reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Flower używamy apki babyboom forum na telefonie, z poziomu strony.są tylko kwadratowe i podstawowe
emoji1.png

dzieki za info , na tel jeszcze nie odnalazlam sie do konca :)

reklama
Łomatko, to mnie by na kopach z gabinetu wywalił
emoji28.png

hehehe tea zamiast do spowiedzi do ksiedza to do gin tzeba bedzie chodzic :wink::-p

Ja też używam apki, a czasem piszę ze strony. Apka ma taki minus, ze jedyna reakcja na post jest polubienie go, nic więcej :(

no wlansie niby fajnie ze jest ta apka ale jeszcze troche mogliby ja ulepszyc :)

Może to głupie pytanie ale czy myślicie ze ciąża i poronienie mogło mieć wpływ na wzrost mojej wagi? Czy to może być konsekwencja burzy hormonalnej? [emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Powiem Ci szczerze ze ja po poronieniu zauważyłam wzrost wagi i takie jakby "opuchnięcie"? Chyba coś w tym jest. U mnie chyba spowodowane mega apetytem w ciąży i zażywaniem końskiej dawki luteiny i duphaston. A te zatrzymywały mi wodę w organizmie. Z kolei hormony tarczycy powodowały ze tyłam.. niewiele ale przytyłam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hehehe tea zamiast do spowiedzi do ksiedza to do gin tzeba bedzie chodzic :wink::-p

no wlansie niby fajnie ze jest ta apka ale jeszcze troche mogliby ja ulepszyc :)
Można z aplikacji odpisywać nawet na kilka postów ale z jednej strony bo potem gubi. Wystarczy kliknąć na post u mnie robi się niebieski i potem u góry strzałka i odpisuje właśnie teraz

A ha czekam na @ w poniedziałek powinna być, a potem id 5 dc clo i zaczynamy ze wspomaganiem potem wizyta kontrolna jajeczek i to czekanie.
f2wlj44juj75ukos.png

Dzien dobry kochane staraczki [emoji8] duzo wytrwalosci i usmiechu w weekend [emoji3] ja jeszcze dzis do pracy do 20 niestety a jutro odpoczynek :) [emoji175] byly teraz 4 dni pod rzad mam wielka nadzieje z tym cyklem. Mam nadzieje, ze mnie nie rozczaruje [emoji12] chodz tak jak mowimy wole sie nie nakrecac za bardzo ale w koncu to juz pol roku staran.... W koncu 2 kreski czlowiek moglby zobaczyc [emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Ci szczerze ze ja po poronieniu zauważyłam wzrost wagi i takie jakby "opuchnięcie"? Chyba coś w tym jest. U mnie chyba spowodowane mega apetytem w ciąży i zażywaniem końskiej dawki luteiny i duphaston. A te zatrzymywały mi wodę w organizmie. Z kolei hormony tarczycy powodowały ze tyłam.. niewiele ale przytyłam...

No właśnie tez mi wodę zatrzymało (mam celulit którego nigdy nie miałam) i czuje sie opuchnięta i widzę po niektórych ubraniach ze sa ciasne :/ teraz na dodatek pojawiły się pojedyncze pryszcze na twarzy [emoji30] mam nadzieje ze to zwiastun zbliżającej sie @. A moze powinnam zrobic sobie jakies badania hormonów? [emoji848]

No właśnie tez mi wodę zatrzymało (mam celulit którego nigdy nie miałam) i czuje sie opuchnięta i widzę po niektórych ubraniach ze sa ciasne :/ teraz na dodatek pojawiły się pojedyncze pryszcze na twarzy [emoji30] mam nadzieje ze to zwiastun zbliżającej sie @. A moze powinnam zrobic sobie jakies badania hormonów? [emoji848]

Kochana ja na pewno przytyłam ale to u mnie było spowodowane że po prostu z mężem zajadalismy smutki. Nie wiem jak było u ciebie ale na pewno hormony wtedy szaleją.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry Dziewczyny!
Dziś pogoda u mnie taka, że nic się nie chce.
Skończyłam wczoraj wieczorem lutenyl... Mam nadzieję, że w miarę szybko dostanę @, żebym mogła zacząć robić testy owulacyjne. Na razie mam wrażenie, jakby się wszystko we mnie kisiło.. uśpiony wulkan czy coś... aż się boję...

Do góry