reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Kochane ja po pracy. u mnie już po owu, wczoraj była. Podziałane jest. Jak myslicie brać luteine? Jak pije ziółka i inofem?
Moka - ale extra pprezent :)
Limonka - działaj, później sobie poodpoczywa
Ketsuri - nagle PCo, sprawdzcie jeszcze raz, dobrze, że gin chce działać, trzymam kciuki :)
Działajcie jeszcze żeby jbyło
Witam dziewczyny z tatą dużo lepiej,po 3koronografiach dziś stan świetny ,czekamy dalej na zabieg:)u mnie 15dc owu była potwierdzona u gina,bez zastrzyku czekamy
Fajnie, że jest ok. To i ty się pewnie lepiej czujesz. Czyli podzialaluscie sobie .
Zobacz załącznik 803856
Tu się chowamy przed burzą :D
@mfifi04 czekam z niecierpliwością na wyniki!
@Docia1975 super że z tatą lepiej!
A u mnie dooopa dooopa dooopa dooopa! Crp ponad normę, posiew zły. Kolejny termin hsg właśnie przepadł... chyba to koniec. Mam dość. Widocznie nie jest mi dane mieć drugie dziecko...
Aniu a co to za bakteria cie dopadła??

reklama
@StorAnia śliczny domek. Oj bidulo. Kłody pod nogi, żeby później wygrana była słodsza. Mimo wszystko dalej trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]

@Blair87 teraz zobaczyłam Twoje testy. Może sprawdź czy one ciemnieją bo trzeba się baaardzo wpatrywać, żeby coś dojrzeć.

@Docia1975 super, że z Tatą już dobrze. Super, że w tym wszystkim jeszcze podziałaliście. Teraz tylko[emoji110] [emoji110]

Zobacz załącznik 803856
Tu się chowamy przed burzą :D
@mfifi04 czekam z niecierpliwością na wyniki!
@Docia1975 super że z tatą lepiej!
A u mnie dooopa dooopa dooopa dooopa! Crp ponad normę, posiew zły. Kolejny termin hsg właśnie przepadł... chyba to koniec. Mam dość. Widocznie nie jest mi dane mieć drugie dziecko...
No i widzisz tu problem masz jakąś bakterie uda się:)zobaczysz czas szybko minie kochana

A u mnie nadal cisza :errr: nic juz nie rozumiem, tylko mnie to denerwuje bo jak az tyle sie spozni to mi majowke zawali a chcialam do aquaparku z mlodym jechac! :growl:

Będziesz się znowu testować? Na twoim teście widziałam taką jaśniutką drugą kreskę. Może to tylko jakieś niegroźne plamienia i jesteś w ciąży jednak.....

Ja Was opuszczam moje drogie i to pewnie aż do 1maja. Od jutra aż do niedzieli ciągnę I zmiany w robocie :hmm: Więc czekają mnie pobudki o 4:50 :(

Postaram się do Was zajrzeć w majówkę. I jak okresu do piątku nie dostanę to 1 maja zrobię kolejny test.

Udanego wieczoru życzę :)

Czesc ;) zagladam do was na forum co jakis czas ale potrzebuje sie wygadac, poradzic..
Staramy sie o dziecko juz 8 miesiecy i zaczynam miec dola. Ostatnio bylam u ginekologa i poprosilam o badania progesteronu i prolaktyny (bo mialam tez plamienia miedzymiesiączkowe). Badania byly robiony w 22 dniu. I mimo ze wszystko chyba jest w normie to te wyniki wydaja mi sie kiepskie bo progesteron wyszedl mi 1,14 ng/ml a prolaktyna 475 mlU/l. Powinnam dostac okres 4 dni temu ale watpie ze z takim progesteronem zaszlam w ciaze. Pobolewa mnie czasami brzuch takze okres pewnie niedlugo przyjdzie...Powiedzcie mi czy wy robilyscie jeszcze jakies badania ? Tsh tez robilam.

Będziesz się znowu testować? Na twoim teście widziałam taką jaśniutką drugą kreskę. Może to tylko jakieś niegroźne plamienia i jesteś w ciąży jednak.....

Jak do jutro nie dostane @ to z rana pewnie znowu sikne na testa :)
wspóczuje takiej zmiany i rannego wstawania, a gdzie pracujesz jesli moge zapytac? :)

reklama
Do góry