reklama
Lanvin
Fanka BB :)
no dziś już gardło mnie przestało boleć i czyje się nawet dobrzeCzemu stracony? Przecież dwa dni przed owu jest jak najbardziej ok dzisiaj działajcie
koniecznie dziś musimy już zapowiedziałam to mężowi rano, chciał już jak musiałam wychodzić haha
może i będzie ok, ale sama sobie się dziwie ze ten cykl jest tak mega na luzie
ale myślę też żeby dziś jutro i pojutrze jeszcze, może przez osłabienie owu się przesunie
martuchna87
Zaciekawiona BB
Witam serdecznie
Drogie Panie :-) Obserwuje forum już od jakiegoś czasu , i tak sie czaiłam żeby tu napisać, wahałam sie jednak bo wy to macie taki fajny babiniec, i po prostu nie chamiałam przeszkadzać. Mam nadzieje, że przygarniecie mnie do siebie :-) Mam 29 lat i właśnie rozpoczęliśmy z mężem starania o drugie dziecko ( w domu córcia lat 5). Jestem po pierwszej próbie w bieżącym cyklu, czekamy, choć czuje, że nic z tego nie będzie :-( zwyczajnie nie czułam owulacji ani oznak dni płodnych, strzelaliśmy po prostu mniej więcej w połowę cyklu. Eh jakoś przy pierwszym dziecku było dużo łatwiej, mniej stresu, jakoś tak naturalnie wszystko poszło, i udało sie za pierwszym podejściem. Teraz jest inaczej, najpierw seria badań, później oczekiwanie na wyniki, teraz strach ze może sie nie udać. Ja wiem, że to nie takie proste, i że trzeba uzbroić sie w cierpliwość, ale łatwo sie mówi :-) Pozdrawiam cieplutko w ten chłodny poranek, tym którym sie udało gratuluje:-) a za resztę mocno trzymam kciuki :-)
Marta
Drogie Panie :-) Obserwuje forum już od jakiegoś czasu , i tak sie czaiłam żeby tu napisać, wahałam sie jednak bo wy to macie taki fajny babiniec, i po prostu nie chamiałam przeszkadzać. Mam nadzieje, że przygarniecie mnie do siebie :-) Mam 29 lat i właśnie rozpoczęliśmy z mężem starania o drugie dziecko ( w domu córcia lat 5). Jestem po pierwszej próbie w bieżącym cyklu, czekamy, choć czuje, że nic z tego nie będzie :-( zwyczajnie nie czułam owulacji ani oznak dni płodnych, strzelaliśmy po prostu mniej więcej w połowę cyklu. Eh jakoś przy pierwszym dziecku było dużo łatwiej, mniej stresu, jakoś tak naturalnie wszystko poszło, i udało sie za pierwszym podejściem. Teraz jest inaczej, najpierw seria badań, później oczekiwanie na wyniki, teraz strach ze może sie nie udać. Ja wiem, że to nie takie proste, i że trzeba uzbroić sie w cierpliwość, ale łatwo sie mówi :-) Pozdrawiam cieplutko w ten chłodny poranek, tym którym sie udało gratuluje:-) a za resztę mocno trzymam kciuki :-)
Marta
Lanvin
Działać, działać, bo wątek styczniowek na nas czeka [emoji3] musimy pobić listopadowy rekordno dziś już gardło mnie przestało boleć i czyje się nawet dobrze
koniecznie dziś musimy już zapowiedziałam to mężowi rano, chciał już jak musiałam wychodzić haha
może i będzie ok, ale sama sobie się dziwie ze ten cykl jest tak mega na luzie
ale myślę też żeby dziś jutro i pojutrze jeszcze, może przez osłabienie owu się przesunie [emoji14]
Bardzo chciałabym na nim wylądować, chociaż teraz już mi wszystko jedno bo i tak w starym roku nie urodzęDziałać, działać, bo wątek styczniowek na nas czeka [emoji3] musimy pobić listopadowy rekord
teraz termin wychodzi na 09.01
M2b
Witaj Marta! Życzę owocnych starań a z nami będzie ci raźniej [emoji6]Witam serdecznie
Marta
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc,w koncu mam czas napisac u nas fajnie, choc mlody katarzy leciutko, ale juz jest lepiej pogoda taka sobie, dzis mroz byl w nocy, ale licze, ze choc dzis wiatru nie bedzie zeby na spokojnie wyjsc na dwor 17 czerwca na 100% mamy chrzciny wiec musze zamowic zaproszenia i wyslac gosciom
Ostatnia edycja:
Lanvin
Witaj nie ma co się czaic, każda z nas dołączyła w momencie, jak grupa była zwarta życzę powodzenia, zarówno w staraniu, jak i czytaniu, bo jak pewnie zauważyłaś produkcja idzie taśmowo [emoji3] który dziś dc masz?? Masz zamiar monitorować cykl, czy póki co lecicie na spontanie??Witam serdecznie
Marta
Hmmm, jesteś pewna?? Ja dzisiaj mam 10 dpo i jeśli się udało, to termin będzie na 3.01, a Ty jeszcze nie miałaś owulacji przecież, to termin nie powinien być na połowę stycznia?? Ja to bym chciała w styczniu urodzić, ale jeśli termin byłby na 3.01 to czeka mnie grudzień, bo cesarkaBardzo chciałabym na nim wylądować, chociaż teraz już mi wszystko jedno bo i tak w starym roku nie urodzę
teraz termin wychodzi na 09.01
Matuchno, Twój tak rośnie, jak widzę na fb, a dopiero się z brzuchem męczyłaś, jak ten czas leci na ile osób chrzciny robicie??Czesc,w koncu mam czas napisac u nas fajnie, choc mlody katarzy leciutko, ale juz jest lepiej pogoda taka sobie, dzis mroz byl w nocy, ale licze, ze choc dzis wiatru nie bedzie zeby na spokojnie wyjsc na dwor 17 czerwca na 100% mamy chrzciny wiec musze zamowic zaproszenia i wslac gosciom
reklama
Emzilka
Tez jestem za Maria, ale moj maz za Emma mamy jeszcze czas, moze co innego nam sie jeszcze spodoba ;-) chociaz Marysia byla pierwszym wyborem tak jak Wojtus i tak dziwnie mi z mysla innego imieniaGratulacje kochana! [emoji173]
Może teraz wywolam burze i od razu przepraszam nie mam zamiaru nikogo obrażać bo to chyba kwestia gustu, każdy ma prawo do swojego zdania ale mi się zangielszczone imiona strasznie nie podobają. Szczególnie w połączeniu z polskim nazwiskiem. Ja więc polecam Marysie [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom