reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale zajebista praca, chcę taką!! Tylko w ciąży to chyba nie za bardzo [emoji3]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dopiero odpisuje, bo takie uroki ten roboty, dopiero weszłam do domu, piątki są zajmujące :)
Ee tam, wino przy degustacji wypluwasz poza tym większość znam wiec nie muszę próbować, wystarczy pobajerować trochę i już. Z brzuchem byłabym tylko mniej wiarygodna i wzbudzałoby to na pewno kontrowersje ale nie mam z tym problemu ponieważ jak tylko zajdę w ciąże to nie będę pracować. Mam zbyt pier**lnietą szefową. Głupia suka, potrafi wyprowadzić z równowagi najspokojniejszego człowieka na świecie także wiesz, chyba bym tej ciąży nie donosiła z taką wariatką u boku :)

[emoji64]

reklama
@zgryźliwabasia wow jaka fucha [emoji33] duzo snobow przychodzi na degustacje? ;)
A opowiesz mi jak sie tam znalazlas i czemu taka praca? Szalenie interesujace :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pewnie, że opowiem, chętnie!
Więc snobów jest od groma, bokami mi wychodzą! Obsługiwałam nawet polskich "vipow" począwszy od polityków na ludziach estrady kończąc, było kilka przypadków. A znalazłam się tu w zasadzie przez przypadek... mój były miał możliwość zahaczania się tutaj do pracy więc przyjechaliśmy oboje (potem go zostawiłam, bo nie chciał dzieci. Najgorsze, że pół roku po rozstaniu zrobił sobie dzięciora z siostrą kolegi ale kit z nimi, to już było). Zaczynałam od zera, bez języka! Znałam tylko angielski a akurat angielskim we Włoszech można se tyłek podetrzeć :) jak więc myślicie, co było? Sprzątanie kibli za marne grosze. Potem powolutku, powolutku zaczęłam łapać język więc zawsze ambitniej mierzyłam. Byłam barystką, barmanką, kelnerką i wszystkim co popadło. Z czasem trafiłam do tej piwnicy gdzie obecnie pracuje (już prawie 8 lat), nie miałam pojęcia o winach. Szukali kelnerki, zaczepilam się i tak zaczęłam poznawać świat wina. Zapisałam się na kurs sommelier, zrobiłam 2 poziomy z 3, w sumie dwa lata kursu, brakuje mi jeszcze 10 miesięcy żeby skończyć trzeci poziom. Powolutku, powolutku! Ot cała historia! :)

[emoji64]

dziewczyny ja tak już oficjalnie:

beta 344, a więc udało się. 11 cykl starań. Termin porodu mam na 31 grudnia.

trzymam za was kciuki dziewczyny. Ja wyłączyłam głowę i skupiłam się na szukaniu pracy i wtedy zaskoczyłam. Gdyby nie to, że miałam złożyć wypowiedzenie nie zrobiłabym bety.
Nie mam żadnych objawów na razie.

witam nowe staraczki.

@cheebay zerknęłam i tez nie mogę namierzyć.
Wyglada na to, ze u Ciebie faktycznie jakaś security action ... ale jak jest disabled to raczej nie jest skasowane, wiec powinnaś wszystko odzyskać

@zapmarta gratulki kochana [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dziewczyny ja tak już oficjalnie:

beta 344, a więc udało się. 11 cykl starań. Termin porodu mam na 31 grudnia.

trzymam za was kciuki dziewczyny. Ja wyłączyłam głowę i skupiłam się na szukaniu pracy i wtedy zaskoczyłam. Gdyby nie to, że miałam złożyć wypowiedzenie nie zrobiłabym bety.
Nie mam żadnych objawów na razie.

witam nowe staraczki.
Gratulacje :) spokojnych i zdrowej ciazy :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry