reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

a mi się krwawienie wznowiło- pewnie ten brak chęci i daje mi czas na działania za chwilę
gorszy dzień mam, choć widzę, że to tutaj ostatnio norma- pewnie pogoda
listopadówki już imiona wybierają, szykują się na usg genetyczne. Kurde, też powinnam. Niesprawiedliwe to wszystko.
Czasem bym wolała usłyszeć: nie może Pani. Byłoby ciut plakania i człowiek ruszyłby dalej. A tak ciągle się jedzie na oparach nadziei bez gwarancji na sukces. A durne serce i głowa same poddać się nie chcą. Kiedy powiedzieć pass i zacząć żyć normalniej? Iść do przodu?
Moja Calineczka tak świetnie się bawi i opiekuje młodszymi dziećmi. Super gdyby miała rodzeństwo. Nawet pyta czasem czy mam królika w brzuszku. I tak jakoś przykro

reklama
Witamy na forum. Jakiego stopnia masz endo? Ja mam pierwszego.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak określają jaki stopień?? Ja też mam, ale gin nigdy o stopniu nie mówił :/.
Oj dziewczyny dziękuje za dobre słowa ale u mnie w pracy jest specyficzna atmosfera w sumie tyle osób się przewinęło albo nie wytrzymały ale zostały zwolnione były sytuację o których wstyd pisać ja do tej pory nie miałam źle ale jakiś miesiac temu słabo mi było poszlam do łazienki ale wrocilam i uslyszalam rozmowę co ona w ciąży i potem jedna się nie odzwywala do mnie jak je uswiadomilam ze jednak nie jestem to juz normalnie się zachowywała teraz jak prawdopodobnie jestem w ciąży nie chce żeby wiedziały a reszta się nie przejmuje jakos dziwnie spokojna jestem nawet w domu sama siebie nie poznaje
A można wiedzieć gdzie pracujesz, że taka sytuacja?? U mnie wszyscy wiedzą, że się staramy.
I grzebały w Twoim prywatnym telefonie?? Masakra... Skąd jesteś??

@MartaBarbaraWeronika u nas też zimno :( chcę już sloncee, dzisiaj wyciągnęłam znowu zimową kurtkę, bo się nie dało.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja młodego w zimowej kurtce i rękawiczki do przedszkola.
@Lanvin u mnie kolejna @ 20.05 wpisz 9CS. Dzisiaj przyszła z takim impetem, że chyba się wykrwawie. I jeszcze siedzę z angina i gorączką w pracy. Masakra aż mi oczy lzawia.
Dziewczyny czy w pn mogę jeszcze zrobić hormony fsh lh czy będzie za późno? Będzie to 5dc.

Dzień dobry :) ja w końcu wolne po świętach od razu pracowałam dwa dni. Święta stanowczo za szybko mineły. U mnie zbliżamy się do owu po mału, robie testy i będziem działać.
Ale naskrobałyście. Zimnoooo niech ten mróz ucieka już, bo zaraz majówka.

A jak określają jaki stopień?? Ja też mam, ale gin nigdy o stopniu nie mówił :/.

A można wiedzieć gdzie pracujesz, że taka sytuacja?? U mnie wszyscy wiedzą, że się staramy.

Ja młodego w zimowej kurtce i rękawiczki do przedszkola.
@Lanvin u mnie kolejna @ 20.05 wpisz 9CS. Dzisiaj przyszła z takim impetem, że chyba się wykrwawie. I jeszcze siedzę z angina i gorączką w pracy. Masakra aż mi oczy lzawia.
Dziewczyny czy w pn mogę jeszcze zrobić hormony fsh lh czy będzie za późno? Będzie to 5dc.

Już zmieniam, choć niechętnie :/ Badania powinnaś robić między 3 a 5dc, także myślę, że spoko :)

Już zmieniam, choć niechętnie :/ Badania powinnaś robić między 3 a 5dc, także myślę, że spoko :)
Dziękuję. Niestety dzisiaj wzorcowo temp. spadła. Tak jak pisalyscie. I @ przyszła że zdwojoną siłą. Ostatnio zrobiłam badania w 6dc i wyszły nijakie. Może teraz będą ok tak jak progesteron w tamtym cyklu :). Robię te badania i już nic więcej. Wystarczy. Trzeba się brać do roboty. A swoją drogą to ten dong strasznie śmierdzi. Chyba będę go jogurtem popijala.

reklama
Do góry