reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak ja pytalam wlasnie [emoji14] dziekuje :)
A to moje testy owu :/ i jak myslicie kiedy byla czy jeszcze nie bylo owu? Dzis 20dc w kalendarzyku pokazuje ze niby jutro test robie dopiero wieczorkiem to zobaczymy jak dalsze
1493623533-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że 19dc

reklama
Rano K znow wielka obraza majestatu, juz nie wytrzymalam i sie strasznie z nim poklocilam. Pojechal do swojego ojca na reszte urlopu. Siedze i rycze, juz mnie glowa z tego placzu boli. Przepadl cykl, zniszczyl mi pobyt w domu i nie widzi nic zlego w swoim zachowaniu. Nie wiem czemu jest takim burakiem tylko u mnie w domu :( normalnie to cydowny czlowiek! Nie rozumiem tej zmiany! On uwaza, ze zadnej zmiany w nim nie ma a ja ja widze i to ogromna! I to tylko u mnie w domu :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A szkoda nerwow na tych facetow... Ja nie wiem zawsze jak dochodzi do dni owu to najczesciej w tedy sie z nimi klocimy albo wychodza jakies hocki klocki :/ nie przejmuj sie kochana ja tez sie wczoraj z moim pozarlam a w sumie o nic od slowa do slowa i dzis rowniez obraza majestatu :/ ale ja reki nie wyciagne bo slowa po co ja tego donga biore te tabletki wszystkie ze z wami pisze ze za bardzo to wszystko przezywam :/ powinnam olac wszystko najlepiej ale same wiecie ze tak sie nie da i zamiast otrzymywac od facetow wsparcie to tylko klotnie wychodza niepotrzebne ehhhh

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra dziewczyny. Jadę właśnie na monitoring i aż mi ze strachu płakać się chce :( bardzo bardzo się denerwuję :( tak bym chciała w końcu jakieś dobre wieści...

Witajcie dziewczyny :-*

Dzisiaj mamy seksik z mężem - lekarstwo na sprawdzenie czy @ przyjdzie i lek na przyspieszenie ;-) No i w drodze wredna jest bo czerwono trochę w środku :p

Był dobrze obstawiony, wiec kurna - No cieżko to nasze dziecię zrobić jak nie wiem.....

Temp nad linia to pewnie jutro bądź pojutrze sie rozkręci Taka prawdziwa @

Od tego cyklu postanowiłam, ze nie będę mierzyć tej temperatury i zero wykresów, prowadzenia kalendarzyków i olewam to. Teraz juz naprawde :-) nie będę myślec i seksic sie będziemy wtedy kiedy bedzie ochota. Kiedyś nie korzystałam z tego typu pomocy i zaszłam za 1 razem - od tak - był to tylko 1 jedyny raz :-)

Wiec pora wrócić do tego co było.

Witam się i ja, w końcu słonecznie [emoji7] [emoji295]
Zdrówka dla taty, jednego i drugiego [emoji110] [emoji110]
U mnie taka sytuacja [emoji15] że się nie znam, to nie mam pojęcia o co chodzi....
U nas majówka w mieście, dziś idziemy na pierwszy pokaz w parku fontann [emoji16]

1493626609-aaaaaa.png

A co do fuksji, moja babcia miała ich sporo, piękne kwiaty [emoji7] Ale tak jak Ania napisała - dosyć upierdliwe. Też chciałam na balkon, Ale nie mam ich gdzie przezimowac, a coś czuję że piwnicą nie byłyby zachwycone [emoji28]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Witajcie dziewczyny :-*

Dzisiaj mamy seksik z mężem - lekarstwo na sprawdzenie czy @ przyjdzie i lek na przyspieszenie ;-) No i w drodze wredna jest bo czerwono trochę w środku :p

Był dobrze obstawiony, wiec kurna - No cieżko to nasze dziecię zrobić jak nie wiem.....

Temp nad linia to pewnie jutro bądź pojutrze sie rozkręci Taka prawdziwa @

Od tego cyklu postanowiłam, ze nie będę mierzyć tej temperatury i zero wykresów, prowadzenia kalendarzyków i olewam to. Teraz juz naprawde :-) nie będę myślec i seksic sie będziemy wtedy kiedy bedzie ochota. Kiedyś nie korzystałam z tego typu pomocy i zaszłam za 1 razem - od tak - był to tylko 1 jedyny raz :-)

Wiec pora wrócić do tego co było.
Marc a robilas już jakieś badania? Bo niby do roku czasu chyba że po 35 r.ż.ale Ty piękna i młoda[emoji6]
Ja podejrzewałam gdzie teraz problem i po badaniu się potwierdziło. Słabe nasienie...
U mnie wszystko ok tylko drożność jajowodów nie badana ale lekarz nie bardzo widzi podstawy do tego badania...

Ja bym chociaż siebie sprawdziła dla spokoju sumienia[emoji6]hormony i monitoring owu na początek

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marc a robilas już jakieś badania? Bo niby do roku czasu chyba że po 35 r.ż.ale Ty piękna i młoda[emoji6]
Ja podejrzewałam gdzie teraz problem i po badaniu się potwierdziło. Słabe nasienie...
U mnie wszystko ok tylko drożność jajowodów nie badana ale lekarz nie bardzo widzi podstawy do tego badania...

Ja bym chociaż siebie sprawdziła dla spokoju sumienia[emoji6]hormony i monitoring owu na początek

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

:-* u mnie zostaje chyba progesteron do sprawdzenia. Ze 3-4 mięs temu byłam u lekarza i wszystko na usg wyglądało ładnie. Rosnące jajo itd :-)

Wydaje mi sie, ze moze z nasieniem wlasnie bedzie problem ....

Do góry