reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hej Kochana :)
no ja jestem troche dalej dziś 17 dc
staranka były w 9,14,16 dc jak na razie chciałabym jeszcze dziś podziałać i jutro :)
dziś zmierzyłam temp i mam 36,43 to możliwe ze owu była wczoraj bo miewam przy owu 36,2, wczoraj tez bolał mnie prawy jajnik i lało się ze mnie strasznie, nigdy tyle wodnistego śluzu nie miałam, że tak powiem wchodziło jak w masło :)
a jak u Ciebie staranka?
Uuuu jak to sie stalo kurcze jeszcze nie dawno szlysmy takim samym tempem :happy:
Ja to juz od 5dc dzialam kochana a co mi tam matka natura jest taka cwana ze nigdy nie wiadomo kiedy I co dla nas szykuje trzeba sprobowac ja troszke.oszukac moze wtedy bedzie cien jakies nadzieji :happy:
Dzialas dzialaj kotuś I niech przyniesie to dla Ciebie same pozytywne skutki juz niedlugo w postaci pieknych dwoch kreseczek
@Lanvin , @Martaldz dz , @judytka777 &&&&&& za Was trzymam.goraco bo niedlugo chyba maja "NIE" przyjsc wasze @@@

Ostatnia edycja:
reklama
Uuuu jak to sie stalo kurcze jeszcze nie dawno szlysmy takim samym tempem :happy:
Ja to juz od 5dc dzialam kochana a co mi tam matka natura jest taka cwana ze nigdy nie wiadomo kiedy I co dla nas szykuje trzeba sprobowac ja troszke.oszukac moze wtedy bedzie cien jakies nadzieji :happy:
Dzialas dzialaj kotuś I niech przyniesie to dla Ciebie same pozytywne skutki juz niedlugo w postaci pieknych dwoch kreseczek
bo dostałam wcześniej okres niż TY dokładnie 04.04.
a teraz gin mówił żeby się wtrzymać i zacząć działac od 15 dc
Dzięki i Tobie tez tego życze

Mnie sutki już od około 4 dni nie bolą, boli delikatnie prawa pierś u dołu, tak samo jak w poprzednim cyklu, więc pewnie nic z tego, objawy takie same, czekam do soboty na spadek :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Z tymi objawami to rożnie bywa, nie ma sie co martwić na zaś, u mnie w pierwszej ciąży objawy były totalnie jak na miesiączkę,a jednak byłam w ciąży. Trzymam kciuki oby było się udało :-) Ja dzisiaj jakoś tak dziwnie w nocy spać nie mogłam, brzuch mnie pobolewał, myślę ze mi sie PMS zaczyna powoli, bo ja to albo w ogóle nie mam albo już i dwa tygodnie przed @ mi się zaczyna.Jakiś taki dzisiaj depresyjny mam dzień . Moja siostra cioteczna właśnie jest w 4 ciąży, że tak powiem każde z przypadkowej akcji nie konieczne chciane, ale zdrowe wszystkie i kochane. A tu im bardziej człowiek chce tym bardziej nie może, jakieś to takie wszystko do dupy :-(

Z tymi objawami to rożnie bywa, nie ma sie co martwić na zaś, u mnie w pierwszej ciąży objawy były totalnie jak na miesiączkę,a jednak byłam w ciąży. Trzymam kciuki oby było się udało :-) Ja dzisiaj jakoś tak dziwnie w nocy spać nie mogłam, brzuch mnie pobolewał, myślę ze mi sie PMS zaczyna powoli, bo ja to albo w ogóle nie mam albo już i dwa tygodnie przed @ mi się zaczyna.Jakiś taki dzisiaj depresyjny mam dzień . Moja siostra cioteczna właśnie jest w 4 ciąży, że tak powiem każde z przypadkowej akcji nie konieczne chciane, ale zdrowe wszystkie i kochane. A tu im bardziej człowiek chce tym bardziej nie może, jakieś to takie wszystko do dupy :-(

Wiem, że różnie z objawami bywa, ale i tak nie wierzę, że się udało. Z tych nerwów kiedy spadek się pojawi aż mi niedobrze... Ale spoko, mdłości przed @ też mi się zdarzają, choć ciąży nie ma. A co do wpadek...mój syn też z wpadki można powiedzieć, choć my wiedzieliśmy jak to może się skończyć, jeśli ani razu się nie zabezpieczyliśmy. Łatwiej jest wpaść, bo człowiek tyle nie myśli o dziecku, nie blokuje się, a to niestety częsta przyczyna tego, że nie wychodzi...

@gabrika haloooo?

Ja teraz na diecie jestem, więc nie mogę, ale 2-3 podgryze, bo bym umarła [emoji12]

Imię, wiek, cykl starań, termin kolejnej @, o które bobo się starasz

Jak przygotowania do komunii? Jak to wygląda w Stanach??

Tak to jest, najpierw stresujesz się, żeby wejść w drugi trymestr, a później z kolei bo poród się zbliża. Najważniejsze, że wszystko ok :) na kiedy Ty masz dokładnie termin?? Rodzisz naturalnie, tak??

A czemu miałoby być źle? Znowu panikujesz!! Zobacz jak u mnie wygląda, 11 dpo, jutro może trochę skoczy, a w sobotę pewnie już spadnie...

1492669130-aaaaaa.png

A gdzie pracujesz??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Masz racje :-) luzuje gacie :-)

@Lanvin , @Martaldz dz , @judytka777 &&&&&& za Was trzymam.goraco bo niedlugo chyba maja "NIE" przyjsc wasze @@@

Dziękuję za kciuki, ale u mnie w tym cyklu nic z tego. Jeżeli @ się nie pojawi łaskawie sama do końca kwietnia to będę wywoływać dupkiem

reklama
Do góry