reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Gratuluję!!! [emoji8][emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Mam nadzieję, ze będzie taki slodziak jak Twój :) :*

Może to nic groźnego. Kiedy będziesz wiedzieć coś konkretnego?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

badanie robiłam w zeszłą sobotę, gdzie pobrali mi wycinki...Lekarz nie mógł ocenić zmian i pobrał wycinki..powiedzieli, ze albo za dwa tygodnie(wtedy już za tydzień bym znała wynik) albo za 3 tygodnie( czyli wynik za dwa tygodnie). Chciałabym bardzo aby nie było to nic poważnego, ale jak myślałam pozytywnie o mamie czy mężu to potem okazywało się że rak.. Chce mi się tylko ryczeć...staram się nie płakać przy mężu...ale brakuje mi sił...

Ja nie wiem, nie mam termometra w środku [emoji12]

Mi farmaceutka powiedziała, że jeśli jest taka szansa, że może się być w ciąży, nawet wczesnej, to nie powinno się brać.

Współczuję, jakieś leki brałaś? Zawsze możesz schabowego z ziemniakami i surówka zmielić [emoji23]

Ja właśnie pije drugie śniadanko :)

1493373046-aaaaaa.jpeg

Czyli 5 :)

Biorę!! Kiedy wizyta?? :)

Kochana, spokojnie...@Paraplu też miała jakieś zmiany i nie jest źle, głowa do góry, czekamy na wyniki :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Strasznie się boje wyników...nie to ,że mam torbiele endometrialne, to jeszcze jakieś zmiany na szyjce macicy..
tak bardzo chciałam miec z mezem dziecko..czekaliśmy aż z moją mama się polepszy a potem z moim mężem ..teraz okazuje sie, że ze mną coś nie tak...boję się, ze nie będe miała dziecka...załamałam się...gdy już trochę odetchnęłam po tym jak mama chorowała na raka i maż...teraz okazuje się ze ze mną coś nie tak:(

Pyśka nie zamartwiaj sie. Tez mialam kolposkopie i biopsje zmiany na szyjce. Pewnie to nic strasznego jak u mnie. Do kontrolowania pewnie bedziesz miala zmiane.

O wlasnie moj gin. polecil mi pojscie do doktora o specjalizacji mi niewiadomej, znam poki co nazwisko tegoz lekarza. A polecil mi zrobienie dokladniejszych badan tej zmiany na szyjce by dowiedziec sie co ja powoduje bo to podobno pomaga w ocenie ryzyka tej zmiany. Chyba sie skusze ale to juz przy nastepnej wizycie w PL bo teraz juz nie raczej nie zdarze.

A jakie dokładniejsze badanie jeszcze można zrobić aby to ocenic oprócz kolposkopi...byłabym wdzięczna za info jakie to badanie i jak nazywa się lekarz:)

Dziękuje za wsparcie..ostatnio dużo przeszłam dlatego juz nie mam siły i chce mi się tylko płakać:(

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Kochane, @nimitii będę miała wspaniałego SYNKA :D mój mąż oszalał. 12 cm szczęścia :) mój Stas. :*:*

Oczywiście do góry nogami i pupa do mamy odwrócony, więc zdjęcia slabe. :D
O matulu, już chcę go zobaczyć [emoji7] [emoji7] [emoji188]
Dziewczyny gdzie w polsce nie pada i slonko jest ??
Jesli jest tak gdzies zbieram sie w nocy i rano juz tam bede
Na pewno nie u mnie [emoji1] [emoji299]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Do góry