reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie podoba mi się to, może faktycznie idź do gina i sprawdź, czy wszystko jest ok, już prawie rok się staracie... A co do studiów - ja się cieszę, że nie przerwałam. Było mi ciężko, oceny nie zawsze były takie, jakie chciałam, bo nie miałam tyle czasu, ale przynajmniej skończyłam te studia. I cieszę się, że miałam jednolite magisterskie - jedna praca, jedna obrona i tyle :) I pamiętaj - nigdy nie jest za późno na studia :)

A co to za szkolenie? :)

Podeślij mi też ten test :) Ja też stoję w miejscu, ciągle mam jakieś nowe pomysły, ale to ciągle nie to :(

Kochana byłam u mojej ginki w lutym i było wszystko w porządku.. badania też ok.. ale kolejne 3m minęły i lipa..
Ja miałam ten problem, że u mnie kolegium miało do licencjata a mgr musiałam wybrać inna uczelnie i postanowiłam zrobic przerwę.. pewnie jakby to szło ciągiem to bym zrobiła za jednym zamachem...
Fajnie, że już jesteś po owu [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lanvin to calkowicie moj pomysl :) nawet nie wiedzial, ze szukam czegos. Wczoraj mu powiedzialam i ucieszylo go to, ze znalazlam jakis punkt zaczepienia. Powiedzial rowniez, ze bedzie mnie wspieral z calych sil a wiem, ze on nie rzuca slowa na wiatr :)

Na ustnych to ja tez okropnie wypadalam! Za to zadania i testy to moj zywiol :)
Depresje mialam kilka lat ale ofizjalnie jestem juz zdrowa, zostal mi jedynie taki ciagnacy sie smrodek ;) za ta choroba i dlatego ciagle chodze na terapie by sie go pozbyc.

Wlasnie, trzebaa znalezc odpowiedni moment to zmieniania zycia :) i w Twoim wypadku tez bym pewnie postapila tak samo. Jesli chodzi o moja sytuacje to nie bedzie lepszego momentu niz teraz.

@M2b chce robic cos co lubie i dlatego nie podejmije pochopnej decyzji, chce sie rozeznac co sie z czym je by podjac swiadoma decyzje :)

Lanvin wlasnie kojarzy mi sie z bardzo rzeczowa osoba i az dziwi mnie, ze nie jest jakims inzynierem ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja inżynierem, haha :D Z cyferkami u mnie nigdy nie było dobrze :D A co do Ciebie, jak możesz, to działaj! I się nie zastanawiaj :) Daj znać co wymyśliliście :)

Ja temp nie mierze, wedlug kalendarza to owu jest dzis , my po prostu robimy to i zobaczymy co z tego wyjdzie :) A dzis zaczynam czuc podbrzusze wiec mysle ze moze jakos nawet to moze sie zgadzac :)
A Ty kiedy masz termin nie mile widzinej @?

Jeśli owu była wczoraj, to 24.04, a jeśli w niedziele, to 22.04 :) Zobaczymy :) Mam nadzieję, że może jednak była w niedzielę, to będzie większa szansa, bo dwa razy w ciągu dnia działaliśmy :D

Kochana byłam u mojej ginki w lutym i było wszystko w porządku.. badania też ok.. ale kolejne 3m minęły i lipa..
Ja miałam ten problem, że u mnie kolegium miało do licencjata a mgr musiałam wybrać inna uczelnie i postanowiłam zrobic przerwę.. pewnie jakby to szło ciągiem to bym zrobiła za jednym zamachem...

A pokaż swoją tempkę :) Jesteś zadowolona ze swojej gin?

Jeśli owu była wczoraj, to 24.04, a jeśli w niedziele, to 22.04 :) Zobaczymy :) Mam nadzieję, że może jednak była w niedzielę, to będzie większa szansa, bo dwa razy w ciągu dnia działaliśmy :D

To trzymam kciuki :) No ja wlasnie najpierw myslslam ze bedziemy co drugo dzien sie przytulac ale jednak jest codziennie wiec zobaczymy :)

A mąż przebadany?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@StorAnia Bardzo ci współczuje, wyobrażam sobie co musiałaś przeżyć.
Dziękuje wam wszystkim za słowa wsparcia, jakoś to będzie, musi być.

