Flower
Fanka BB :)
@MoKa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i przede wszytskim Dzidzi, a jak ona juz bedzie to bedzie i szczescie i radosc
@Wonderful super wycieczka, piekne zdjecia
Jaki sliczny, super
Czekam niecierpliwie z zacisnietymi kciukami!
hahahaha od razu wyobrazilam sobie obraz Papieza na przeciwko fotela gin jak razem z lekarzem zaglada
No mysle ze mogloby to byc nowe ekscytujace doznanie
Dziewczyny mam pytanie jak i skad wy bierzecie te emotki rozne bo ja mam tylko te standardowe kwadratowe
@Wonderful super wycieczka, piekne zdjecia
Obiecałam, że wstawię zdjęcie mojego dzieciątka, więc proszę
Jaki sliczny, super
@Lanvine nie chce zapeszać, oby właśnie tak było , jutro powtarzam bete zobaczyny czy wzrośnie. Według moich to powinien być 5 tydzień więc wynik jest za niski wczoraj było 11,5 , chyba ze owulacji sie opoznila. Nie mogę sobie miejsca znaleźć
Czekam niecierpliwie z zacisnietymi kciukami!
Chociaż trzeba się nastawić, że jest specyficzny jak zresztą wielu naprotechnologów - jest bardzo wierzący z tego co widziałam (dyplom od papieża na ścianie itp).
hahahaha od razu wyobrazilam sobie obraz Papieza na przeciwko fotela gin jak razem z lekarzem zaglada
Nie bierzcie mnie za jakiegoś freaka, który.wszystko naturalnie i podciera się liściem bananowca
No mysle ze mogloby to byc nowe ekscytujace doznanie
Dziewczyny mam pytanie jak i skad wy bierzecie te emotki rozne bo ja mam tylko te standardowe kwadratowe