Lanvin
Fanka BB :)
To macie trochę luzuCześć
Ja siedzę w pracy teraz egzaminy więc dziś dyżuruje na korytarzu
Lanvin spokojnie zobaczysz że się uda :-)
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ehhh, powiem Ci, że ja miałam totalny luz tak do 10 dpo, co będzie, to będzie, a w tym cyklu o dziwo udało się wstrzelić dzień przed, bo w poprzednich ani razu, bo najpierw nie wiedziałam kiedy była owu, a w poprzednim miałam infekcję i nie było w ogóle opcji, no i teraz zaczęłam się stresować, bo tak bardzo bym chciała, ale mimo wszystko rozum podpowiada mi, że nic z tego
A u Ciebie
Pewnie nie w styczniu...
Dziękuję. Niestety dzisiaj wzorcowo temp. spadła. Tak jak pisalyscie. I @ przyszła że zdwojoną siłą. Ostatnio zrobiłam badania w 6dc i wyszły nijakie. Może teraz będą ok tak jak progesteron w tamtym cyklu . Robię te badania i już nic więcej. Wystarczy. Trzeba się brać do roboty. A swoją drogą to ten dong strasznie śmierdzi. Chyba będę go jogurtem popijala.
Ja zatykam nos jak popijam, albo wstrzymuję oddech Za to później i tak mi się odbija pół dnia tym smakiem, fe...
Ja też poproszę! Basia, lat 34, 7 cykl starań, pierwsze dziecko, termin następnej @ 23.04 dziękuje [emoji8]
[emoji64]
Oki O, mamy podobny termin
Ja już bym zrezygnowała. Atmosfera w pracy to bardzo ważna sprawa. Ale masakra z tymi pannami. Trzymaj się twardo
No ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żeby mi ktoś po torebce albo telefonie grzebał, chyba bym nie wytrzymała, to chore :|