Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łomatko, to mnie by na kopach z gabinetu wywalił![]()
Ja też używam apki, a czasem piszę ze strony. Apka ma taki minus, ze jedyna reakcja na post jest polubienie go, nic więcej![]()
Może to głupie pytanie ale czy myślicie ze ciąża i poronienie mogło mieć wpływ na wzrost mojej wagi? Czy to może być konsekwencja burzy hormonalnej? [emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Można z aplikacji odpisywać nawet na kilka postów ale z jednej strony bo potem gubi. Wystarczy kliknąć na post u mnie robi się niebieski i potem u góry strzałka i odpisuje właśnie terazhehehe tea zamiast do spowiedzi do ksiedza to do gin tzeba bedzie chodzic
no wlansie niby fajnie ze jest ta apka ale jeszcze troche mogliby ja ulepszyc![]()
Powiem Ci szczerze ze ja po poronieniu zauważyłam wzrost wagi i takie jakby "opuchnięcie"? Chyba coś w tym jest. U mnie chyba spowodowane mega apetytem w ciąży i zażywaniem końskiej dawki luteiny i duphaston. A te zatrzymywały mi wodę w organizmie. Z kolei hormony tarczycy powodowały ze tyłam.. niewiele ale przytyłam...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja na pewno przytyłam ale to u mnie było spowodowane że po prostu z mężem zajadalismy smutki. Nie wiem jak było u ciebie ale na pewno hormony wtedy szaleją.No właśnie tez mi wodę zatrzymało (mam celulit którego nigdy nie miałam) i czuje sie opuchnięta i widzę po niektórych ubraniach ze sa ciasne :/ teraz na dodatek pojawiły się pojedyncze pryszcze na twarzy [emoji30] mam nadzieje ze to zwiastun zbliżającej sie @. A moze powinnam zrobic sobie jakies badania hormonów? [emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom