reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Aschlee25 @M2b jesteście kochane i tak na prawdę tylko Wy plus wszystkie Staraczki rozumiecie co się tworzy w chorej od rozczarowań głowie... Jak wiele łez kosztuje każdy negatywny test... Jak wiele bólu przeplatanego ze szczęściem czujemy, gdy pojawiają się na bb dwie kreski, czy też gdy dowiadujemy się o ciążach naszych koleżanek czy znajomych... I to cholerne pytanie "czemu nie ja????" :(
Przepraszam za smęty, ale jest mi dzisiaj bardzo źle... Wizyta u ginekologa też nie nastroiła optymistycznie... :(

Aniu, przepraszam za pytanie ale ośmielę się... in vitro? Nowa jestem, nie znam twojej historii ale bardzo chcę poznać.

[emoji64]

reklama
Podaj imię, cykl starań, datę kolejnej @, wiek i o które dziecko się starasz.

Jak mogły Ci grzebać w telefonie?? To chore!

Dziewczyny, zrobiłam takie pyszne ciastka...rozplywaja się w ustach! Mocno czekoladowe owsiane z otrębami, mniam! Jakbym mogła, to wszystkie na raz bym zjadła, a tak dieta...[emoji3] dam kilka M do pracy, kilka Filipowi jutro na wycieczkę i zaraz się skończą :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Zeżarłabym wszystkie, tak na poczet ciąży. Zawsze mam ochotę na ciastka. Jeden z objawów comiesięcznych ;)

[emoji64]

Normalnie w
Szoku jestem, od rana Was nadrabiam a jak nadrobiłam to nie pamietam
Komu co odpisać [emoji23][emoji23]
Pamietam ze jakies dziewczyny w telefonie chyba Natalce grzebały w pracy ... ja bym chyba taka jazdę im zrobiła ze by mnie do końca zycia zapamiętały... uważaj na nie , bo one cos knują zdzir...
@StorAnia trzymam
Za
Ciebie kochana kciuki i
Wysyłam pozytywne fluidy [emoji173]...
mnie dzis brzuch na owulacje zaczął bolec , ale walczę systematycznie co
Drugi dzień , także zobaczymy jak to wyjdzie bo ani temperatury nie mierze ani testów na owulacje nie robie. Corcia ma komunie w niedziele i na wszystko mi czasu brak

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Normalnie w
Pamietam ze jakies dziewczyny w telefonie chyba Natalce grzebały w pracy ... ja bym chyba taka jazdę im zrobiła ze by mnie do końca zycia zapamiętały... uważaj na nie , bo one cos knują zdzir...
@StorAnia trzymam
Za
Ciebie kochana kciuki i
Drugi dzień , także zobaczymy jak to wyjdzie bo ani temperatury nie mierze ani testów na owulacje nie robie. Corcia ma komunie w niedziele i na wszystko mi czasu brak

Renia, ja mialam dzis do nadrobienia over 300 postow[emoji33]zaszalaly kobity[emoji85]
Ja juz czuje stresik komunijny, a co dopiero Ty! Robisz w domu?duzo gości?

Gratuluje kreseczek, nie pamietam nicku;)

StorAnia, widzę jak bardzo sie miotasz... rozumiem, ze ciezko patrzeć na to wszystko z pozytywnym nastawieniem.. mimo wszystko wierze, ze ten płomyk nadziei który wciąż sie w Tobie tli pozwoli Ci na dalsza walkę i pozostanie z nami.

Natalaa, chyba bym wzięła za kudły jedna z druga za grzebanie w telefonie, co za prostaczki[emoji35][emoji35][emoji35]

Mialam wizytę wczoraj, nic specjalnego, taki check up ogólny, tylko siki wzięli.
Pani doktor stwierdziła ze jestem bardzo anxious mom i muszę wyluzować zamiast sie wszystkim martwić. Ale prawda jest taka, ze na ten moment kiedy juz o mała jestem w miarę spokojna, przeszłam wszelkie możliwe badania, scany i czuje jej ruchy to teraz przyszłość zasnuwa mi ciemna chmura wizja porodu[emoji51][emoji51][emoji51] ale usłyszałam ze zrobi wszystko, aby było to najlepsze doświadczenie w moim zyciu, które bede mogła mile wspominać i żebym mogła nareszcie zapomnieć o piekle które przeszłam 10lat temu. Ufam jej w 100% [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Renia, ja mialam dzis do nadrobienia over 300 postow[emoji33]zaszalaly kobity[emoji85]

StorAnia, widzę jak bardzo sie miotasz... rozumiem, ze ciezko patrzeć na to wszystko z pozytywnym nastawieniem.. mimo wszystko wierze, ze ten płomyk nadziei który wciąż sie w Tobie tli pozwoli Ci na dalsza walkę i pozostanie z nami.

Natalaa, chyba bym wzięła za kudły jedna z druga za grzebanie w telefonie, co za prostaczki[emoji35][emoji35][emoji35]

Mialam wizytę wczoraj, nic specjalnego, taki check up ogólny, tylko siki wzięli.
Pani doktor stwierdziła ze jestem bardzo anxious mom i muszę wyluzować zamiast sie wszystkim martwić. Ale prawda jest taka, ze na ten moment kiedy juz o mała jestem w miarę spokojna, przeszłam wszelkie możliwe badania, scany i czuje jej ruchy to teraz przyszłość zasnuwa mi ciemna chmura wizja porodu[emoji51][emoji51][emoji51] ale usłyszałam ze zrobi wszystko, aby było to najlepsze doświadczenie w moim zyciu, które bede mogła mile wspominać i żebym mogła nareszcie zapomnieć o piekle które przeszłam 10lat temu. Ufam jej w 100% [emoji5]

Nie robie w domu , ale bieganina na maxa ... bedzie tylko 12 osób , tyle ze gości bede miec przez cały weekend

Cześć dziewczyny :)
Mogę dołączyć:)
Właśnie rozpoczęliśmy starania o drugiego maluszka :) nasza córcia w czerwcu skończy 3 latka. Ja jestem po odstawieniu tabletek i mam nadzieję że szybko pójdzie. Trochę się obawiam bo mam endometrioze, ale skoro z pierwszym dość szybko poszło (3 cykl staran) to może i teraz pójdzie:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy na forum. Jakiego stopnia masz endo? Ja mam pierwszego.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dziewczyny dziękuje za dobre słowa ale u mnie w pracy jest specyficzna atmosfera w sumie tyle osób się przewinęło albo nie wytrzymały ale zostały zwolnione były sytuację o których wstyd pisać ja do tej pory nie miałam źle ale jakiś miesiac temu słabo mi było poszlam do łazienki ale wrocilam i uslyszalam rozmowę co ona w ciąży i potem jedna się nie odzwywala do mnie jak je uswiadomilam ze jednak nie jestem to juz normalnie się zachowywała teraz jak prawdopodobnie jestem w ciąży nie chce żeby wiedziały a reszta się nie przejmuje jakos dziwnie spokojna jestem nawet w domu sama siebie nie poznaje

reklama
Zeżarłabym wszystkie, tak na poczet ciąży. Zawsze mam ochotę na ciastka. Jeden z objawów comiesięcznych ;)

[emoji64]
Ja teraz na diecie jestem, więc nie mogę, ale 2-3 podgryze, bo bym umarła [emoji12]

Ja tez chciałabym być na liście, jakie są wymogi? :)

[emoji64]
Imię, wiek, cykl starań, termin kolejnej @, o które bobo się starasz

Normalnie w
@StorAnia trzymam
Za
Ciebie kochana kciuki i

Jak przygotowania do komunii? Jak to wygląda w Stanach??

Tak to jest, najpierw stresujesz się, żeby wejść w drugi trymestr, a później z kolei bo poród się zbliża. Najważniejsze, że wszystko ok :) na kiedy Ty masz dokładnie termin?? Rodzisz naturalnie, tak??

Cześć :-*

Coś nie mogłam spać dzisiaj i co chwila kurde budziłam sie - na chwilkę dosłownie i znowu....

To moj wykres.... temperatura taka jaj wczoraj... nie wiem czy to dobrze
A czemu miałoby być źle? Znowu panikujesz!! Zobacz jak u mnie wygląda, 11 dpo, jutro może trochę skoczy, a w sobotę pewnie już spadnie...

1492669130-aaaaaa.png

Oj dziewczyny dziękuje za dobre słowa ale u mnie w pracy jest specyficzna atmosfera w sumie tyle osób się przewinęło albo nie wytrzymały ale zostały zwolnione były sytuację o których wstyd pisać ja do tej pory nie miałam źle ale jakiś miesiac temu słabo mi było poszlam do łazienki ale wrocilam i uslyszalam rozmowę co ona w ciąży i potem jedna się nie odzwywala do mnie jak je uswiadomilam ze jednak nie jestem to juz normalnie się zachowywała teraz jak prawdopodobnie jestem w ciąży nie chce żeby wiedziały a reszta się nie przejmuje jakos dziwnie spokojna jestem nawet w domu sama siebie nie poznaje
A gdzie pracujesz??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry