reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Kochane ja po pracy. u mnie już po owu, wczoraj była. Podziałane jest. Jak myslicie brać luteine? Jak pije ziółka i inofem?
Moka - ale extra pprezent :)
Limonka - działaj, później sobie poodpoczywa
Ketsuri - nagle PCo, sprawdzcie jeszcze raz, dobrze, że gin chce działać, trzymam kciuki :)
Działajcie jeszcze żeby jbyło
Witam dziewczyny z tatą dużo lepiej,po 3koronografiach dziś stan świetny ,czekamy dalej na zabieg:)u mnie 15dc owu była potwierdzona u gina,bez zastrzyku czekamy
Fajnie, że jest ok. To i ty się pewnie lepiej czujesz. Czyli podzialaluscie sobie .
Zobacz załącznik 803856
Tu się chowamy przed burzą :D
@mfifi04 czekam z niecierpliwością na wyniki!
@Docia1975 super że z tatą lepiej!
A u mnie dooopa dooopa dooopa dooopa! Crp ponad normę, posiew zły. Kolejny termin hsg właśnie przepadł... chyba to koniec. Mam dość. Widocznie nie jest mi dane mieć drugie dziecko...
Aniu a co to za bakteria cie dopadła??

reklama
@StorAnia śliczny domek. Oj bidulo. Kłody pod nogi, żeby później wygrana była słodsza. Mimo wszystko dalej trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]

@Blair87 teraz zobaczyłam Twoje testy. Może sprawdź czy one ciemnieją bo trzeba się baaardzo wpatrywać, żeby coś dojrzeć.

@Docia1975 super, że z Tatą już dobrze. Super, że w tym wszystkim jeszcze podziałaliście. Teraz tylko[emoji110] [emoji110]

Zobacz załącznik 803856
Tu się chowamy przed burzą :D
@mfifi04 czekam z niecierpliwością na wyniki!
@Docia1975 super że z tatą lepiej!
A u mnie dooopa dooopa dooopa dooopa! Crp ponad normę, posiew zły. Kolejny termin hsg właśnie przepadł... chyba to koniec. Mam dość. Widocznie nie jest mi dane mieć drugie dziecko...
No i widzisz tu problem masz jakąś bakterie uda się:)zobaczysz czas szybko minie kochana

A u mnie nadal cisza :errr: nic juz nie rozumiem, tylko mnie to denerwuje bo jak az tyle sie spozni to mi majowke zawali a chcialam do aquaparku z mlodym jechac! :growl:

Będziesz się znowu testować? Na twoim teście widziałam taką jaśniutką drugą kreskę. Może to tylko jakieś niegroźne plamienia i jesteś w ciąży jednak.....

Ja Was opuszczam moje drogie i to pewnie aż do 1maja. Od jutra aż do niedzieli ciągnę I zmiany w robocie :hmm: Więc czekają mnie pobudki o 4:50 :(

Postaram się do Was zajrzeć w majówkę. I jak okresu do piątku nie dostanę to 1 maja zrobię kolejny test.

Udanego wieczoru życzę :)

Czesc ;) zagladam do was na forum co jakis czas ale potrzebuje sie wygadac, poradzic..
Staramy sie o dziecko juz 8 miesiecy i zaczynam miec dola. Ostatnio bylam u ginekologa i poprosilam o badania progesteronu i prolaktyny (bo mialam tez plamienia miedzymiesiączkowe). Badania byly robiony w 22 dniu. I mimo ze wszystko chyba jest w normie to te wyniki wydaja mi sie kiepskie bo progesteron wyszedl mi 1,14 ng/ml a prolaktyna 475 mlU/l. Powinnam dostac okres 4 dni temu ale watpie ze z takim progesteronem zaszlam w ciaze. Pobolewa mnie czasami brzuch takze okres pewnie niedlugo przyjdzie...Powiedzcie mi czy wy robilyscie jeszcze jakies badania ? Tsh tez robilam.

Będziesz się znowu testować? Na twoim teście widziałam taką jaśniutką drugą kreskę. Może to tylko jakieś niegroźne plamienia i jesteś w ciąży jednak.....

Jak do jutro nie dostane @ to z rana pewnie znowu sikne na testa :)
wspóczuje takiej zmiany i rannego wstawania, a gdzie pracujesz jesli moge zapytac? :)

reklama
Do góry