reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Flower używamy apki babyboom forum na telefonie, z poziomu strony.są tylko kwadratowe i podstawowe
emoji1.png

dzieki za info , na tel jeszcze nie odnalazlam sie do konca :)

reklama
Łomatko, to mnie by na kopach z gabinetu wywalił
emoji28.png

hehehe tea zamiast do spowiedzi do ksiedza to do gin tzeba bedzie chodzic :wink::-p

Ja też używam apki, a czasem piszę ze strony. Apka ma taki minus, ze jedyna reakcja na post jest polubienie go, nic więcej :(

no wlansie niby fajnie ze jest ta apka ale jeszcze troche mogliby ja ulepszyc :)

Może to głupie pytanie ale czy myślicie ze ciąża i poronienie mogło mieć wpływ na wzrost mojej wagi? Czy to może być konsekwencja burzy hormonalnej? [emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Powiem Ci szczerze ze ja po poronieniu zauważyłam wzrost wagi i takie jakby "opuchnięcie"? Chyba coś w tym jest. U mnie chyba spowodowane mega apetytem w ciąży i zażywaniem końskiej dawki luteiny i duphaston. A te zatrzymywały mi wodę w organizmie. Z kolei hormony tarczycy powodowały ze tyłam.. niewiele ale przytyłam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hehehe tea zamiast do spowiedzi do ksiedza to do gin tzeba bedzie chodzic :wink::-p

no wlansie niby fajnie ze jest ta apka ale jeszcze troche mogliby ja ulepszyc :)
Można z aplikacji odpisywać nawet na kilka postów ale z jednej strony bo potem gubi. Wystarczy kliknąć na post u mnie robi się niebieski i potem u góry strzałka i odpisuje właśnie teraz

A ha czekam na @ w poniedziałek powinna być, a potem id 5 dc clo i zaczynamy ze wspomaganiem potem wizyta kontrolna jajeczek i to czekanie.
f2wlj44juj75ukos.png

Dzien dobry kochane staraczki [emoji8] duzo wytrwalosci i usmiechu w weekend [emoji3] ja jeszcze dzis do pracy do 20 niestety a jutro odpoczynek :) [emoji175] byly teraz 4 dni pod rzad mam wielka nadzieje z tym cyklem. Mam nadzieje, ze mnie nie rozczaruje [emoji12] chodz tak jak mowimy wole sie nie nakrecac za bardzo ale w koncu to juz pol roku staran.... W koncu 2 kreski czlowiek moglby zobaczyc [emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Ci szczerze ze ja po poronieniu zauważyłam wzrost wagi i takie jakby "opuchnięcie"? Chyba coś w tym jest. U mnie chyba spowodowane mega apetytem w ciąży i zażywaniem końskiej dawki luteiny i duphaston. A te zatrzymywały mi wodę w organizmie. Z kolei hormony tarczycy powodowały ze tyłam.. niewiele ale przytyłam...

No właśnie tez mi wodę zatrzymało (mam celulit którego nigdy nie miałam) i czuje sie opuchnięta i widzę po niektórych ubraniach ze sa ciasne :/ teraz na dodatek pojawiły się pojedyncze pryszcze na twarzy [emoji30] mam nadzieje ze to zwiastun zbliżającej sie @. A moze powinnam zrobic sobie jakies badania hormonów? [emoji848]

No właśnie tez mi wodę zatrzymało (mam celulit którego nigdy nie miałam) i czuje sie opuchnięta i widzę po niektórych ubraniach ze sa ciasne :/ teraz na dodatek pojawiły się pojedyncze pryszcze na twarzy [emoji30] mam nadzieje ze to zwiastun zbliżającej sie @. A moze powinnam zrobic sobie jakies badania hormonów? [emoji848]

Kochana ja na pewno przytyłam ale to u mnie było spowodowane że po prostu z mężem zajadalismy smutki. Nie wiem jak było u ciebie ale na pewno hormony wtedy szaleją.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry Dziewczyny!
Dziś pogoda u mnie taka, że nic się nie chce.
Skończyłam wczoraj wieczorem lutenyl... Mam nadzieję, że w miarę szybko dostanę @, żebym mogła zacząć robić testy owulacyjne. Na razie mam wrażenie, jakby się wszystko we mnie kisiło.. uśpiony wulkan czy coś... aż się boję...

Do góry