reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam pytanie: od dnia owulki do dnia @ wspolzyjecie że swoimi tż normalnie? Czy może wcale? Czy orgazm może zapobiegać wchlanianiu się zarodka itp? Kurczę w poprzednich ciazach się zbytnio nad tym nie zastanawialam i nie wiem jak to wygląda. [emoji14] przepraszam za te głupie pytania [emoji14]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Różne są teorie. Ja wcześniej o nich nie slyszałam i z córką to się poxniej okazało że seks w dniu implantacji był. Myślałam że miesiączka przyszła wcześniej[emoji6]

Teraz też po owu kochamy się normalnie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
:-* u mnie zostaje chyba progesteron do sprawdzenia. Ze 3-4 mięs temu byłam u lekarza i wszystko na usg wyglądało ładnie. Rosnące jajo itd :-)

Wydaje mi sie, ze moze z nasieniem wlasnie bedzie problem ....
A fsh lh estradiol prolaktyne badałas? Tarczyce? Hormony zawsze warto sprAwdzić[emoji6]a M pognaj na badanie. Ale dajcie sobie może jeszcze trochę czasu. Bez spiny na luzie...

Niby powinnam się cieszysc że owu i @ co do dnia jak w zegarku ale strasznie o tym myślę. Budzę się i wiem dokładnie który dc...a chciałabym o tym zapomnieć i się nie nakrecac i zdziwić któregoś dnia że coś długo @ nie ma...

I te lata...żeby je tak zatrzymać...ehh

Ja ciagle poszcze bo nie wiem co z tą infekcja - chyba mam ją w głowie raczej ale...niby swedzi nie swedzi i tak w kółko...jutro @ więc przydałoby się bo potem 7 dni post[emoji6]i M w domu...

Tak ja pytalam wlasnie
emoji14.png
dziekuje :)
A to moje testy owu :/ i jak myslicie kiedy byla czy jeszcze nie bylo owu? Dzis 20dc w kalendarzyku pokazuje ze niby jutro test robie dopiero wieczorkiem to zobaczymy jak dalsze
1493623533-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dla mnie owu się zbliża,.
Masakra dziewczyny. Jadę właśnie na monitoring i aż mi ze strachu płakać się chce :( bardzo bardzo się denerwuję :( tak bym chciała w końcu jakieś dobre wieści...
Będą dobre
:-* u mnie zostaje chyba progesteron do sprawdzenia. Ze 3-4 mięs temu byłam u lekarza i wszystko na usg wyglądało ładnie. Rosnące jajo itd :-)
Wydaje mi sie, ze moze z nasieniem wlasnie bedzie problem ....
A miałas zbadac wszystkie hormony i co?? Obijasz się

Jestem:)
@ jeszcze nie przyszła a jak u Ciebie.
Leze juz w łóżeczku po grillu robilam dzis z okazji moich ur i 5 rocznicy ślubu.
Ale sie obżarłam.
Nic nie pilam bo maz mi zabronił bo stwierdził ze okresu nie dostałam to nie moge bo a noz jestem w ciazy ta...
Rano były bole okresowe ale przeszły pewnie rano przyjdzie....
@miffi jak u Ciebie :)
@Paraplu nie przejmuj sie przejdzie mu, korzystał z chwil spędzonych z mama :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Też jeszcze nie dostałam. Brzuch pobolewa i plamienia mam, więc pewnie przyjdzie dzisiaj.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :) i spełnienia wszystkich marzeń, a w szczególności życzę Ci żebyś jak najszybciej zaszła w upragnioną ciążę i urodziła zdrowego maluszka :)

Dzień dobry kochane! Ja właśnie w drodze do pracy [emoji20] przyjechał spontanicznie wczoraj kolega do nas na mecz skończyło się na tym że chłopaki się spili i kolega u nas nocowal. Cieszy mnie to bo mało mamy tu znajomych nikt do nas nie przychodzi i tak smutno. W Polsce jest inaczej pod tym względem. Ja wypiłam wczoraj reddsa, więc i temperatura zafaszowana.
1493631159-aaaaaa.png

Sluzu dużo ciagnacego więc owulka blisko chyba.
@Paraplu słoneczko jak tam?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki kochane za trzymanie kciuków!!! :) chyba Bóg lub ktoś tam na górze się trochę ulitował nade mną no i wasze kciuki na pewno też pomogły!
Histerycznie bałam się lekarki, która mnie dziś przyjmowała bo na korytarzu wydawała się mało przyjemna. Tymczasem okazało się że jest przemiła i uśmiechnięta. A co najważniejsze miała dla mnie dobre wieści.
UWAGA jutro IUI!!! Pęcherzyki ładne podobno, choć ile mają nie wiem i są. DWA większe a nie jeden i to po jednym w każdym jajniku więc mam nadzieję że nawet jak jeden jajowód zawali to drugim plemniki dotrą. Właśnie dostałam zastrzyk na pęknięcie a jutro 17:30 zobaczymy co i jak.

Jestem:)
@ jeszcze nie przyszła a jak u Ciebie.
Leze juz w łóżeczku po grillu robilam dzis z okazji moich ur i 5 rocznicy ślubu.
Ale sie obżarłam.
Nic nie pilam bo maz mi zabronił bo stwierdził ze okresu nie dostałam to nie moge bo a noz jestem w ciazy ta...
Rano były bole okresowe ale przeszły pewnie rano przyjdzie....
@miffi jak u Ciebie :)
@Paraplu nie przejmuj sie przejdzie mu, korzystał z chwil spędzonych z mama :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Urodzinowe 100 lat![emoji512]
Spełnienia marzeń a zwłaszcza tego jednego[emoji480]
U mnie @ nie ma jeszcze i niby nie powinnam ale wczoraj trochę wypiłam z M. Ciąży i tak pewnie nie ma. To by było zbyt piękne...

Powiedzcie mi jak cytować posty na telefonie w aplikacji?? Żebym nie odpowiadała oddzielnie na każdy...w kompie umiem a tu nie....

Dzięki kochane za trzymanie kciuków!!! :) chyba Bóg lub ktoś tam na górze się trochę ulitował nade mną no i wasze kciuki na pewno też pomogły!
Histerycznie bałam się lekarki, która mnie dziś przyjmowała bo na korytarzu wydawała się mało przyjemna. Tymczasem okazało się że jest przemiła i uśmiechnięta. A co najważniejsze miała dla mnie dobre wieści.
UWAGA jutro IUI!!! Pęcherzyki ładne podobno, choć ile mają nie wiem i są. DWA większe a nie jeden i to po jednym w każdym jajniku więc mam nadzieję że nawet jak jeden jajowód zawali to drugim plemniki dotrą. Właśnie dostałam zastrzyk na pęknięcie a jutro 17:30 zobaczymy co i jak.

reklama
MoKa czyli iui już po pęknięciu będzie?
Super wieści z pęcherzykami!
Trzymam kciuki!

My przez chwilę rozważaliśmy ale przy słabej morfologii plemników nie wiele zwiększa szansę niż naturalnie. Przy małej ilości czy ruchliwosci miałaby sens a przy morfo nie...

Do góry