reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I ja, i ja!!! Ja też się piszę na maj!!! Mam w maju urodziny i taki sobie zamarzyłam prezent czyli udana IUI :)
Dziś jestem po pierwszym zastrzyku gonadotropinami - trzymajcie kciuki coby pęcherzyki pięknie rosły i któryś zamienił się w maleństwo :)
Ja też mam urodziny w maju Oby to był ten miesiąc [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak do jutro nie dostane @ to z rana pewnie znowu sikne na testa :)
wspóczuje takiej zmiany i rannego wstawania, a gdzie pracujesz jesli moge zapytac? :)

nie ma się w sumie czym chwalić o_O. W Biedronce.....już 4 rok mi idzie, kręgosłup powoli siada, łokcie wysiadają. Ogólnie mam już dość, jestem wykończona fizycznie. Dlatego chcę już teraz, zaraz, natychmiast być w ciąży :) No i się martwię tym okresem przed staraniem a testem bo już sporo poronień było na biedronkowych sklepach :(

Dobra znikam!!!!! Bo mi czas snu maleje w zatrważającym tempie :)

Flower ale ile stresu:/

Na szczescie testy sa tak zrobione ze naprawde jest bardzo niewielka szansa ze Cie oklamal :)
Tak jak czytam teraz grudniowki czy styczniowi i widze ze kazda po tescie idzie robic bete i ja sobie tak mysle jak to bylo ze mna i ja bety nie robilam w zadnej z dwoch ciaz! Zrobilam test byly dwie kreseczki to tel do lekarza i wizyta! Bete rebilam potem tylko w pierszej ciazy zeby potwierdzic poronienie i sprawdzic czy juz naprawde nie rosnie

nie ma się w sumie czym chwalić o_O. W Biedronce.....już 4 rok mi idzie, kręgosłup powoli siada, łokcie wysiadają. Ogólnie mam już dość, jestem wykończona fizycznie. Dlatego chcę już teraz, zaraz, natychmiast być w ciąży :) No i się martwię tym okresem przed staraniem a testem bo już sporo poronień było na biedronkowych sklepach :(

Praca napewno ciezka, wiec mam nadzieje ze test szybko pokarze dwie kreski i odpoczniesz troche , bo rzeczywiscie u Ciebie nie ma szns na prace w ciazy!

Na szczescie testy sa tak zrobione ze naprawde jest bardzo niewielka szansa ze Cie oklamal :)
Tak jak czytam teraz grudniowki czy styczniowi i widze ze kazda po tescie idzie robic bete i ja sobie tak mysle jak to bylo ze mna i ja bety nie robilam w zadnej z dwoch ciaz! Zrobilam test byly dwie kreseczki to tel do lekarza i wizyta! Bete rebilam potem tylko w pierszej ciazy zeby potwierdzic poronienie i sprawdzic czy juz naprawde nie rosnie
To może zrób jutro co?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam jestem tu nowa i chciałam sie podzielic z wami moja historią. W listopadzie zaczęlismsy sie starac o malenstwo niestety do tej pory nic z tego nie wyszło doktor zalecił histeroskopie, która miała pomoóc niestety nadal nic z tego. Lekarz dał mi 2 miesiace i powiedział ze jak sie nie uda bedzie mi robił laparoskopie. Stwierdzono u mnie nawracające torbiele ale doktor twierdzi, że nie jest to przeszkodą w zajściu w ciąże ... niestety nadal nic. Robie testy owulacyjne wychodzi owulacja i nic.

Witam jestem tu nowa i chciałam sie podzielic z wami moja historią. W listopadzie zaczęlismsy sie starac o malenstwo niestety do tej pory nic z tego nie wyszło doktor zalecił histeroskopie, która miała pomoóc niestety nadal nic z tego. Lekarz dał mi 2 miesiace i powiedział ze jak sie nie uda bedzie mi robił laparoskopie. Stwierdzono u mnie nawracające torbiele ale doktor twierdzi, że nie jest to przeszkodą w zajściu w ciąże ... niestety nadal nic. Robie testy owulacyjne wychodzi owulacja i nic.
Witamy, a M się badał???

Tak ma dobre wyniki z nim wszytsko ok. Mi kiedys pekła torbiel na jajniku doszło do krwawienia i musieli mnie operowac pozniej torbiele wracały ale po okresie znikały

reklama
Hejka dziewczynki. Staram się was czytać,Ale ostatnio mam problem z Internetem. Niewiem kiedy wkoncu zrobią ale mam nadzieję że już niedługo bo to 5tyg bez wifi a transfer w telefonie szybko się konczy. U mnie wszystko dobrze,dzisiaj 7tydz0d. Doniedawna obawialam się że coś nie tak bo nie czułam się na ciążę,ale od paru dni mdłości zgaga bóle głowy zmęczenie straszne,także zaczęło się. A dzisiaj to już w ogóle umierajaca jestem ,przewialam sobie bark, ból głowy straszny i do tego paskudne mdłości . Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
Trzymam za Was wszystkie kciuki. &&&

Do góry