Dziekujeej to wszystkiego najlepszego!
reklama
Widze że ja tu smarkaczem jestem bo w styczniu skończone 22 . A tak wgl polecam tą stronke dla tych co jeszcze sie starają pokazuje chyba wszystko dzięki tej stronce mam jeszcze nadzieje na pozytywny test Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka
Cześć!
Lux wszystkiego najlepszego
Ja jestem rocznik '89. Tak wiem, zaskoczenie w ogóle nie można sie domyślić po moim nicku w lipcu skończę 27 lat.
Megan fajna ta stronka
U mnie rozkręca się @. Cykl 23 dni. Świetnie po prostu
Ja jestem rocznik '89. Tak wiem, zaskoczenie w ogóle nie można sie domyślić po moim nicku w lipcu skończę 27 lat.
Megan fajna ta stronka
ja sie czuje bardzo mlodo mimo 32 lat, po 50-tce poczuje sie starzej hihihiWidze że ja tu smarkaczem jestem bo w styczniu skończone 22 . A tak wgl polecam tą stronke dla tych co jeszcze sie starają pokazuje chyba wszystko dzięki tej stronce mam jeszcze nadzieje na pozytywny test Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka
co ta Twoja @ odwala?Cześć!
Megan fajna ta stronka
Poczekaj... kochana... wierz mi jak już będzie brzuszek i kopniaki to będziesz już chciała żeby było po wszystkim... u mnie młody od 6 miesiąca..cały czas miał czkawke w brzuchu i mnie... katorga... !!!! A 8 miesiącu tak kopał ze siniaki mi wychodziły... najgorzej jednak było jak 2 razy kopnol w pęcherz.... ból taki ze myślałam że rodze!Jeszcze nie wiem co bym wolala[emoji14]w sumie 1 trymestr to moglyby sobie juz minac[emoji14]czuje sie dobrze ale nic nie widac jeszcze a bym chciala zeby juz bylo widac brzucholek typowo ciazowy bo tak to jakos mi dziwnie, juz kilka osob wie ale z pracy bo musialam powiedziec a nic nie widac[emoji14]takie to dla mnie malo realistyczne. JA CHCE JUZ BRZUSZEK !! [emoji16]
8tc [emoji7]
Kochana spokojnie.. przyjdzie i na Was czas... ja też myślałam że już więcej dzieci bo będę miała... mamy wspólnego synka i 2 chłopców z poprzedniego związku mojego męża. Raz na czas nas nachodzilo i staraliśmy się po 3-4 miesiące.. po czym odpuszczalismy bo zawsze coś... a teraz mąż stwierdził że przed 40 się wyrobi... i co ? I się udało.Przedewszystkim to zdrowe maleństwo musi być . Zaczynam juz się martwić bo od marca i nic nie wychodzi. Teraz się zastanawiać czy to nie przez moją antykoncepcje. Ogólnie miałam już nie mieć dzieci bo mam synka i córeczkę ale tak mnie naszło ze chcem jeszcze jedno ze sama w szoku jestem.
Super decyzja! Podziwiam i wspieram w 100%. Gdybyśmy mieszkali w pl to bym chciała mieć rodzinny dom dziecka.... Ale nie było nam to pisane. Każde dziecko zasługuje na milosc My z mężem mamy internetową adopcję dziewczynka ma 10 lat z afryki co miesiąc płacimy 20e na jej utrzymanie i szkole.Ja dzisiaj rozmawialam z J. Ustaliliśmy, ze jezeli sie nie uda do paz/listopada to idziemy na szkolenie adopcyjne bedziemy się oczywiscie starac dalej, ale jesli nie mozemy nic zdzialac to chcemy adoptowac kogos kto nie moze miec rodzicow musimy najpierw przebrnac przez wesele... Dzisiaj zamowilam torta i ciasta :x
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mamuniol.... a może coś jednak? Trzymam gorąco kciuki!!!Dzięki za link. Juz sobie zamowilam.
U mnie dzis 30 dc i cisza. Dalej czekam ma @. Co za psikusa mi robi. Jak jej sie nie chce
To jest przed czasem nawet a jak sie czeka to się spoznia...
Sto lat kochana!!!!!!dziewczyny jestem w szoku, skonczylam dzis 32 lata!!!!!!!!
anulka_p
Fanka BB :)
Uwielbiałam kiedy mój Misiek miał czkawkę w brzuchu. [emoji3] Był drobny, więc kopniaki bardzo mi nie doskwierały i uwielbiałam siebie w ciąży, ale mimo to chciałam żeby wyskakiwał żebym mogła go utulić, a on jak na złość troszkę się "przeterminował" [emoji13]Poczekaj... kochana... wierz mi jak już będzie brzuszek i kopniaki to będziesz już chciała żeby było po wszystkim... u mnie młody od 6 miesiąca..cały czas miał czkawke w brzuchu i mnie... katorga... !!!! A 8 miesiącu tak kopał ze siniaki mi wychodziły... najgorzej jednak było jak 2 razy kopnol w pęcherz.... ból taki ze myślałam że rodze!
Kochana spokojnie.. przyjdzie i na Was czas... ja też myślałam że już więcej dzieci bo będę miała... mamy wspólnego synka i 2 chłopców z poprzedniego związku mojego męża. Raz na czas nas nachodzilo i staraliśmy się po 3-4 miesiące.. po czym odpuszczalismy bo zawsze coś... a teraz mąż stwierdził że przed 40 się wyrobi... i co ? I się udało.
Super decyzja! Podziwiam i wspieram w 100%. Gdybyśmy mieszkali w pl to bym chciała mieć rodzinny dom dziecka.... Ale nie było nam to pisane. Każde dziecko zasługuje na milosc My z mężem mamy internetową adopcję dziewczynka ma 10 lat z afryki co miesiąc płacimy 20e na jej utrzymanie i szkole.
Mamuniol.... a może coś jednak? Trzymam gorąco kciuki!!!
Sto lat kochana!!!!!!
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Hej, hej wszystkiego najlepszego dla jubilatki ☺ a ja w drodze do pracy.. choc prace mam przyjemna to jakos wolalabym posiedziec z Wami tu na forum ☺ megan, trzymam kciuki za kolejny tescik!☺