reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@cheebay zablokowalas mnie na fb? [emoji33][emoji28][emoji23]

Patrzylam na sklad jednego z produktow tego babyganics i jest tam skladnik strasznie banowany przez srokao. A jak czytalam jego wlasciwosci to slabo mi sie zrobilo.
Tutaj masz printa, poczytaj sobie o nim.
To ten pierwszy.
1492798412-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Jasne ! Nie będzie problemu ;-)
Ponieważ jestem uparta dziś znowu dzwoniłam do fertility clinic aby zapytać się kiedyś mogę spodziewać się jakiś wieści od nich w spr terminu (wczoraj dzwoniłam żeby potwierdzić czy aby na pewno dostali moje skierowanie ) No i dowiedziałam się se mamy termin 9maja! Także trochę ponad dwa tyg i może w końcu zacznie się coś dziać [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!!! Teraz do przodu!!! :)

@mfifi04 test rozlany, ale kreche widać. Rób kolejny :) czekamy :)

A w załączniku MY :)
Piękny!! :)

A ja dziś dostałam niespodziewany awans w pracy ... jestem mega szczęśliwa [emoji3][emoji3][emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki [emoji8] radość, bo niespodziewany ale w pełni zasłużony [emoji6] a co najważniejsze status dyrektora z super bonusem jak auto służbowe [emoji39]

Gratulacje!! Super wiadomosc! :) w jakiej branży pracujesz?

@cheebay zablokowalas mnie na fb? [emoji33][emoji28][emoji23]

Patrzylam na sklad jednego z produktow tego babyganics i jest tam skladnik strasznie banowany przez srokao. A jak czytalam jego wlasciwosci to slabo mi sie zrobilo.
Tutaj masz printa, poczytaj sobie o nim.
To ten pierwszy.
1492798412-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Nie ja Ciebie tylko fb mi zablokował konto bo jak twierdzą zaobserwowali suspicious activity na moim koncie wiec chcą je zabezpieczyc[emoji35][emoji35][emoji35] nie pytaj jak sie wkurwilam! Teraz niby trwa weryfikacja czy ja to ja a nie jakis robot i moze im to zająć do 72h. Fb jak fb ale rownież nie mam dostępu do messengera wiec w Polsce panika co sie stało. Po tym numerze serio sie zastanawiam nad dalsza moja obecnością tam, póki co chce tylko odzyskać konto ze wzgledu na zdjecia[emoji35]

Dzieki za linka i info, poczytam po pracy.

No to dobrze bo człowiek troszkę nieświadomie kupuje wywala kasę bo opakowanie ładne i zapach a to nie wszystko ja tam jeszcze chemię domową bajka ale jak czytam że oni do kremów dają środki które używa się do konserwacji zwłok to masakra a dają to też ponoć do konserw to jeszcze gorzej Fujjjj od tamtej Pory nie tyka konserw i tego typu
Ostatnio przerzucilam sie na same eko kosmetyki. Jak zaczelam czytac na srokao.pl czy innych kosmetycznych blogach co oni tam pakuja to mi sie slabo zrobilo.
Chemie domowa tez sukcesywnie zmieniam. Zostalo mi pare rzeczy do dokonczenia a nowe juz swiadomie wybieralam.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7][/QUOTE

No to dobrze bo człowiek troszkę nieświadomie kupuje wywala kasę bo opakowanie ładne i zapach a to nie wszystko ja tam jeszcze chemię domową bajka ale jak czytam że oni do kremów dają środki które używa się do konserwacji zwłok to masakra a dają to też ponoć do konserw to jeszcze gorzej Fujjjj od tamtej Pory nie tyka konserw i tego typu
Ostatnio przerzucilam sie na same eko kosmetyki. Jak zaczelam czytac na srokao.pl czy innych kosmetycznych blogach co oni tam pakuja to mi sie slabo zrobilo.
Chemie domowa tez sukcesywnie zmieniam. Zostalo mi pare rzeczy do dokonczenia a nowe juz swiadomie wybieralam.

reklama

Do góry