reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mogłaś się uderzyć choćby w nocy, albo lekko się uderzyłaś gdzieś i nie pamiętasz, ale jednak było to w takim wrażliwym miejscu, że guz się pojawił, luzik bejbe :) Ja mam wiecznie pełno siniaków z kolei, mój syn podobnie :) Zdarza się :)

Jejuś, kochane moje, tak mnie boli lewy jajnik od kilku dni, na owu powinien chyba boleć kilka godzin, a nie falowo kilka dni. Jak to jest u Was? Ja co miesiąc przed owu zaczynam mieć bóle, i tak ćmią mnie raz mniej, raz bardziej prawie do @ :/
Mnie przy stymu. Bolał jak rosnął dość duży no i potem jak pękał, może tak być Lanvin :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kto wie :D Mój ciągle mi marudzi, że mam znowu zacząć chodzić na paznokcie, bo odkąd ściągnęłam żel, to nawet jak mam w miarę krótkie, to są ostre i ciągle jest podrapany, młody to samo [emoji14]

Mnie lewa strona teraz tak boli, że jest to męczące. Z kolei w niedzielę jak się kochaliśmy to nie czułam się komfortowo, bo cały czas miałam wrażenie, że jajnik jest nabrzmiały, to to odczuwałam i nie było to przyjemne :/
Faktycznie przypomnialas mi, też tak miałam czasem jakby wieelki jaajnior po jednej stronie a jeszcze jakiś ptaszek go maltretował [emoji14]

Faktycznie przypomnialas mi, też tak miałam czasem jakby wieelki jaajnior po jednej stronie a jeszcze jakiś ptaszek go maltretował [emoji14]

Haha no właśnie [emoji3][emoji23]

qdkkj44j6bi2vbec.png

A propo boli jajnika to mnie lewy jajnik bolal pol roku tak ze az mnie biodro bolalo. Na laparoskopii sie okazalo ze byly zrosty, endometrioza itp. I mialam jakies 2 tyg spokoju po zabiegu. A teraz znow mnie boli... wczoraj mialam usg to gin powiedziala ze jest jakis "podwiniety" czy podkurczony i ma prawo bolec. A ja dostalam jakiegos zacmienia mozgu i nie dopytalam o szczegoly...eh

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja pierwsza owulacja po poronieniu tak wyglądała... Ani usiąść ani się położyć a tu jeszcze jakaś pietrucha od środka maltretuje mi jajnika :mad:

Ja inżynierem, haha :D Z cyferkami u mnie nigdy nie było dobrze :D A co do Ciebie, jak możesz, to działaj! I się nie zastanawiaj :) Daj znać co wymyśliliście :)

Jeśli owu była wczoraj, to 24.04, a jeśli w niedziele, to 22.04 :) Zobaczymy :) Mam nadzieję, że może jednak była w niedzielę, to będzie większa szansa, bo dwa razy w ciągu dnia działaliśmy :D

A pokaż swoją tempkę :) Jesteś zadowolona ze swojej gin?

Tak, nie mogę złego słowa powiedzieć. Powiedziała, że na razie badania podstawowe tzn tsh, glukoza i morfologia. Owu była wtedy i jajniki wszystko ok wedle usg. Powiedziała że czasem tak bywa i do roku się nie przejmować. Także mam nadzieje, że jak przyjdę w lipcu i bedzie rok to mnie jakoś ukierunkuje. Do tego czasu chce sama zrobic progesteron, prolaktyne i jeszcze raz tsh. Pózniej wysyłam M na badanie nasienia
1494412693-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie koniec nadzieji, beta 6,20 spadła nie moge przestać płakać, nie wiem co mam teraz robić , na co czekać, czego sie spodziewać. Zatrzymalam samochód na poboczu , nogi mi się trzęsą, spodziewałam się tego ale nie wiedziałam że będzie aż tak bolało. Dziękuję za wsparcie , widocznie tak miało być.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
To jest strasznie dolujace wiem jak to boli. Ale w końcu musi się udać. Ja zawsze powtarzam grunt to to, że udaje się zajść to i utrzymać się w końcu uda.

f2wlj44juj75ukos.png

Tak, nie mogę złego słowa powiedzieć. Powiedziała, że na razie badania podstawowe tzn tsh, glukoza i morfologia. Owu była wtedy i jajniki wszystko ok wedle usg. Powiedziała że czasem tak bywa i do roku się nie przejmować. Także mam nadzieje, że jak przyjdę w lipcu i bedzie rok to mnie jakoś ukierunkuje. Do tego czasu chce sama zrobic progesteron, prolaktyne i jeszcze raz tsh. Pózniej wysyłam M na badanie nasienia
1494412693-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mierzysz o różnych godzinach temperaturę? Bo na wykresie wygląda jakby Ci nie liczyło temperatur, bo kółeczka nie są niebieskie hmmm.

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
jeny dziewczyny... kiedy ja tu byłam.
niestety nie nadrbie Was
odeszła jedna kolezanka z pracy i robota jest podzielona na dwie.
w sumie fajnie bo więcej kasy ale wiadomo trzeba się spinać...
u mnie 8 dc od 3 do 7 dnia braolam clo
w pn ide na wizyte podpatrzeć pęcherzyki.
czy przy clo temp może być wyższa bo u mnie początek cyklu a temp 36,61-36,68 zwykle była niższa

Do góry