reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No hej :p wczoraj od 17 ciągle czulam kłucie prawego jajnika , w sumie nigdy tak przed @ nie mialam. Dzisiaj budze sie rano i wszystko okej ale niestety kreska tylko jedna :) w czwartek mam dzien spodziewanej @ wiec albo jeszcze zrobie w czw rano test albo w piatek :p chyba ze mnie do tego czasu @ zaskoczy :p

reklama
Mieliśmy szurki - też dwie panie, bardzo inteligentne zwierzaczki, tylko krótko żyją i nam odeszły na tęczowy mostek po 1,5 roku i była czarna rozpacz. A małe czasem uciekały z klatki i wspinały się na łóżko, żeby się przytulić, kochane były. Świnki żyją ok. 7 lat chyba.
no mi kolezanka szczurki zachwala, ze sa bardzo kochane i zyja z ludzmi w przyjazni i temu chcialabym je kupic :)

Sto lat, sto lat. [emoji4] [emoji255] [emoji257] [emoji320] [emoji323] [emoji322] [emoji324] Wszystkiego najlepszego!

Ja 20 czerwca kończę 30 lat i zaczynam żyć. [emoji13] [emoji13] :-p

reklama
Do góry