reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W końcu doczytałam. U mnie z rana słoneczko. Potem deszcz. Co do faceta. Mój były mąż nie szanował moich rodziców i w końcu tak samo zaczął traktować mnie. Facet powinien szanować wszystkie kobiety bez wyjątku bo tak będzie traktował swoją kobietę. Ja się na tym przejechałam. Nerwów mnie to dużo kosztowało. Nawet głupia dla niego z rodzicami się poklocilam bo myślałam że faktycznie coś źle robię ale to nie moja wina tylko jego. Nawet swoją mamę źle traktował i potem całą resztę. Ja tylko robie wszystko żeby mój synio taki nie był i uczę go szacunku. Oby mi się to udało.
A od kilku dni mam dola jakiegoś. Od 12 lutego 2017 roku mój tato jest w szpitalu po peknietym tetniaku na aorcie i udarze. Jest sparaliżowany. Raz jest lepiej raz gorzej i ciągle coś i normalnie odechciewa się wszystkiego.
No to po pisałam [emoji19]

f2wlj44juj75ukos.png
Zdrowia dla taty;)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam pytanie: od dnia owulki do dnia @ wspolzyjecie że swoimi tż normalnie? Czy może wcale? Czy orgazm może zapobiegać wchlanianiu się zarodka itp? Kurczę w poprzednich ciazach się zbytnio nad tym nie zastanawialam i nie wiem jak to wygląda. [emoji14] przepraszam za te głupie pytania [emoji14]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie Dziewczyny też smutki... Mam starego psa 16 latka, ślepa, głucha i chora. Przestała jeść, tylko pije, chodzi jeszcze na spacery, ale po domu chodzi w pieluszce. Chyba czas się z nią pożegnać i wiecie co? Mój mąż opiekuje się nią tak, że widzę jakim dobrym będzie ojcem! Chodzi z nią na spacery, zmienia te Pieluszki, dzisiaj jak się źle czuła to siedział przy niej, przykrywal ją, glaskal i ją uspokajał. Dodam że to mój pies. Jestem w szoku, bo psu zdarza się teraz załatwiać pod siebie i nie jest to przyjemne, ale tyle cierpliwości ile on do tej całej sytuacji ma jest naprawdę super.

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Rano K znow wielka obraza majestatu, juz nie wytrzymalam i sie strasznie z nim poklocilam. Pojechal do swojego ojca na reszte urlopu. Siedze i rycze, juz mnie glowa z tego placzu boli. Przepadl cykl, zniszczyl mi pobyt w domu i nie widzi nic zlego w swoim zachowaniu. Nie wiem czemu jest takim burakiem tylko u mnie w domu :( normalnie to cydowny czlowiek! Nie rozumiem tej zmiany! On uwaza, ze zadnej zmiany w nim nie ma a ja ja widze i to ogromna! I to tylko u mnie w domu :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ehhhh.... Ci faceci. Czasami to mózg im wyparowuje i tylko męskie ego zostaje. Jak ochłonie to z nim pogadaj a teraz spokojnie. Winko z mamą to najlepsze lekarstwo i nie płakuniaj już kochana. Wiem że łatwo się mówi. Sama wczoraj przeryczałam cały dzień i dziś pół dnia ale niestety łzy nic nie zmieniają. Nie zaciążyłam ani nie wyzdrowiałam od tego płaczu. Bądź dzielna, wszystko się ułoży a wszystko złe minie!

W końcu doczytałam. U mnie z rana słoneczko. Potem deszcz. Co do faceta. Mój były mąż nie szanował moich rodziców i w końcu tak samo zaczął traktować mnie. Facet powinien szanować wszystkie kobiety bez wyjątku bo tak będzie traktował swoją kobietę. Ja się na tym przejechałam. Nerwów mnie to dużo kosztowało. Nawet głupia dla niego z rodzicami się poklocilam bo myślałam że faktycznie coś źle robię ale to nie moja wina tylko jego. Nawet swoją mamę źle traktował i potem całą resztę. Ja tylko robie wszystko żeby mój synio taki nie był i uczę go szacunku. Oby mi się to udało.
A od kilku dni mam dola jakiegoś. Od 12 lutego 2017 roku mój tato jest w szpitalu po peknietym tetniaku na aorcie i udarze. Jest sparaliżowany. Raz jest lepiej raz gorzej i ciągle coś i normalnie odechciewa się wszystkiego.

f2wlj44juj75ukos.png

Zdrowia dla taty!

U mnie Dziewczyny też smutki... Mam starego psa 16 latka, ślepa, głucha i chora. Przestała jeść, tylko pije, chodzi jeszcze na spacery, ale po domu chodzi w pieluszce. Chyba czas się z nią pożegnać i wiecie co? Mój mąż opiekuje się nią tak, że widzę jakim dobrym będzie ojcem! Chodzi z nią na spacery, zmienia te Pieluszki, dzisiaj jak się źle czuła to siedział przy niej, przykrywal ją, glaskal i ją uspokajał. Dodam że to mój pies. Jestem w szoku, bo psu zdarza się teraz załatwiać pod siebie i nie jest to przyjemne, ale tyle cierpliwości ile on do tej całej sytuacji ma jest naprawdę super.

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhhh... To straszne, że psy tak szybko od nas odchodzą... :(

Cześć dziewczyny z rana. Słońce za oknem może to będzie lepszy dzień, tydzień i miesiąc. Bo kwiecień chyba jakiś bardzo nerwowy był. Dziękuję za życzenia zdrowia dla taty oby pomogło.

f2wlj44juj75ukos.png

Dzięki @Lanvin :-*

Ja mam plamienie delikatniutkie takie brązowe, ale troszkę.
Nie wiem czy dla mnie dong coś zmienia moze te plamienia w tym cyklu sa nie tak wcześnie jak zawsze hmmm zobaczymy jutro i pojutrze.
Cycki mnie napotalaja jak szalone hehe :-)
Szkoda, ze tak mi sie cykle pochrzaniły bo teraz to nie wiem jak to i kiedy @

Któraś pytał mnie tez o donga czy wiedziałyśmy kiedy ta owu... ja nigdy nie wiem :-) od 2 cykli zawsze z początku cyklu mierze temp i wrzucam tutaj :-) dziewczyny mi zawsze podpowiadają kiedy owu i biorę tak 1 do 2 dni po jakby domniemanej owu :-)
Tak ja pytalam wlasnie [emoji14] dziekuje :)
A to moje testy owu :/ i jak myslicie kiedy byla czy jeszcze nie bylo owu? Dzis 20dc w kalendarzyku pokazuje ze niby jutro test robie dopiero wieczorkiem to zobaczymy jak dalsze
1493623533-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu fajnie, że chęci wróciły , napisz mi czy masz może fuksja na ogrodzie?? Albo coś wiesz o nich?? Podobają mi się i bym sobie na tarasie postawiła.
@marc u mnie chyba dong też niczego nie zmienia. Poczekam do końca cyklu i wtedy się wypowiem, ale poza tym że pierwsze trzy dni pocilam się jak bobr nie zauważyłam zmian.
Ja biore 1 cykl donga i jedne co to 15dc czulam mega jajniki ale zbagatelizowalam to bo zawsze niby owu mialam kolo 22dc przy moich dlugich cyklach.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

f2wlj44juj75ukos.png
Mój tata 15lat już po udarze,jest w domu już ma wstawionego stenta,6 czerwca szpital przetykanie żył szyjnych i bajpas,żeby nie dostał udaru podczas bajpasow,

Do góry