reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak ja pytalam wlasnie [emoji14] dziekuje :)
A to moje testy owu :/ i jak myslicie kiedy byla czy jeszcze nie bylo owu? Dzis 20dc w kalendarzyku pokazuje ze niby jutro test robie dopiero wieczorkiem to zobaczymy jak dalsze
1493623533-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że 19dc

reklama
Rano K znow wielka obraza majestatu, juz nie wytrzymalam i sie strasznie z nim poklocilam. Pojechal do swojego ojca na reszte urlopu. Siedze i rycze, juz mnie glowa z tego placzu boli. Przepadl cykl, zniszczyl mi pobyt w domu i nie widzi nic zlego w swoim zachowaniu. Nie wiem czemu jest takim burakiem tylko u mnie w domu :( normalnie to cydowny czlowiek! Nie rozumiem tej zmiany! On uwaza, ze zadnej zmiany w nim nie ma a ja ja widze i to ogromna! I to tylko u mnie w domu :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A szkoda nerwow na tych facetow... Ja nie wiem zawsze jak dochodzi do dni owu to najczesciej w tedy sie z nimi klocimy albo wychodza jakies hocki klocki :/ nie przejmuj sie kochana ja tez sie wczoraj z moim pozarlam a w sumie o nic od slowa do slowa i dzis rowniez obraza majestatu :/ ale ja reki nie wyciagne bo slowa po co ja tego donga biore te tabletki wszystkie ze z wami pisze ze za bardzo to wszystko przezywam :/ powinnam olac wszystko najlepiej ale same wiecie ze tak sie nie da i zamiast otrzymywac od facetow wsparcie to tylko klotnie wychodza niepotrzebne ehhhh

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra dziewczyny. Jadę właśnie na monitoring i aż mi ze strachu płakać się chce :( bardzo bardzo się denerwuję :( tak bym chciała w końcu jakieś dobre wieści...

Witajcie dziewczyny :-*

Dzisiaj mamy seksik z mężem - lekarstwo na sprawdzenie czy @ przyjdzie i lek na przyspieszenie ;-) No i w drodze wredna jest bo czerwono trochę w środku :p

Był dobrze obstawiony, wiec kurna - No cieżko to nasze dziecię zrobić jak nie wiem.....

Temp nad linia to pewnie jutro bądź pojutrze sie rozkręci Taka prawdziwa @

Od tego cyklu postanowiłam, ze nie będę mierzyć tej temperatury i zero wykresów, prowadzenia kalendarzyków i olewam to. Teraz juz naprawde :-) nie będę myślec i seksic sie będziemy wtedy kiedy bedzie ochota. Kiedyś nie korzystałam z tego typu pomocy i zaszłam za 1 razem - od tak - był to tylko 1 jedyny raz :-)

Wiec pora wrócić do tego co było.

Witam się i ja, w końcu słonecznie [emoji7] [emoji295]
Zdrówka dla taty, jednego i drugiego [emoji110] [emoji110]
U mnie taka sytuacja [emoji15] że się nie znam, to nie mam pojęcia o co chodzi....
U nas majówka w mieście, dziś idziemy na pierwszy pokaz w parku fontann [emoji16]

1493626609-aaaaaa.png

A co do fuksji, moja babcia miała ich sporo, piękne kwiaty [emoji7] Ale tak jak Ania napisała - dosyć upierdliwe. Też chciałam na balkon, Ale nie mam ich gdzie przezimowac, a coś czuję że piwnicą nie byłyby zachwycone [emoji28]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Witajcie dziewczyny :-*

Dzisiaj mamy seksik z mężem - lekarstwo na sprawdzenie czy @ przyjdzie i lek na przyspieszenie ;-) No i w drodze wredna jest bo czerwono trochę w środku :p

Był dobrze obstawiony, wiec kurna - No cieżko to nasze dziecię zrobić jak nie wiem.....

Temp nad linia to pewnie jutro bądź pojutrze sie rozkręci Taka prawdziwa @

Od tego cyklu postanowiłam, ze nie będę mierzyć tej temperatury i zero wykresów, prowadzenia kalendarzyków i olewam to. Teraz juz naprawde :-) nie będę myślec i seksic sie będziemy wtedy kiedy bedzie ochota. Kiedyś nie korzystałam z tego typu pomocy i zaszłam za 1 razem - od tak - był to tylko 1 jedyny raz :-)

Wiec pora wrócić do tego co było.
Marc a robilas już jakieś badania? Bo niby do roku czasu chyba że po 35 r.ż.ale Ty piękna i młoda[emoji6]
Ja podejrzewałam gdzie teraz problem i po badaniu się potwierdziło. Słabe nasienie...
U mnie wszystko ok tylko drożność jajowodów nie badana ale lekarz nie bardzo widzi podstawy do tego badania...

Ja bym chociaż siebie sprawdziła dla spokoju sumienia[emoji6]hormony i monitoring owu na początek

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marc a robilas już jakieś badania? Bo niby do roku czasu chyba że po 35 r.ż.ale Ty piękna i młoda[emoji6]
Ja podejrzewałam gdzie teraz problem i po badaniu się potwierdziło. Słabe nasienie...
U mnie wszystko ok tylko drożność jajowodów nie badana ale lekarz nie bardzo widzi podstawy do tego badania...

Ja bym chociaż siebie sprawdziła dla spokoju sumienia[emoji6]hormony i monitoring owu na początek

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

:-* u mnie zostaje chyba progesteron do sprawdzenia. Ze 3-4 mięs temu byłam u lekarza i wszystko na usg wyglądało ładnie. Rosnące jajo itd :-)

Wydaje mi sie, ze moze z nasieniem wlasnie bedzie problem ....

Do góry