Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie się spisaliscie Gratuluję.Kochane, @nimitii będę miała wspaniałego SYNKA mój mąż oszalał. 12 cm szczęścia mój Stas. :*:*
Oczywiście do góry nogami i pupa do mamy odwrócony, więc zdjęcia slabe.
Musisz się czymś zająć wtedy czas szybciej zleci. Ja wierzę, że będzie dobrze.Strasznie się boje wyników...nie to ,że mam torbiele endometrialne, to jeszcze jakieś zmiany na szyjce macicy..
tak bardzo chciałam miec z mezem dziecko..czekaliśmy aż z moją mama się polepszy a potem z moim mężem ..teraz okazuje sie, że ze mną coś nie tak...boję się, ze nie będe miała dziecka...załamałam się...gdy już trochę odetchnęłam po tym jak mama chorowała na raka i maż...teraz okazuje się ze ze mną coś nie tak
A tu cioteczki Wam pokaże jakie mam piękne plecki i tyl główki :* zdjęcie 3d.
Pięknie się spisaliscie Gratuluję.
Musisz się czymś zająć wtedy czas szybciej zleci. Ja wierzę, że będzie dobrze.
@Bulbasek ale ten czas leci.
Bulbasek: Wiem, musze wierzyć, ze będzie ok...ale w ostatnich miesiącach tyle nie dobrych informacji, ze brakuje mi wiary@SYLWIA.O Kochana, wiem, ze Ci ciężko, ale siła podświadomości na ogromną moc. Musisz myśleć, ze to nic poważnego, a jeśli nawet coś wyjdzie to Ty na pewno to pokonasz!!! Nie można myśleć inaczej. Załamanie powoduje, ze choroba bierze górę. A Ty musisz walczyć :* Na pewno będzie dobrze!!!
@MoKa Ty też Kochana, tylko dobre myśli. Tylko dobra energia i uda się. Nie myśl nigdy inaczej. Nie watp w to.
CudownyA tu cioteczki Wam pokaże jakie mam piękne plecki i tyl główki :* zdjęcie 3d.