Spark
Fanka BB :)
dziewczyny jestem w szoku, skonczylam dzis 32 lata!!!!!!!!
Sto lat spokojnej ciąży, przyjemnego porodu i w ogóle niech Ci się wszystko układa! Buziaki :**
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny jestem w szoku, skonczylam dzis 32 lata!!!!!!!!
Cześć!
Lux wszystkiego najlepszego
Ja jestem rocznik '89. Tak wiem, zaskoczenie w ogóle nie można sie domyślić po moim nicku w lipcu skończę 27 lat.
Megan fajna ta stronka
U mnie rozkręca się @. Cykl 23 dni. Świetnie po prostu
to kiedy kolejny tescik?Bertha , prosze bardzo mam nadzieje jednak że sie nam juz nie przyda
Anna , dziękuje za wsparcie i pozostalym dziewczynom również jestescie kochane również trzymam mocno kciuki za każdą starająca sie i spokojnej ciązy tym ktorym juz sie udalo :*
Czekamy czekamy.hehe.Bertha, Megan i pozostale dziewczyny i my trzymamy ogromnie kciuki - oby mdlosci, ktore nam aktualnie towarzysza, szybko do Was przyszly
Kochane na zdjęciu głównym wątku są 2 piękne tesciory!!! Która to wrzucila??? Czyzbysmy kogoś pominely????
Jak mnie @ nie zaskoczy to robie czwratek/piątek ;Pto kiedy kolejny tescik?