reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć

Ja siedzę w pracy teraz egzaminy więc dziś dyżuruje na korytarzu :)

Lanvin spokojnie zobaczysz że się uda :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
To macie trochę luzu :)

Ehhh, powiem Ci, że ja miałam totalny luz tak do 10 dpo, co będzie, to będzie, a w tym cyklu o dziwo udało się wstrzelić dzień przed, bo w poprzednich ani razu, bo najpierw nie wiedziałam kiedy była owu, a w poprzednim miałam infekcję i nie było w ogóle opcji, no i teraz zaczęłam się stresować, bo tak bardzo bym chciała, ale mimo wszystko rozum podpowiada mi, że nic z tego :(

Pewnie nie w styczniu...

Dziękuję. Niestety dzisiaj wzorcowo temp. spadła. Tak jak pisalyscie. I @ przyszła że zdwojoną siłą. Ostatnio zrobiłam badania w 6dc i wyszły nijakie. Może teraz będą ok tak jak progesteron w tamtym cyklu :). Robię te badania i już nic więcej. Wystarczy. Trzeba się brać do roboty. A swoją drogą to ten dong strasznie śmierdzi. Chyba będę go jogurtem popijala.

Ja zatykam nos jak popijam, albo wstrzymuję oddech :p Za to później i tak mi się odbija pół dnia tym smakiem, fe...

Ja też poproszę! Basia, lat 34, 7 cykl starań, pierwsze dziecko, termin następnej @ 23.04 dziękuje [emoji8]

[emoji64]

Oki :) O, mamy podobny termin :)

Ja już bym zrezygnowała. Atmosfera w pracy to bardzo ważna sprawa. Ale masakra z tymi pannami. Trzymaj się twardo :)

No ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żeby mi ktoś po torebce albo telefonie grzebał, chyba bym nie wytrzymała, to chore :|

reklama
Nie kochanie, nie in vitro. Mam córkę, w czerwcu kończy 18 lat. Partner nie ma dzieci, ale on nie robi takich ciśnień jak ja. Na in vitro nas po prostu nie stać. Kredyt na budowę domu zaciągnięty. Proza życia...

No to w takim razie trzymam kciuki żeby się udało naturalnie! Faceci nigdy nie maja takich ciśnień, oni podchodzą do tego na luzaku, trochę im tego zazdroszczę bo tak było by prościej i dla nas. No ale cóż instynkt macierzyński bierze górę.

[emoji64]

To macie trochę luzu :)

Ehhh, powiem Ci, że ja miałam totalny luz tak do 10 dpo, co będzie, to będzie, a w tym cyklu o dziwo udało się wstrzelić dzień przed, bo w poprzednich ani razu, bo najpierw nie wiedziałam kiedy była owu, a w poprzednim miałam infekcję i nie było w ogóle opcji, no i teraz zaczęłam się stresować, bo tak bardzo bym chciała, ale mimo wszystko rozum podpowiada mi, że nic z tego :(

Pewnie nie w styczniu...

Ja zatykam nos jak popijam, albo wstrzymuję oddech :p Za to później i tak mi się odbija pół dnia tym smakiem, fe...

Oki :) O, mamy podobny termin :)

No ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żeby mi ktoś po torebce albo telefonie grzebał, chyba bym nie wytrzymała, to chore :|

E tam gadasz :-)

reklama
Do góry