W nocy zaczęło się krwawienia, długo nie musiałam czekać, powiem wam szczerze, że z jednej strony cieszę się ze robiłam tą betę bo przynajmniej byłam na to choć troszkę przygotowana, gdyby mnie zaskoczyło chyba byłby o wiele gorzej. Dzwoniłam do mojej gin powiedziała, że przy wczesnej ciąży wszystko powinno przejść naturalnie, jak by to nie zabrzmiało, 20 maja mam wizytę zobaczymy co będzie. Będę do was zaglądać w miarę możliwości. Trzymam kciukasy za Was wszystkie oby posypały się same dobre wiadomości.

Hej dziewuszki.miłego dnia życzę:)
@Flower , @Lanvin jabtez z wami podobny termin.owulacje miałam w niedzielę albo w sobotę.podzialane było czekamy na efekty;) @Paraplu podziwiam Cię za twoja odwagę i upór w dążeniu do celów.ja taka nie jestem:(konkretną z Ciebie babka;) tak samo jak @Lanvin bije od was taka siła :)
Buziaczki

@arrow92, @Lanvin, @M2b, @Kurcia, @Paraplu proszę o to test:

Link do: Strona główna | Praca Enter

Tylko ostrzegam, że nie robi się go w ciągu jednego dnia, tylko każdą część w inny dzień :)

Czytałam ostatnio, że najlepszy czas na eksperymentowanie z zawodem to maksymalnie 35 (do 37) lat. Oczywiście jest to statystyczny przedział wiekowy.

Zazwyczaj w tym wieku jesteśmy już z kilku letnim stażem i doświadczeniem zawodowym. Wiemy mniej lub więcej więcej czego chcemy i czego nie chcemy. Mamy nadal energię i siłę by ewentualnie próbować swoich sił w czymś nowym, lub rozwijać się w wymarzonej branży.

Im później, tym jest gorzej bo na rynku pracy zaczynamy być szufladkowani (szczególnie w okolicach 40 lat) do konkretnej branży, stanowiska. Wynika to ze stażu lat pracy i tym co znajduje się w CV.

Dlatego najwyższy czas działać! Jest później niż nam się wydaje :)

A dla kogo pracował? Dla P4, Circusa, czy jeszcze czegoś innego? Praca jest naprawdę fajna jak trafisz na dobry punkt, fajnych ludzi i dobrego kierownika :) W P4 mają normalne warunki, nie mają wygórowanych planów itp, tam się pracuje dobrze, a u partnerów...bez komentarza :)
Ja pracowalam na pocztku w P4 i tragedia plany kosmiczne mobing niesamowity zostalam zwolniona bo moj kierownik mial romans i bal sie ze zona sie dowie. I ciesze sie bo kazda premie skybaniec zbieral dla siebie a gowno robil. A wyplate mialam mniejsza niz nowo przyjeci pracownicy do firmy

reklama
U mnie też chyba lipa :( rano krew na papierze. Pewnie się rozkręci także smutno mi:(

Martuchna bardzo mi przykro. Mam nadzieję że teraz wszystko będzie dobrze i szybko wrócicie do staranek :)
Paraplu świetny pomysł ze myślisz o rozwoju. Ja stanęłam w miejscu i nie wiem jak ruszyć. Niby siedzę w domu z dzieckiem ale brakuje mi czasu na wszystko. Albo sobie tak wmawiam. Ja skończyłam finanse i bankowość (rachunkowość) i zawsze chciałam robić coś w tym kierunku ale wyjechałam za mężem za granicę i dupa. Wylądowałam na sprzątaniu też a teraz w domu. W końcu coś trzeba pomyśleć.
Lanvin klasa integracyjna i tak i nie. Wszystko ma swoje wady i zalety. Dlatego ty najlepiej będziesz wiedziała jak to wygląda w danej szkole i czy to będzie dobre dla twojego syna.
StorAnia ja też spać nie mogę od kilku nocy a jak już zasne to budzę się zlana potem :/

Ehh nie mam weny dzisiaj. Dzień do dupy przez to parszywe @

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry