reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hej Kochana :)
no ja jestem troche dalej dziś 17 dc
staranka były w 9,14,16 dc jak na razie chciałabym jeszcze dziś podziałać i jutro :)
dziś zmierzyłam temp i mam 36,43 to możliwe ze owu była wczoraj bo miewam przy owu 36,2, wczoraj tez bolał mnie prawy jajnik i lało się ze mnie strasznie, nigdy tyle wodnistego śluzu nie miałam, że tak powiem wchodziło jak w masło :)
a jak u Ciebie staranka?
Uuuu jak to sie stalo kurcze jeszcze nie dawno szlysmy takim samym tempem :happy:
Ja to juz od 5dc dzialam kochana a co mi tam matka natura jest taka cwana ze nigdy nie wiadomo kiedy I co dla nas szykuje trzeba sprobowac ja troszke.oszukac moze wtedy bedzie cien jakies nadzieji :happy:
Dzialas dzialaj kotuś I niech przyniesie to dla Ciebie same pozytywne skutki juz niedlugo w postaci pieknych dwoch kreseczek
@Lanvin , @Martaldz dz , @judytka777 &&&&&& za Was trzymam.goraco bo niedlugo chyba maja "NIE" przyjsc wasze @@@

Ostatnia edycja:
reklama
Uuuu jak to sie stalo kurcze jeszcze nie dawno szlysmy takim samym tempem :happy:
Ja to juz od 5dc dzialam kochana a co mi tam matka natura jest taka cwana ze nigdy nie wiadomo kiedy I co dla nas szykuje trzeba sprobowac ja troszke.oszukac moze wtedy bedzie cien jakies nadzieji :happy:
Dzialas dzialaj kotuś I niech przyniesie to dla Ciebie same pozytywne skutki juz niedlugo w postaci pieknych dwoch kreseczek
bo dostałam wcześniej okres niż TY dokładnie 04.04.
a teraz gin mówił żeby się wtrzymać i zacząć działac od 15 dc
Dzięki i Tobie tez tego życze

Mnie sutki już od około 4 dni nie bolą, boli delikatnie prawa pierś u dołu, tak samo jak w poprzednim cyklu, więc pewnie nic z tego, objawy takie same, czekam do soboty na spadek :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Z tymi objawami to rożnie bywa, nie ma sie co martwić na zaś, u mnie w pierwszej ciąży objawy były totalnie jak na miesiączkę,a jednak byłam w ciąży. Trzymam kciuki oby było się udało :-) Ja dzisiaj jakoś tak dziwnie w nocy spać nie mogłam, brzuch mnie pobolewał, myślę ze mi sie PMS zaczyna powoli, bo ja to albo w ogóle nie mam albo już i dwa tygodnie przed @ mi się zaczyna.Jakiś taki dzisiaj depresyjny mam dzień . Moja siostra cioteczna właśnie jest w 4 ciąży, że tak powiem każde z przypadkowej akcji nie konieczne chciane, ale zdrowe wszystkie i kochane. A tu im bardziej człowiek chce tym bardziej nie może, jakieś to takie wszystko do dupy :-(

Z tymi objawami to rożnie bywa, nie ma sie co martwić na zaś, u mnie w pierwszej ciąży objawy były totalnie jak na miesiączkę,a jednak byłam w ciąży. Trzymam kciuki oby było się udało :-) Ja dzisiaj jakoś tak dziwnie w nocy spać nie mogłam, brzuch mnie pobolewał, myślę ze mi sie PMS zaczyna powoli, bo ja to albo w ogóle nie mam albo już i dwa tygodnie przed @ mi się zaczyna.Jakiś taki dzisiaj depresyjny mam dzień . Moja siostra cioteczna właśnie jest w 4 ciąży, że tak powiem każde z przypadkowej akcji nie konieczne chciane, ale zdrowe wszystkie i kochane. A tu im bardziej człowiek chce tym bardziej nie może, jakieś to takie wszystko do dupy :-(

Wiem, że różnie z objawami bywa, ale i tak nie wierzę, że się udało. Z tych nerwów kiedy spadek się pojawi aż mi niedobrze... Ale spoko, mdłości przed @ też mi się zdarzają, choć ciąży nie ma. A co do wpadek...mój syn też z wpadki można powiedzieć, choć my wiedzieliśmy jak to może się skończyć, jeśli ani razu się nie zabezpieczyliśmy. Łatwiej jest wpaść, bo człowiek tyle nie myśli o dziecku, nie blokuje się, a to niestety częsta przyczyna tego, że nie wychodzi...

@gabrika haloooo?

Ja teraz na diecie jestem, więc nie mogę, ale 2-3 podgryze, bo bym umarła [emoji12]

Imię, wiek, cykl starań, termin kolejnej @, o które bobo się starasz

Jak przygotowania do komunii? Jak to wygląda w Stanach??

Tak to jest, najpierw stresujesz się, żeby wejść w drugi trymestr, a później z kolei bo poród się zbliża. Najważniejsze, że wszystko ok :) na kiedy Ty masz dokładnie termin?? Rodzisz naturalnie, tak??

A czemu miałoby być źle? Znowu panikujesz!! Zobacz jak u mnie wygląda, 11 dpo, jutro może trochę skoczy, a w sobotę pewnie już spadnie...

1492669130-aaaaaa.png

A gdzie pracujesz??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Masz racje :-) luzuje gacie :-)

@Lanvin , @Martaldz dz , @judytka777 &&&&&& za Was trzymam.goraco bo niedlugo chyba maja "NIE" przyjsc wasze @@@

Dziękuję za kciuki, ale u mnie w tym cyklu nic z tego. Jeżeli @ się nie pojawi łaskawie sama do końca kwietnia to będę wywoływać dupkiem

reklama
Do góry