Dziekuje, ja tez mam caly czas nadzieje, ze sie udaOdważna, dojrzala i poważna decyzja gratuluję
Choć życzę, żeby się jednak udało
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje, ja tez mam caly czas nadzieje, ze sie udaOdważna, dojrzala i poważna decyzja gratuluję
Choć życzę, żeby się jednak udało
Ja nie brałam tabletek bo po nich strasznie tyłam. Miałam założona spirale(miedziana). Teraz ja miałam 4 lata. Po pierwszym dziecku tez miałam ale po 2,5 roku wyjelam i staraliśmy się o drugie dziecko, w pierwszym cyklu wyszło. A teraz dalej nic. Lekarz powiedział ze wszystko wpozadku.Izus a kiedy przestalas brat anty?
U mnie organizm potrzebowal 3 cykli na dojscie to siebie a 4 cykl juz wygladal normalnie i z biego mamy Robaczka
8tc [emoji7]
Cześć dziewczynki, powtórzyłam test, dalej negatyw.
Miłego dzinka!
Nadal trzymam kciuki. [emoji4]Cześć dziewczynki, powtórzyłam test, dalej negatyw.
Miłego dzinka!
Dzięki za link. Juz sobie zamowilam.Ktoś pytał o testy owu. Ja kupiłam takie Link do: 30 TESTY OWULACYJNE 3 TEST CIĄŻOWY czułe 10mIU/ml!
Karola odważna decyzja z adopcja. U mnie M by się w życiu na coś takiego nie zgodził.
Iza trudno nie fiksowac jak się człowiek stara o taki skarb.
Parpalu mi brzuszek pokazał się dopiero pod koniec 4 miesiąca i rósł szybciutko. W 36 tc to miałam taki ogromny brzuchol, że się mnie pytali czy napewno bliźniaków nie mam.
Spark my przy córci dzialalismy w czwartek i niedziele, a owu na bank była w sobotę. Oczywiście ryczałam, że przegapilismy moment. Aż tu dzień przed @ cyce jak donice, wzrok błyszczący no i w dzien @ na teście II ;
Do piatku daleko- trzam kciuki.Cześć dziewczynki, powtórzyłam test, dalej negatyw.
Miłego dzinka!