Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lubisz seriale? Ja oglądam Most nad Sundem i jest super! [emoji4] kryminałA u mnie 0;55 a ja dalej nie śpię. Może polecicie jakiś film?
[emoji64]
Lubisz seriale? Ja oglądam Most nad Sundem i jest super! [emoji4] kryminał
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
A to prawda, ciężko się oderwać [emoji6] piękna i bestia jest super, ale chyba póki co tylko w kinie, hmm mam taką słabą pamięć... A co lubisz?Kurdę, mnóstwo odcinków tego jest, jak znam życie to zacznę zarywać noce nie będę na razie zaczynać. Wolałabym jakiś filmik do poduszki
[emoji64]
A to prawda, ciężko się oderwać [emoji6] piękna i bestia jest super, ale chyba póki co tylko w kinie, hmm mam taką słabą pamięć... A co lubisz?
A widziałaś nowy jungle book? Super jest! Akurat do podusi! [emoji4]No w kinie, w kinie a szkoda bo ciekawa jestem. Lubię prawie wszystko od disneya po tarantino, byle nie zmierzch albo 50 twarzy greya, porażka [emoji13][emoji13][emoji4]
[emoji64]
A widziałaś nowy jungle book? Super jest! Akurat do podusi! [emoji4]