Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łomatko, to mnie by na kopach z gabinetu wywalił
Ja też używam apki, a czasem piszę ze strony. Apka ma taki minus, ze jedyna reakcja na post jest polubienie go, nic więcej
Może to głupie pytanie ale czy myślicie ze ciąża i poronienie mogło mieć wpływ na wzrost mojej wagi? Czy to może być konsekwencja burzy hormonalnej? [emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Można z aplikacji odpisywać nawet na kilka postów ale z jednej strony bo potem gubi. Wystarczy kliknąć na post u mnie robi się niebieski i potem u góry strzałka i odpisuje właśnie terazhehehe tea zamiast do spowiedzi do ksiedza to do gin tzeba bedzie chodzic
no wlansie niby fajnie ze jest ta apka ale jeszcze troche mogliby ja ulepszyc
Powiem Ci szczerze ze ja po poronieniu zauważyłam wzrost wagi i takie jakby "opuchnięcie"? Chyba coś w tym jest. U mnie chyba spowodowane mega apetytem w ciąży i zażywaniem końskiej dawki luteiny i duphaston. A te zatrzymywały mi wodę w organizmie. Z kolei hormony tarczycy powodowały ze tyłam.. niewiele ale przytyłam...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja na pewno przytyłam ale to u mnie było spowodowane że po prostu z mężem zajadalismy smutki. Nie wiem jak było u ciebie ale na pewno hormony wtedy szaleją.No właśnie tez mi wodę zatrzymało (mam celulit którego nigdy nie miałam) i czuje sie opuchnięta i widzę po niektórych ubraniach ze sa ciasne :/ teraz na dodatek pojawiły się pojedyncze pryszcze na twarzy [emoji30] mam nadzieje ze to zwiastun zbliżającej sie @. A moze powinnam zrobic sobie jakies badania hormonów? [emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom