reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jestem tutaj pierwszy raz, zakończyłam już swoje leczenie i oddam za darmo następujące leki:
Luteinę 100 mg tabletki dopochwowe w ilości ok. 120 tabletek
Estrofem 2mg w ilości 28 tabletek
może któraś z Was byłaby zainteresowana?
miejscowość: Katowice

reklama
Mi to szczerze powiem się w ogóle po laparo odechciało...Sex mógłby chwilowo nie istnieć dla mnie. Nie wiem może to jakiś podświadomy lęk, że wszystko jest tam takie tkliwe i obolałe po zabiegu...
Mam to samo. Mam nadzieję że przejdzie mi do lipca... bo jak tu wrócić do starań.

1usavcqgt1dml95x.png

Hej Kobietki [emoji3]
Czytam Was cały czas jednak jakoś mi weny brak na odpisywanie
Chciałam powiedzieć że u mnie chyba w końcu idzie tak jak trzeba.
Testy ładnie ciemnieja.
Ten jest z piątku
1494427802-aaaaaa.jpeg

Ten z poniedziałku
1494427830-aaaaaa.jpeg

A dzisiaj zrobiłam taki
1494427854-aaaaaa.jpeg

Nadal nie mogę w to uwierzyć...

Dostałam dziś dupka z Polski i po przeczytaniu ulotki mam mętlik w głowie. Mialyscie możesz jakieś uboczne skutki? Bo szczerze mówiąc to trochę się wystraszylam.
Wizyta dopiero za tydzień...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bralam chyba do 16-18 tc.. Nie masz sie czego bac... :-) wiesz co mi ostatnio gin powiedzial- po co czyta Pani ulotki lekow, ktore przepisuje? Jakby byly nieodpowiednie nie dalbym ich... Duzo dziewczyn bierze dupka i uest ok, dla mnie jest od bezpieczniejszy od luTeiny aplikowanej, kTora podraznia i moga byc krwawienia :-)
Bierz smialo, nic zlego nie bedzie sie dzialo :)
Gratulacje i powodzenia ;) !!!!

Ja miałam luteine w ciąży pod język i u mnie bardzo nasilała mdłości, wymiotowałam kilka razy na dobę a niedobrze było mi cały czas. Przeleżałam dwa tyg plackiem a jak w piątek lekarz mi ją odstaeił to w pn zaczęłam dopiero żyć i cieszyć się ciążą.

@siwa84 ja biorę i bralam od pozytywnego testu który juz był dwa dni przed @ i mam go brać póki co jest 7tc i nie mam objawów nieporzadanych i ulotkach często są wypisane ale nie koniecznie muszą się pojawić

Mi to szczerze powiem się w ogóle po laparo odechciało...Sex mógłby chwilowo nie istnieć dla mnie. Nie wiem może to jakiś podświadomy lęk, że wszystko jest tam takie tkliwe i obolałe po zabiegu...

Mam to samo. Mam nadzieję że przejdzie mi do lipca... bo jak tu wrócić do starań.

1usavcqgt1dml95x.png

Ja po laparo też się bałam też byłam obolała ale mi się wtedy organizm zresetował (dzień operacji stał się pierwszym dniem cyklu) więc szybko musieliśmy wrócić jakoś z dwa dni po ściągnięciu szwów. Oczywiście mój był bardzo ostrożny, uważał też na szwy ale nic nie bolało choć miałam podczas laparo dużo grzebane i naprawiane. Tak więc kochane spokojnie do dzieła :)
Polecam na pieska - najmniej podrażnia brzuch ;)

Dziewczyny dzisiaj 8 dpo i trzeci dzień, w którym cholernie mi zimno [emoji853] wczoraj wieczorem leżałam pod kołdrą i kocem w trzech bluzach i grubych skarpetach i przez dwie godziny nie mogłam się rozgrzać [emoji853] dzisiaj czuję, że będzie powtórka. Już mną telepie. Nie mam temperatury, ani kataru, tylko to uczucie przenikliwego zimna. Czy któraś z Was tak ma po owu? Masakra jakaś. Nigdy tak nie miałam [emoji853]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dzisiaj 8 dpo i trzeci dzień, w którym cholernie mi zimno [emoji853] wczoraj wieczorem leżałam pod kołdrą i kocem w trzech bluzach i grubych skarpetach i przez dwie godziny nie mogłam się rozgrzać [emoji853] dzisiaj czuję, że będzie powtórka. Już mną telepie. Nie mam temperatury, ani kataru, tylko to uczucie przenikliwego zimna. Czy któraś z Was tak ma po owu? Masakra jakaś. Nigdy tak nie miałam [emoji853]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w tym cyklu też tak miałam i też pierwszy raz

Do góry