reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to dobrze bo człowiek troszkę nieświadomie kupuje wywala kasę bo opakowanie ładne i zapach a to nie wszystko ja tam jeszcze chemię domową bajka ale jak czytam że oni do kremów dają środki które używa się do konserwacji zwłok to masakra a dają to też ponoć do konserw to jeszcze gorzej Fujjjj od tamtej Pory nie tyka konserw i tego typu
Ostatnio przerzucilam sie na same eko kosmetyki. Jak zaczelam czytac na srokao.pl czy innych kosmetycznych blogach co oni tam pakuja to mi sie slabo zrobilo.
Chemie domowa tez sukcesywnie zmieniam. Zostalo mi pare rzeczy do dokonczenia a nowe juz swiadomie wybieralam.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7][/QUOTE

reklama
@lui sprawdź za 2 dnni, właśnie dziewczyna na pcos miała troszkę mocniejszą kreskę niż Ty na teście 12dni po pregnylu, i właśnie wrzuciła wynik bety, że niestety 2, także ciąży brak, ale oby u Ciebie inaczejj, powtórz za 2 dni albo betę rób :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1492787319-aaaaaa.jpeg

Dzis juz zdecydowanie negatyw
Obstawiam ze mega pozytyw mogl byc w srode

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak sądzę, mega pozytyw w środę, więc pewnie wczoraj owu :)

@lui sprawdź za 2 dnni, właśnie dziewczyna na pcos miała troszkę mocniejszą kreskę niż Ty na teście 12dni po pregnylu, i właśnie wrzuciła wynik bety, że niestety 2, także ciąży brak, ale oby u Ciebie inaczejj, powtórz za 2 dni albo betę rób :)

@lui:)

Renia ty sie nie śmiej bo ja przed studiami skończyłam policealna medyczna na kierunku instruktor higieny - sanepid [emoji2][emoji2][emoji2]

Emsi, wow Pani dyrektor fiu fiu!
Czym sie zajmuje firma w kt pracujesz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super!!!! Teraz do przodu!!! :)

Piękny!! :)

Gratulacje!! Super wiadomosc! :) w jakiej branży pracujesz?

Dzięki ... ja jestem korpo szczur - finanse [emoji6]

Nie ja Ciebie tylko fb mi zablokował konto bo jak twierdzą zaobserwowali suspicious activity na moim koncie wiec chcą je zabezpieczyc[emoji35][emoji35][emoji35] nie pytaj jak sie wkurwilam! Teraz niby trwa weryfikacja czy ja to ja a nie jakis robot i moze im to zająć do 72h. Fb jak fb ale rownież nie mam dostępu do messengera wiec w Polsce panika co sie stało. Po tym numerze serio sie zastanawiam nad dalsza moja obecnością tam, póki co chce tylko odzyskać konto ze wzgledu na zdjecia[emoji35]

Dzieki za linka i info, poczytam po pracy.

Cheebay looknij w necie bo ja wczoraj w wiadomościach w radio słyszałam jak ostrzegali właśnie przed czymś podobnym na fejsie jako ruchy hakerów, tylko szczegółów nie pamietam niestety. Zobacz na stronie radiozet

Dzięki ... ja jestem korpo szczur - finanse [emoji6]

Cheebay looknij w necie bo ja wczoraj w wiadomościach w radio słyszałam jak ostrzegali właśnie przed czymś podobnym na fejsie jako ruchy hakerów, tylko szczegółów nie pamietam niestety. Zobacz na stronie radiozet

Ja dostałam takie coś
1492801943-aaaaaa.jpeg

A potem takie
1492801956-aaaaaa.jpeg

I konto jakby nie istnieje, w ogole go nie ma[emoji35][emoji35][emoji35]

reklama
A w załączniku MY :)

Jaki piekny brzuszek :)

A ja dziś dostałam niespodziewany awans w pracy ... jestem mega szczęśliwa
emoji3.png
emoji3.png
emoji3.png

GRATULACJE :yes::yes::yes::yes::yes:

Kolejny test zrobię w niedzielę o ile wytrzymam
emoji53.png

Trzymam mocno kciuki!

Hej dziewczyny mam jutro wizytę strasznie się denerwuje

Bedzie dobrze, czekamy na relacje po powrocie :) :-) :)

Wlasnie goscie poszli, posiedizlam piwko wypilam i tak bardzo bym chcoala zeby to bylo ostatnie w tym roku! Jutro mam termin @! Cycki bola bardzo ale to przed @ tez, ale od wczoraj brzuch mnie boli troche inaczej niz zawsze, taki jakby sie spinal i twardnial, w nocy jak sie budzilam to nie chcialam sobie wkrecac ze to moze TO, ale dzis zanim przyszli goscie jak siedzialam to znowu mnie brzuch ciagnal tak dziwnie! Po gosciach bylo przytulanko wiec jesli ma byc @ to jutro z rana powinna mnie przywitac! :dry:

Do góry