo się starasz i termin kolejnej @ :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Witajcie kochane w tak ponury dzień:/ wczoraj mówię do Mojego żeby nie myślał teraz o sexie bo mam dni płodne - strasznie to trudne. Chciałam się do niego przytulić to powiedział "przecież sama mówiłaś że nie wolno" ;) mojemu dużo nie trzeba aby mu się " zachciało". ;)jeśli chodzi o mnie musi się bardziej postarać[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi to szczerze powiem się w ogóle po laparo odechciało...Sex mógłby chwilowo nie istnieć dla mnie. Nie wiem może to jakiś podświadomy lęk, że wszystko jest tam takie tkliwe i obolałe po zabiegu...

Mi to szczerze powiem się w ogóle po laparo odechciało...Sex mógłby chwilowo nie istnieć dla mnie. Nie wiem może to jakiś podświadomy lęk, że wszystko jest tam takie tkliwe i obolałe po zabiegu...
Miałam to samo. Strasznie się bałam że będzie boleć. I może mi coś 'peknac '

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kobietki [emoji3]
Czytam Was cały czas jednak jakoś mi weny brak na odpisywanie
Chciałam powiedzieć że u mnie chyba w końcu idzie tak jak trzeba.
Testy ładnie ciemnieja.
Ten jest z piątku
1494427802-aaaaaa.jpeg

Ten z poniedziałku
1494427830-aaaaaa.jpeg

A dzisiaj zrobiłam taki
1494427854-aaaaaa.jpeg

Nadal nie mogę w to uwierzyć...

Dostałam dziś dupka z Polski i po przeczytaniu ulotki mam mętlik w głowie. Mialyscie możesz jakieś uboczne skutki? Bo szczerze mówiąc to trochę się wystraszylam.
Wizyta dopiero za tydzień...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry