martuchna87
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Basiu no niestety maraton i każdy inny bardzo duży wysiłek nie sprzyja. A kolega..... Szkoda gadać.
Ja już mam synka i nie jest łatwo, bynajmniej ja tak mam.
W końcu zobaczymy
Mnie to np uspokaja, bo wiem co i jak i się niepotrzebnie nie nakręcam, wiem kiedy jest owu, widzę jeśli jest spadek i nie mam na co liczyć, sugeruję się tym, a nie objawami, które co miesiąc sugerują mi ciążęJeszcze to przemyśle, boje się ze będę się tym jeszcze bardziej nakręcać dziękuje
[emoji64]
Mój też :/@basia89
Ty się przejmujesz, że twój mąż biegnie maraton a ja się przejmuje, że mój pali i do sportu się nie rwie (raz w tyg piłka nożna) ze skrajności w skrajność. Nie wiem co gorsze, pewnie palenie... ale nie przetłumaczysz [emoji57]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
W owu powinna być wysoko, otwarta i miękka, przed chwilą sprawdzałam na tej grafice, którą kiedyś tu wrzucałam.laseczki wodnisty, przezroczysty sluz oznacza dni płodne no nie?
mam teraz taki ale szyjka jest wysoko...a powinna być chyba nisko
no nic3moze gin dobrze wyznaczył owu na dziś (16dc)
no to chyba gin trafił, bo właśnie taka mamW owu powinna być wysoko, otwarta i miękka, przed chwilą sprawdzałam na tej grafice, którą kiedyś tu wrzucałam.
Nie, nie pierwszy wykres i temp jaka mierzylam w marcu po @ była 36,5- pózniej wyższa juz około 36,9
:-)