reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zastanawiam się kiedy iść do gin na monitoring. Biorąc CLO mniej więcej wiedziałam kiedy mam owu bo tabletki mi regulowały cykl. A teraz mam masakrę... styczeń 38 dni, marzec 48 dni a teraz 35 dni... zupełnie nie mam pomysłu na ustalenie wystąpienia owu, lub jej braku...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@basia89 spokojnie kochana, na chłopów to.wieczny nerw. Lody sobie zjedz czy coś, jak przegłodnieją to będą.mili [emoji23]

@Docia1975 [emoji20]
@arrow92 może mierzenie temp?

A u nas lato, 25 stopni i pełne słońce [emoji7] kij że w czwartek ma być całe 8...[emoji33] [emoji36] [emoji36] U mnie teoretycznie 5dpo... Miałam sprawdzać czy temp dzisiaj nadal będzie rosła, ale budzik mnie nie obudził i wstałam o 10 [emoji23] także ten... [emoji16]

Czekam aż pranie mi się skończy, robię pastę jajeczną i idziemy leżeć na trawce w parku Skaryszewskim [emoji7] [emoji274][emoji274]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

No kurcze TSH rzeczywiście bardzo wysokie. Też z takim zaczynałam się leczyć, a teraz jestem w ciąży. Znajdź tylko dobrego endokrynologa.
Ft4, ft3 antyTPO i antyTg wydają się w porządku.

Zjarana a Ty czemu nie jesteś u nas na listopadowkach? :)
Podaj link jeśli możesz chętnie wstapie chociaż termin na 27 października z om

@basia89 spokojnie kochana, na chłopów to.wieczny nerw. Lody sobie zjedz czy coś, jak przegłodnieją to będą.mili [emoji23]

@Docia1975 [emoji20]
@arrow92 może mierzenie temp?

A u nas lato, 25 stopni i pełne słońce [emoji7] kij że w czwartek ma być całe 8...[emoji33] [emoji36] [emoji36] U mnie teoretycznie 5dpo... Miałam sprawdzać czy temp dzisiaj nadal będzie rosła, ale budzik mnie nie obudził i wstałam o 10 [emoji23] także ten... [emoji16]

Czekam aż pranie mi się skończy, robię pastę jajeczną i idziemy leżeć na trawce w parku Skaryszewskim [emoji7] [emoji274][emoji274]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Ale Ci zazdroszczę tej temperatury!!! [emoji30] u nas szaro, buro, ponuro [emoji35]
A wkurzenie minęło bo w końcu obaj poszło na poobiednia drzemkę [emoji23] w sobotę rano zawsze jest najgorzej bo chce mieszkanie ogarnąć a oni mi przeszkadzają [emoji12] często wtedy M bierze młodego na dwór, a dziś nie ma jak..
A ja Ci powiem, że codziennie mierze o 5:30 bo tak wstaje do pracy i nawet w te wolne majowe i dzisiaj nie nastawiałam budzika a przebudzilam się właśnie o 5:30 ! [emoji50] u mnie 9dp i caly czas temperatura 37-37,05

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 no niestety nie spotkamy się dziś, ale wczoraj było, więc jeśli mam zajść to zajdę ;) chociaż w cuda nie wierzę :p
@mfifi04 @Windy91 dla Was zdjęcia sexszopy ;)
Zobacz załącznik 805325 Zobacz załącznik 805326
Jeśli cud się zdarzy, za drobną opłatą udostępnię :D :D
A dla całej reszty moich kochanych kobiet z bb moja tyrka ;)
Zobacz załącznik 805336 Zobacz załącznik 805335 Zobacz załącznik 805334 Zobacz załącznik 805329Zobacz załącznik 805329 Zobacz załącznik 805332 Zobacz załącznik 805333 Zobacz załącznik 805334

Seksszopa super [emoji12] Ja się piszę z moim [emoji12]
A kwietniki piękne [emoji846] Kiedy Ty to ogarniasz. Ja nie mam za dużo czasu, ale zamiast sprzątać chałupę też wolę w ogródku dłubać [emoji12] wczoraj chwasty usuwałam, a dzisiaj kwiatki wysiałam pomimo deszczu [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie pogoda dzika strasznie. Ale jest fajnie sloneczko zaglada co jakis czas.
Zrobilismy sobie kociolek na dzialce a teraz biore sie za plewienie buraczkow.
Prawa reke poparzylam sobie pokrzywa bede zdrowsza he he.
Staroania piekne skalniaki a szopa pierwsza klasa ja bym musiala w wc chyba dzialac albo w kurniku ktory wlasnie powstaje bo kanciapke (altanke) bede miec nie wczesniej niz za miesiac.

reklama
Do góry