reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mi kazali powtórzyć wynik po 2 miesiącach brania eutyroxu. Tsh pięknie spadło No ale niestety cały czas na tabletkach, lekarz mi powiedział ze wysokie tsh miało na pewno wpływ na to, ze nie mogłam zajść w ciąże i ze nawet jak bym zaszła to bym nie donosiła... i poza tym czuje się jakbym dostała nowe życie po tych tabletkach! Polecam ;)

[emoji64]
Może sprawdzę w tym miesiącu jaki wynik. Zresztą muszę mieć pewnie świeże wyniki przed kolejna wizyta.

Znalazłam w necie gin-endo Patrycja Rojewska przyjmuje w Poznaniu. Może ktoś miał już z nią do czynienia?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Może sprawdzę w tym miesiącu jaki wynik. Zresztą muszę mieć pewnie świeże wyniki przed kolejna wizyta.

Znalazłam w necie gin-endo Patrycja Rojewska przyjmuje w Poznaniu. Może ktoś miał już z nią do czynienia?

Niestety ja nie. A gdzie przyjmuje?

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

A po co antybol jak bakteriologia ok??

Leukocytów i erytrocytów brak w nasieniu. Więc gin nie zlecal posiewu. Ph też prawidłowe...

Kurde tak naprawę to można milion badań robić tylko co to da...

A bakterie i posiewy? Tak jak gin mówi -dziś nie ma jutro jest..więc trzeba by w kółko badania powtarzać...
A jakieś tam zawsze np.u kobiet bytuja w pochwie (grzybki,gronkowiec itp.) tylko w momencie osłabienia zaczyna być ich więcej niż prawidłowych bakterii i wtedy się leczy...
Każdy z nas jest niejako nosicielem gronkowca...

A ten prostimen to na co?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Prosti na poprawienie jakości nasieniaa, antybiotyk sama się zastanawiałam, czy miał pomóc w lepkości czy po co...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jestem pod opieką endo. Gin widziała wyniki tsh i powiedziała że są w normie. Znowu endo mówi że ma starania jest za wysokie.

No są niby w normie...tyle że dla ciężarnych normy są inne. Dla kobiet planujących ciążę też...

No w tej kwestii ufałabym endo. Niestety rodzinni lekarze na wielu rzeczach się niestety nie znają...nawet ginekolodzy w kwestii hormonów nie zawsze..

Prosti na poprawienie jakości nasieniaa, antybiotyk sama się zastanawiałam, czy miał pomóc w lepkości czy po co...

Patrzyłam i on moim zdaniem bardziej na prostate...skład ma dość ubogi...
Ja nie wierzę w te witaminki...no 3 miechy brał ten fertilman plus i co?
Dupa. Choć w sumie nie wiem jaki był wynik wyjściowy...więc może było jeszcze gorzej...lekarz mówi żeby jeszcze brał...a one nie tanie...

A prostate też badał -hormon psa i też ok[emoji6] bo już niestety ta grupa wiekowa...

reklama
Doczytam te kilka stron jak.wrócę...
Paraplu mama musi zobaczyć długotrwałą zmianę żeby zdanie zmieniła, wieem po sobie jak na początku było [emoji14]

Do góry